72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Koszonom, mar szedem is :) Amugy ha tudsz meg valami jot ne tartsd magadban :P -
Kurozuka-t is nézd meg:D sok vér, harc, egy kis összevisszaság az elején, de a végére minden kitisztul:) -
Nekem mikor eszembe jut, hogy nincs már Code Geass akkor mindig szomorú leszek.
Sok animét láttam már, de a Code Geass-nél nincs jobb. Zene, grafika, történet 10/10. -
Cat 02 #23897 Akkor ment valamit mikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meghalt Shirley ? -
Nem rosszak, de konnyeztem eleget Shonen Onmyouji vegen, nem kell meg ez is xD -
Code Geass OSTt hallgatok :( feltörnek a szomorú emlékek :\ lehet hogy rossz számokat választottam x.x
Masquerade
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez akkor volt mikor Shirleynek kitörölte az emlékeit Lelouch :(
Stories
Ez sztem többször is hallható... valahogy ez is olyan szomorú :(
Madder sky
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez Zero Requiem alatt hallható :(
Continued Story
Ez pedig a végén... -
random képek voltak különböző anime blogokból asszem -
honnan akartad linkelni? -
ahh tökömet már, nem igaz h már megint velem szarakodik az sg. nem keresem ki őket újra :@
pár angyalszárnyas csajszi, meg egy DN-es kép volt. -
És? Itt nem látszik semmi :] -
Boorus
tessék ^^ itt tudsz tag-ekkel keresni :D javaslom betenni a végére hogy -rating:e, és akkor pr0n nem lesz benne ^^
-
ez hentai :C -
tess pár
egyébként google - anime wallpapereket, stb-ket keresel, és rengeteget fogsz találni, vannak kifejezetten gyönyörü képek -
Akkor ez jobb? :]
De ha nem tetszik, akkor van számodra egy szemem :] -
Új szereplők lesznek benne és bizonyos események máshogy történnek. -
Cat 02 #23885 :PP -
pindur pandurok 
-
Kb annyira vennének komolyan, mintha azt a 3 kiscsajt raknám rá a Cartoon Networkről. (Hirtelen nem ugrik be a nevük :D) -
Cat 02 #23882 Mennyiben tér el eredetitől ? Több vér ? Több lelkizés ? -
Cat 02 #23881
Bár ezzel nem vennének komolyan xDD -
Najó akkor legyen FMA vagy mittomén. Rakjatok már valamit az isten szerelmére :D -
A Samurai deeper Kyo nem lesz kedvenc. A karakterek tetszettek, de a harcok rem egyszerure sikeredtek :/ Ugy osszessegeben nem rossz, egyszer meg lehet nezni :)
Viszont a Seirei no Moribito megy is a listara, nagyon szep az egesz, a tortenettol kezdve a karaktereken at a harci jelenetekig. Utoljara talan a Sword of the strangerben lattam ennel szebb harcokat, csak persze itt kevesebb van, ami nem is baj. :) Bar remeltem azert a vege mashogy alakul majd, de igy is nagyon jo lett :) -
AranyKéz #23878 Tudtommal semmi közük egymáshoz, de mindenképpen megér egy végignézést (meg 2 újranézést) az FMA. -
Death Note, de arról fos képek vannak. Amúgy teljesen mind1, csak a stílus legyen meg :) -
kedvenc animéd? -
Srácok kéne egy kép amit rárakhatok a bankkártyámra. Ajánlat? :) -
shrike7973 #23874 Igen, látszik hogy mennyit aludtam ma..
Igen az OVA-ra gondoltam ^^..
OSTk régen megvannak :))
Szal folytatásnak ajánlat? -
Borscs, ruszki kaja
Csak a magyar ferdítésben a kakaóport (cocoa powder) összekeverték a kókusz reszelékkel (coconut nemtommi)
-
én a főzelékpróbánál(vagy mi a fene volt az) szakadtam, Tessa amilyen hangokat adott ki XD -
OVA-ra gondolsz? FMP TSR OVA? Mert az rekeszizmokra elég veszélyes őrület :D -
OST??? Original Soundtrack? :D hát Fummoffu openingje nagyon jó, meg a sima sorozaté is ^^ előbbié Audiosurfben nagyon üt :DDD
ha az OVAra gondolsz: persze hogy érdemes... Fumoffu szerű Tessával ^^ -
shrike7973 #23869 FMP! OST-t érdemes leszedni? Olvastam hogy Tessa-ról szól nagyjából, történet után van ez közben? -
shrike7973 #23868 Befejeztem a full metal panic!ot (sima, fumoofu, tsr..). Mivel folytassam? A full metal alchemist hasonló ehhez vagy csak ugyanazok készítették? -
na ennek én is nekikezdek a napokban
-
ExoSpieleR #23866 Hi-Anime képek post van valahol?...van pár amit belinkelnék.... -
fúú már mióta meg akarom azt is nézni:D egy ideig reménykedtem benne h a maradék részeket még lefordítják, de... -
Koszonom, mindenkepp ez lesz a kovetkezo :) Most kezdtem el nezni a Samurai deeper Kyo-t es szerintem be is fejezem :) -
kit érdekel kinek készült? ha jó akkor megnézem
-
tessék:) bár ez kicsit másabb, viszont ez nekem jobban tetszett
Guardian the Sacred Spirit -
12-13 éves kislányoknak kitűnő választás