72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
azért írtam fölé meg alá, mert az átgörget rajta :D
meg utánanéztem és azt mondják ismerőseim akik látták hogy nem is spoiler igazából csak én vagyok paranoiás, szal jó ez így ahogy van... -
Képekhez kurvára mindegy hogy odaírod, hogy spoiler,mert az is látja aki nem akarja. Linkelni kéne nem-e?? -
Gintama bizonyíték arra hogy nem kell egy shounennek 5 részen keresztül húzódó harcokat meg 90 részes arcokat csinálni... meg lehet csinálni tömörebben is, és akkor sokkal jobb is lesz a többinél, mert nem olyan kurvára unalmas :) humor, akció, minden... :) RULZZZZ!
****LEHETSÉGES HOGY SPOILER****
Gintoki komoly >.< beleborzongtam ennél a résznél :D nagyon durva volt az egész harc ^^
Shinpachi első harca is jó volt :) bár semmi komoly :D de mégis :D
Kagura is bekeményít :) hiába lövöd nem számít x) megoldja :D (jelenetben ez is jobb >.<)
Jön az ellen >.< de a sztárpár itt van :) és aláznak :D (szintén kurva jól meg lett csinálva a csatajelenet)
És a befenyítés!
VÉGE
****LEHETSÉGES HOGY SPOILER****
húúúúúúú.... vége a Benizakura Arcnak... remélem lesz még ilyen :) Gintama FTW! -
ok, de downscale vs rendes ? :D ott gondolom rendes jobb :S de mind1... asszem mégis leszedem... már csak hely kéne ^^ -
Azt a nagyon megadurva mindenit omg...
Gintama Benizakura Arc vége... (58-61)
nagyon ütött... raknék fel képeket utolsó részből de az spoiler lenne :S és remélem hátha megnézik még páran :)
Na de mégis ^^ köv postban berakom >.< SPOILER! -
inkább downscale, mint upscale... -
Régen láttam egy videoklipet ami szerintem valamelyik anime-ből vágtak össze. Egy fiatal srác ült egy motoron, de nem közönséges motoron, hanem olyanon ami repül. Gondoljatok mondjuk a Star Wars Episode VI: Return of the Jedi-re, repül, nem kerekeken gurul. A srácnak ilyen régies motoros szemüvege volt. Nem ugrik be valakinek? 10 éve is lehetett amikor láttam. Azt hiszem a környezet is olyan furcsa mint mondjuk egy steampunk. Nem olyan mint napjaink. -
Cat 02 #24292 Én 720p-set filmet néztem 1024*768-ban és nem volt vele semmi.
De 9 giga az wtf, főleg animenel, Saving Private Ryan volt 9 giga 720p-ben :D -
lenne egy olyan kérdésem ami nem feltétlen anime, de ennek kapcsán jött elő... 1080p-s anime nem lesz csúnyább 1280*720-ban mint egy 720p-s? szal ez downscale, és akkor a pixelek nem oda kerülnek ahova szánták őket nem? >.<
csak mert találtam Advent Childrent japán hanggal, jó minőségbe... csak 1080p... (és 9 giga omg) -
benne van MAL top10-ben, második évad japán Newtype top10-ben van benne, osztálytársam rajongója :D személyes vélemény nincs, nem láttam... egy zenét hallottam belőle ami fasza volt :D -
Nemrég láttam youtubeon egy videót asszem Hajime no ippo volt a címe az animének, erről tudna valaki véleményt mondani hogy érdemes e belevágni? Mindenesetre jónak tűnt mert szeretem az ilyen fightolós cuccokat. -
faláb #24288 Az első a Koukaku no Regios (Chrome Shelled Regios)
A második pedig a To Aru Majutsu no Index -
türelem, tornaterem ^^ -
Rundstedt17 #24286 nem segít a refresh sem:DD -
? utána és refresh >.< omg... MALon directbe be lett szúrva és nem volt gond XD -
Rundstedt17 #24284 gyönyörű békák:D -
Erről
és erről
valami infót plz :D melyik animéből vannak ?XD
-
Nekem az elsok kozott volt, legjobbak :) -
Hallottam annó olyat, hogy Seto Otaku lehet megcsinálná a végét, de valószinűtlen, hogy lenne belőle vmi... -
Cat 02 #24280 Hm, fura az új FMA rajzolása tényleg, meg Ed-et ilyen tök nyominak rajzolják néha (nincs nyaka).
De legalább több benne a poén :D -
Gundam Seedről illetve Seed Destinyről valaki valamit? azon kívül hogy van egy nagyon fasza betétdala xD (Akatsuki no Kuruma) -
faláb #24278 Vígjáték, paródia. -
Rundstedt17 #24277 mi ez? -
faláb #24276 Én is csak YourMom-féléről tudok... Én amúgy magyar felirattal néztem. -
van már YourMomon kívül más sub a végéhez? :\ úgyhallom nézhetetlen az... ok, nézhető... csak szarr nagyon :( -
faláb #24274 Seto no Hanayome: Állatság a köbön XD
10/10 -
Nuki #24273 Nagyon megérte!
Barátnőmmel egyenként szerettük volna összevásárolgatni így felesben, aztán majdnem fél úton megtaláltuk így egybe, az egészet (amit te linkeltél).
Most vacillálunk, hogy megvegyük-e ezt a sokat így egyszerre szép díszdobozzal
Jó vásárt csináltál, hidd el. A többieknek is csak ajánlani tudom
-
Prof William #24272 Az endingje nagyon jól meg lett csinálva... -
Megnéztem eddíg 2 részt belőle, talán lesz belőle vmi XD -
áh köszi. tényleg jól hangzik. majd érdemes lesz akkor megnézni jó pár év múlva :D -
Rundstedt17 #24269 utána néztem ez évi anime,eddig 3 epizód jött ki.
középiskolás lányokról szól akik próbálják fenntartani az iskola zenei klubját fenntartani annak ellenére hogy hülyék hozzá...
a kommentek alpján hasonlít a kannagi-hoz
meg vicces,aranyos lányok,rock zene....egész pozítivat írnak róla -
üdv
K-ON ról hallottatok már? aa-n nincs fenn az ismertetője. más oldalon nem néztem (angol).mert nem tudok angolul :P
na szóval.. vki tudja h milyen? -
szép -
AranyKéz #24266 Vettem egy ilyet 12 rugóért, még nem sokat láttam belőle, de majd megnézegetem.
-
Rundstedt17 #24265 Rókabőr a legrosszabb fajtából -
Hülye :D
Mindenesetre tecsőn megtaláltam ... gáááááááz :S -
jah, van benne valami melles rész.... többet nem XD -
Erről tud valaki valamit? -
-
King Bradley olyan gyorsan tud "kardot" rántani, hogy senki se venné észre XD