72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
faláb #24140 És ez a nice boat hogy kapcsolódik a School Days-hez?
-
a kép az a válasz volt ez másik hszre ami nem kérdés XD nézd kinek a hszére küldtem :D a szövegnek meg semmi köze a képhez XD -
valaki please #24134 -
és hogy jött az a kép a kérdéshez?? XD -
ezt kérdeztem nice boatos kép alatt hogy látta-e valaki :D egyébként youtuben fennvan HDben ^^ -
Új FMA openingje
-
sziasztok, megtudná valaki mondani hogy ez meik anime-ből van, és hogy mi a neve a csávónak? Előre is kösz. -
Csak Bulma hanjáról nekem egy idős nő jut eszembe, nem egy, a húszas évei elején járó picsa :D -
Csak az első részt láttam a Kai-ból, de ott egy az egyben az volt mint a DBZ első részében... Megkockáztatom hogy még a dialógusok is. -
Hellsing TV: egy sztem egész jó anime, bár a vége kaki
Hellsing OVA: a mangát 1-az-1-ben követi ^^ szó szerint talán :D Az első 2 rész az nagyjából fedi a sorozat első felét, utána viszont áttér a manga vonalára... és kurvajó :D -
Nuki #24130 Én úgy hallottam, hogy amikről most beszélünk, jobban követik a manga által alkotott történetet, mint az elődjeik. -
De a Hellsingnél ha jól tudom csak az első ova egyezik meg a sorozattal, és onnantól kezdve új részek vannak amik meg nem voltak benne. De DB az egy az egyben ugyanaz :). -
Nuki #24128 Ugyanúgy mint a hellsing ovánál, és most az FMA-nál, újra megcsinálják az egész sorozatot, felújítva, és lényegre törőbben.
(upsz, elfelejtettem fél óráig frissíteni
)
-
Én belepörgettem a KAI-ba és az a HD elég fura :S Olyan mintha nem rajzolták volna újra hanem a régit leadták volna widescreen-ben. De végignézem mert harmada a Z-nek :D.
Úgy tűnik hogy ez a hónap a remake-ek hónapja, FMA2 DB Kai... -
DragonBall távol áll tőlem (ahogy Naruto is ^^ meg a Bleach is egyre távolabb kerül xD), de osztálytársam győzködése, meg hogy HD az új Kai, az csábítóan hat...
Ez tulajdonképp a Z, csak HDban?
Lehet ezt élvezni előismeret (alap DB) hiányában? (aztán lehet hülye kérdés egy agyatlan verekedős animénél folytatásos összetett storyra számítani XD) -
láttátok már Fullmetal Alchemist introját? ^^ úgy érzem fasza lesz, bár valahogy a karakterdesign mintha megváltozott volna kicsit :S ending az nem tetszik... régié jobb volt sztem. -
kosz a tippeket, megprobalom betartani oket es ugy megnezni az animeket -
Szerintem semmi gond azzal, hogy a Haruhinak a 0. részét előre leadták, de ha időrendben nézed, akkor a 12. rész előtt kell megnézni, ha jól emléxem. Vagy másik rész a kultúrfeszt? :] -
Rundstedt17 #24122 nekem is tetszett mondjuk szeretem az olyan végeket:P. -
faláb #24121 A mondat első felével egyetértek, de azért a hárem animék nem így szoktak végződni :D -
Rundstedt17 #24120 Ez a legjobb:Jigoku Shoujo Futakomori
utána:Higurashi no Naku Koro ni (When Cicadas Cry)
a többit gyalulhatod:D -
Rundstedt17 #24119 Mondjuk a csajok sem voltak normálisok,tipikusan hárem anime gondolkozással -
faláb #24118 Más: Most néztem meg a School Days-t... Ez a Makoto nem semmi egy srác volt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lefeküdt a fél iskolával, gyereket csinált, két csaj teljesen bekattant miatta... De a végén bűnhődött rendesen :D Leszúrták, utána meg fel is darabolták XD
Hát ez a Makoto-end eltért az átlagostól, na.
-
faláb #24117 A To Love-ru egy eszement ecchi, oltári nagy állatságokkal, és sajnos ha nincs beütése az embernek akkor sok részt gagyinak talál. Mondjuk nekem összességében tetszett :D Szerintem hagyd a végére. -
Nuki #24116 Szerintem nézd így sorban ahogy leírtad, abból bajod nem származhat!
:D
Mellesleg attól függ mire vágysz:
amiket én láttam és vélemény:
Shakugan no Shana: aranyos, harcolós, iskolai életes, a főszereplő esetlen faszkalap, és egy lány védi meg folyton (neki van különleges ereje, a fiúnak meg nincs -nagyon-)
Slayers rev: ha ez megvan, valószínűleg láttad az előtte lévő három sorozatot. Nekem a slayersek egyértelműen kedvencek :]
Suzumiya Haruhi: iskolai életes, misztikus, ha nem baj, hogy zavaros a történet mert össze-vissza nézetik meg veled, akkor nézd csak meg. Az én lelkemben egyedül ez miatt hagyott nyomot, hogy a részek nem sorrendben voltak. Ha e mellett döntesz, akkor én azt tanácsolnám ne nézd meg az első részt, mert elrontja a második rész (eredeti első rész) pikantériáját. Én nem így kezdtem volna, de hát nem én vagyok a rendező meg producer meg ilyenek :)
Aki látta annak szpojlerbe kifejtem miért:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első részben Final Fantasy szerű 'filmet' csinálnak a szereplők, és látszik rajtuk, hogy együtt a banda. Aztán továbblépsz a valódi első részbe, és már tudod előre hogy jóban lesznek. -
Szerintem töröld le az összeset, mennyi hely lesz a wincsiden
-
Fate stay Night utána higurashi majd shakugan, a többit nem nagyon ismerem:D:D -
van egy par anime sorozatom a gepen, de nem tudom melyikkel kezdjem:
Fate stay night
Higurashi no Naku Koro ni (When Cicadas Cry)
Chrono crusade
ef - a tale of memories
Jigoku Shoujo Futakomori
Seto no Hanayome
Shakugan no shana
Slayers revolution
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (The Melancholy of Haruhi Suzumiya)
To Love-Ru
Ti mit mondtok melyikkel kezdjek? -
Soul Eater ep40
hmm a story kezd felgyorsulni... Az új Ending kicsit darkos :S nem éppen szép jövőt fest... de biztos happy end lesz ^^ vagy open end és akkor lesz második évad :D -
Prof William #24111 A savas-anyatej támadásnál nekem is majdnem a pofám égett a készítők helyet... Ráadásul az a két kéz ami védelmi funkciót lát el támadásánál meg prései a cickókat... nagyon súlyos... Ezt komolyan gondolták? Tényleg akkor inkább már csináljanak belőle Hentait ne itt égessék a tizenévesek agyát...
Az ilyen Ikkitousen szerű animékben mindig ugyanaz történik... Van valami sztori + nagy mellű jócsajok akiknek már alapállapotban kivillan bugyijuk... elkezdődik a harc de valahogy a harc hevében mindig csak egymás ruháját tépik el hogy a végén kvázi meztelenül álljanak. Inkább egy szívbillentyűműtéten esnék át mint hogy ilyen típusú animéket nézzek...
A Pamdora Hearts viszont érdekesnek tűnik bár még nem sok minden derült ki... A kis csaj első feltűnése nagyon horrorisztikus volt bár az ending szerint majd lesz kedvesebb oldala is .:) -
Rundstedt17 #24110 jah észrevettem csak elöször specet dobta
:D -
Egy 27 részes anime ami nagyon király. -
Rundstedt17 #24108 Hát kössz egy 12 perces special ami exement?:DDDDDDDDDDD -
Tengen Toppa Gurren Lagann -
Rundstedt17 #24106 Mi az a TTGL?:D -
Code Geass xDDDD de azt már láttad...
esetleg TTGL? abban van talán 2 fordulat :C amire nem számítottam... -
Én is megnéztem (akarom mondani átugráltam). Ekkora fo*t. A sztoriról nincs semmi fogalmam,lévén átugráltam a "lényeges" és "tartalmas" párbeszédeket, de biztos mélyenszántó lehet XD. Az ún. harcok meg annyira kínosak, hogy csak bambultam előre.Amikor az egyik szereplő(asszem ő a rossz oldalon állhat)a melléből savas "anyatejet" spriccelt ki ami lemarta a (gondolom) főszereplő ruháját, hát azt hittem a készítők helyett én süllyedek el szégyenemben.Inkább akkor már csináltak volna belőle vmi rendes hentait,mert ecchinek meg túl erős.A graf viszont tényleg jó. -
Rundstedt17 #24103 Illetve mondana valaki egy olyan animét aminek fordulatos és kiszámíthatatlan története van? -
Rundstedt17 #24102 gőzös megint behalt? -
csak szemcsés pl.... messze a korábbiak minősége alatt van...