72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • faláb
    És ez a nice boat hogy kapcsolódik a School Days-hez?
  • armageddon666
    a kép az a válasz volt ez másik hszre ami nem kérdés XD nézd kinek a hszére küldtem :D a szövegnek meg semmi köze a képhez XD
  • KaszaN
    valaki please #24134
  • Seth
    és hogy jött az a kép a kérdéshez?? XD
  • armageddon666
    ezt kérdeztem nice boatos kép alatt hogy látta-e valaki :D egyébként youtuben fennvan HDben ^^
  • Seth
    Új FMA openingje
  • KaszaN
    sziasztok, megtudná valaki mondani hogy ez meik anime-ből van, és hogy mi a neve a csávónak? Előre is kösz.
  • RelakS
    Csak Bulma hanjáról nekem egy idős nő jut eszembe, nem egy, a húszas évei elején járó picsa :D
  • Bandi 18
    Csak az első részt láttam a Kai-ból, de ott egy az egyben az volt mint a DBZ első részében... Megkockáztatom hogy még a dialógusok is.
  • armageddon666
    Hellsing TV: egy sztem egész jó anime, bár a vége kaki
    Hellsing OVA: a mangát 1-az-1-ben követi ^^ szó szerint talán :D Az első 2 rész az nagyjából fedi a sorozat első felét, utána viszont áttér a manga vonalára... és kurvajó :D
  • Nuki
    Én úgy hallottam, hogy amikről most beszélünk, jobban követik a manga által alkotott történetet, mint az elődjeik.
  • Bandi 18
    De a Hellsingnél ha jól tudom csak az első ova egyezik meg a sorozattal, és onnantól kezdve új részek vannak amik meg nem voltak benne. De DB az egy az egyben ugyanaz :).
  • Nuki
    Ugyanúgy mint a hellsing ovánál, és most az FMA-nál, újra megcsinálják az egész sorozatot, felújítva, és lényegre törőbben.
    (upsz, elfelejtettem fél óráig frissíteni )
  • Bandi 18
    Én belepörgettem a KAI-ba és az a HD elég fura :S Olyan mintha nem rajzolták volna újra hanem a régit leadták volna widescreen-ben. De végignézem mert harmada a Z-nek :D.

Úgy tűnik hogy ez a hónap a remake-ek hónapja, FMA2 DB Kai...
  • armageddon666
    DragonBall távol áll tőlem (ahogy Naruto is ^^ meg a Bleach is egyre távolabb kerül xD), de osztálytársam győzködése, meg hogy HD az új Kai, az csábítóan hat...

Ez tulajdonképp a Z, csak HDban?
    Lehet ezt élvezni előismeret (alap DB) hiányában? (aztán lehet hülye kérdés egy agyatlan verekedős animénél folytatásos összetett storyra számítani XD)
  • armageddon666

láttátok már Fullmetal Alchemist introját? ^^ úgy érzem fasza lesz, bár valahogy a karakterdesign mintha megváltozott volna kicsit :S ending az nem tetszik... régié jobb volt sztem.
  • LeventeV
    kosz a tippeket, megprobalom betartani oket es ugy megnezni az animeket
  • RelakS
    Szerintem semmi gond azzal, hogy a Haruhinak a 0. részét előre leadták, de ha időrendben nézed, akkor a 12. rész előtt kell megnézni, ha jól emléxem. Vagy másik rész a kultúrfeszt? :]
  • Rundstedt17
    nekem is tetszett mondjuk szeretem az olyan végeket:P.
  • faláb
    A mondat első felével egyetértek, de azért a hárem animék nem így szoktak végződni :D
  • Rundstedt17
    Ez a legjobb:Jigoku Shoujo Futakomori
    utána:Higurashi no Naku Koro ni (When Cicadas Cry)
    a többit gyalulhatod:D
  • Rundstedt17
    Mondjuk a csajok sem voltak normálisok,tipikusan hárem anime gondolkozással
  • faláb
    Más: Most néztem meg a School Days-t... Ez a Makoto nem semmi egy srác volt...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lefeküdt a fél iskolával, gyereket csinált, két csaj teljesen bekattant miatta... De a végén bűnhődött rendesen :D Leszúrták, utána meg fel is darabolták XD

Hát ez a Makoto-end eltért az átlagostól, na.
  • faláb
    A To Love-ru egy eszement ecchi, oltári nagy állatságokkal, és sajnos ha nincs beütése az embernek akkor sok részt gagyinak talál. Mondjuk nekem összességében tetszett :D Szerintem hagyd a végére.
  • Nuki
    Szerintem nézd így sorban ahogy leírtad, abból bajod nem származhat! :D

Mellesleg attól függ mire vágysz:
    amiket én láttam és vélemény:
    Shakugan no Shana: aranyos, harcolós, iskolai életes, a főszereplő esetlen faszkalap, és egy lány védi meg folyton (neki van különleges ereje, a fiúnak meg nincs -nagyon-)
    Slayers rev: ha ez megvan, valószínűleg láttad az előtte lévő három sorozatot. Nekem a slayersek egyértelműen kedvencek :]
    Suzumiya Haruhi: iskolai életes, misztikus, ha nem baj, hogy zavaros a történet mert össze-vissza nézetik meg veled, akkor nézd csak meg. Az én lelkemben egyedül ez miatt hagyott nyomot, hogy a részek nem sorrendben voltak. Ha e mellett döntesz, akkor én azt tanácsolnám ne nézd meg az első részt, mert elrontja a második rész (eredeti első rész) pikantériáját. Én nem így kezdtem volna, de hát nem én vagyok a rendező meg producer meg ilyenek :)

Aki látta annak szpojlerbe kifejtem miért:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az első részben Final Fantasy szerű 'filmet' csinálnak a szereplők, és látszik rajtuk, hogy együtt a banda. Aztán továbblépsz a valódi első részbe, és már tudod előre hogy jóban lesznek.
  • Seth
    Szerintem töröld le az összeset, mennyi hely lesz a wincsiden
  • Bulykin
    Fate stay Night utána higurashi majd shakugan, a többit nem nagyon ismerem:D:D
  • LeventeV
    van egy par anime sorozatom a gepen, de nem tudom melyikkel kezdjem:

Fate stay night
    Higurashi no Naku Koro ni (When Cicadas Cry)
    Chrono crusade
    ef - a tale of memories
    Jigoku Shoujo Futakomori
    Seto no Hanayome
    Shakugan no shana
    Slayers revolution
    Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (The Melancholy of Haruhi Suzumiya)
    To Love-Ru

Ti mit mondtok melyikkel kezdjek?
  • armageddon666
    Soul Eater ep40

hmm a story kezd felgyorsulni... Az új Ending kicsit darkos :S nem éppen szép jövőt fest... de biztos happy end lesz ^^ vagy open end és akkor lesz második évad :D
  • Prof William
    A savas-anyatej támadásnál nekem is majdnem a pofám égett a készítők helyet... Ráadásul az a két kéz ami védelmi funkciót lát el támadásánál meg prései a cickókat... nagyon súlyos... Ezt komolyan gondolták? Tényleg akkor inkább már csináljanak belőle Hentait ne itt égessék a tizenévesek agyát...

Az ilyen Ikkitousen szerű animékben mindig ugyanaz történik... Van valami sztori + nagy mellű jócsajok akiknek már alapállapotban kivillan bugyijuk... elkezdődik a harc de valahogy a harc hevében mindig csak egymás ruháját tépik el hogy a végén kvázi meztelenül álljanak. Inkább egy szívbillentyűműtéten esnék át mint hogy ilyen típusú animéket nézzek...

A Pamdora Hearts viszont érdekesnek tűnik bár még nem sok minden derült ki... A kis csaj első feltűnése nagyon horrorisztikus volt bár az ending szerint majd lesz kedvesebb oldala is .:)
  • Rundstedt17
    jah észrevettem csak elöször specet dobta
    :D
  • Bandi 18
    Egy 27 részes anime ami nagyon király.
  • Rundstedt17
    Hát kössz egy 12 perces special ami exement?:DDDDDDDDDDD
  • Seth
    Tengen Toppa Gurren Lagann
  • Rundstedt17
    Mi az a TTGL?:D
  • armageddon666
    Code Geass xDDDD de azt már láttad...
    esetleg TTGL? abban van talán 2 fordulat :C amire nem számítottam...
  • Seth
    Én is megnéztem (akarom mondani átugráltam). Ekkora fo*t. A sztoriról nincs semmi fogalmam,lévén átugráltam a "lényeges" és "tartalmas" párbeszédeket, de biztos mélyenszántó lehet XD. Az ún. harcok meg annyira kínosak, hogy csak bambultam előre.Amikor az egyik szereplő(asszem ő a rossz oldalon állhat)a melléből savas "anyatejet" spriccelt ki ami lemarta a (gondolom) főszereplő ruháját, hát azt hittem a készítők helyett én süllyedek el szégyenemben.Inkább akkor már csináltak volna belőle vmi rendes hentait,mert ecchinek meg túl erős.A graf viszont tényleg jó.
  • Rundstedt17
    Illetve mondana valaki egy olyan animét aminek fordulatos és kiszámíthatatlan története van?
  • Rundstedt17
    gőzös megint behalt?
  • armageddon666
    csak szemcsés pl.... messze a korábbiak minősége alatt van...