72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nekem ö segitet
egyböl felismerte
-
nem, nem ő :) -
akkor tévedtem... -
csak nem ntHai?
-
pedig de, mert más is írta >.< biomagetől független ember... -
szerintem meg 100 hogy nem a Darkerből van -
ejj >.< akkor csak nekem hagyott ki az agyam :D közbe mondom hogy már megtaláltam :) am gondoltam hogy másik topicba is ezt teszem majd vmikor de akkor nem >.< -
mivel én megfejtetem a képedet, most te fejtsd meg az én képemet a másik topikban
-
nem 100% biztos de talán a Darker than Blackból van -
ok már tudom asszem... és elvileg láttam... omg, és nem emléxem rá :D -
ez a kép miből van? O.o -
Lehet elkéstem! :D
De rakj Konohát a bánkártyádra! :) -
Harcok rohadt jok benne:) Illetve azok is:D -
-
Sword of the Strangernek vége...
nagyon bejött :) halasztgattam hogy mikor nézzem mert közel 2 órám nincs mindig :\ mármint van csak azt nem animére szoktam "pazarolni" :D legalábbis nem egybefüggőre... kell a 20 percenként a szünet xD de most ilyen kedvem volt és 10-t adtam rá ^^ bár sok dologra adok 10t :\ -
2. évadban minden kiderül! -
Kivancsi vagyok ki lett az :o ... lehet egyszer ujra megprobalkozom vele :) -
Hát... a végére kibukott, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy tulajdonképpen csak egy karakter akasztófára való -
Az biztos. Viszont masik ami miatt nem igazan jott be vegul az az volt hogy en szeretem megszeretni a karaktereket, itt meg hiaba mutattak be szerethetonek a szereploket, igy vagy ugy de mindbol gyilkos lett, es minden resz egy ujabb remalom, szo szerint is :D -
Az tény, hogy nem éppen egy könnyed kis esti mese :] Viszont a második évad szerintem jobb is lett, mint az első. Képi világ tekintetében mindenképp. -
A nevekre mar nem igazan emlekszem, de az utolso resz talan az volt,amit lattam, amikor ejszaka az esoben mondogatja az egyik lany hogy bocsanat bocsanat, elotte meg az ajtot verte xD ... Lehet neztem meg tovabb is, de ennyi ragadt meg bennem, a fraszt hozta ram, elraktam kesobbra, azota is ott van :D -
Fura, nekem nem volt ilyen érzésem a Higurashinál. Pláne nem az 5. fejezettől, amik hosszabbak, ráadásul az 5. kísértetiesen hasonló a 2.-hoz :] -
Akkor belelesek, kosz :) -
nincs köze:D -
Az az igazsag hogy ezt is lattam mar, viszont jo hogy irtad kulonben eszembe sem jut a listara rakni xD Lehet belelesek a Chaos Headbe... van valami koze a Higurashi no Naku Koro nihez? mert ott neha erosen "nemnezemtovabbakkorsenem" erzesem volt... es akkor lehet megis kihagyom :D -
Trinity Blood
nah, ez tuti bejövős lesz, must see:) -
heheXD -
Omg, egy kocka sracot terrorizal egy marek kislany, nem merem megnezni :D -
akkor Chaos;Head, nemtom mennyire fog tetszeni, nekem kedvenc:D -
Egyike volt az elso kedvenceimnek :P -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!En viszont arra gondoltam, hisz mar akkor sincs tul jo formaban, hogy talan ezert halucinal, lehet nem is lesz ott az a haz a titokzatos novel :p Viszont amit nem ertettem hogy Rai-t miert kellett megolnie a klonnak, az rendben hogy elmentek otthonrol nala, de tok felesleges halala volt... en titkon azt remeltem hogy a halalos sebei miatt vampirra valtoztatja ot is es az uj asszonnyal folytatja az utjat :P A masik hogy ha feltetelezzuk hogy a jovot latta es az megtortenik/tortenhet, akkor mi a feneert vagdalja le a fejet a nagy O, amikor tenyleg ugy nez ki mint aki szerelmes... nem ertem, rendben hogy nem tokeletes az atalakulasa, de eleg jol szerepelt a fel vilag ellen :o -
Basilisk
itt a kövi animeXD a stílus hasonló az előbbiekhez, viszont az anime nálam csak egyszernézős, de azért elég jó, nem bántam meg h megnéztem:) -
az utolsó rész asszem uccsó pár perce...nah akkor leesett az állam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kiderült h ez az egész még meg sem történt, előre látta a jövőt...legalábbis nekem ez jött le:) -

T-Kábel-en mióta van Animax a Minimax után? Eddig mindig lementek az Animax-os reklámok és már el is vágták az adást... Most meg Kukucska is elment már aludni... Lehet tudni erről vmit, h ez ezután így is lesz??? (megnézem a T-s honlapot).
-
faláb #23907 Nem lenne rossz, ha a Nightmare of Nunally mangát is feldolgoznák, szereplők ugyanazok, csak máshogy megy a történet, Zero meg nagyon kemény benne, mechákkal veszi fel a harcot(persze mecha nélkül). -
Mar aznap hajnalban/reggel indulas elott belekezdtem, most delutan dolgom vegeztevel pedig befejeztem. 12 reszes, szoval annyira nem veszes xD Viszont van egy olyan erzesem hogy meg kell majd neznem legalabb meg egyszer hogy feldolgozzam, valahogy tul sok a valasz nelkuli miert :p -
én is épp ebben a pillanatban fejeztem be :D uccsó 3 rész rendesen bekavart :D nem igazán tudom, hogy mi is a vége.. :D -
ennyi volt egy sorozat? :D -
A sok ver, harc rendben volt, meg az osszevisszasag is megvolt, de a vegen valahogy lemaradt a kitisztulas xD Sot... a vegenel vesztettem el csak igazan a fonalat :DD -
Christo #23902 Kiteszem ide is, hátha érdekel valakit:
2008 nyári animecon győrben
2008 őszi animecon budapesten