72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Frosty01
    szerezz be egy keveset hamar
  • Rundstedt17
    nincs humorérzékem
  • Seth
    Látom még a viccet sem érted , kár, pedig jó volt XD
  • Rundstedt17
    nem toho mirigy hanem hárem anime jelleg:DDDDDD....animék védjegye ok nélkül zúgnak bele egy szereplőbe:D
  • LeventeV
    ha minden jol megy, akkor estere be is fejezem az animet, mar kivancsi vagyok a vegere
  • LeventeV
    ok, azert jol elindult a tema...
  • Seth
    Hol lehet ilyen Toho mirigyet beültetni ?? XD
  • Prof William
    Ez olyan mint amikor a Tsukihimében Shiki tulajdonképpen minden nővel lefekszik a sztori során. A rajongók ki is találták ennek a megoldását a Toho mirigyet ami lehetővé teszi hogy fajra, életkorra, és beálítottságra való tekintet nélkül minden nőnemű egyed Shikibe zúgjon de halálosan. :)
  • armageddon666
    mekkúrta ^^ legalábbis a Visual Novel alapján :D asszem nem is egyszer xD meg nem csak őt... az anime kicsit hiányos.. de fasza ^^
  • Rundstedt17
    nah a játék verziók mindig olyan perverzek nem ez a első eset amikor kissé kétértelművé teszik
  • Prof William
    Jöhentek mindenféle fallikus CGI sárkányokkal de az igazság az hogy szexuális aktus esete forgott fent .:)

Ráadásul a játékban az a legegyszerűbb módja hogy feltöltsd a servantod... Bár Ilya remélhetőleg valami más módszert talált. :)
  • Frosty01
    fehér erő
  • Rundstedt17
    megrakta
  • Seth
    Csak feltöltötte energiával XD
  • Rundstedt17
    féltékeny vagy?
  • LeventeV
    A Fate Stay Night 15. reszenel tartok, es azt szeretnem kerdezni, hogy biztos legyek benne, hogy a 15. reszben Shirou lefekudt Saber-rel vagy csak tapi volt? Ez eletbevago... Amugy kikurtul tetszik az anime.
  • Rundstedt17
    szörnyűségek
  • armageddon666
    oh yeah! aztán jöjjenek az élménybeszámolók xD
  • armageddon666
    hmm lehet kéne jegyet vennem :C
  • Lunki88
    Én most megyek először (majd kiderül hogy nem e utoljára :D) a szombati napon, szóval kíváncsi leszek rá, bár hallottam róla jót és rosszat egyaránt úgyhogy nem élem bele magam annyira hogy ne csalódjak nagyot. xD
  • Rundstedt17
    nem,nem bírom a ronda embereket
  • LeventeV
    egy kis varosban, kb olyan 30 km-re a magyar hatartol, a mateszalkahoz kozel eso atkelohelytol. en lattam animecont Bukarestbe, de az ide 650 km, es roman, mig Budapest 200 km. meg Kolozsvar lenne eselyes, az 120 km, de ott nem hallottam, hogy szerveznenek, azert Magyarorszagon joban elterjedt az anime mint itt.
  • BEAST #24358
    OMG! Vegem :D ... Belekezdtem a Gintamaba, es kesz, egy jo ideig azt hiszem el leszek vele, neha sirva rohogok rajta :DD
  • Frosty01
  • Nuki
    Mondjuk én utálom a sört, az nekem eleve kizárva. :Ð
  • Malakai
    Nem vagyok meggyőzhetetlen. :) Bár a profi jelmezesek se érdekelnek jobban, mint az űbergagyik... :)
    Emberekkel találkozásra meg én azt mondom egy sörözős találkozó nekem így szimpibb, de persze egy conon eleve egy rakat ember ott van, míg találkozón max egy kis társaság.
  • Nuki
    Biztos ott is vannak ilyen találkozók :)

Merrefelé laksz?

[apro]Én egyszer ilyen nemzetközi cserediák-akcióban találkoztam és jól összeismerkedtem 4 kolozsvári diák-lánnyal
  • Nuki
    Először én is ezt gondoltam. Persze sok elrettentő tényező van ott (sikoltozó fangörlök, gagyi jelmezek, tömeg, nagy sorok).

Viszont: ami megismételhetetlen minden egyes alkalommal az a hangulat, amit az ott résztvevő emberek generálnak.
    Jobb esetben a tapasztalt jelmezesek, beöltözők, minden nap más-más jelmezben vannak, a fotózkodás a pecsa előtt, amikor két jelmezes találkozik és elbeszélik, hogy ki-hogy csinált milyen jelmezt, új ismerősök, EMBEREK! Más emberek akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek mint te, ugyanakkor mások is egyben.

Az a legeslegjobb az egészben, hogy itt olyan emberek találnak egymásra, és haverkodnak össze, akik az utcán még le se köpnék egymást ilyen-olyan okok miatt.
  • LeventeV
    a tanuggyel kapcsolatos kulonbsegek alatt nem az osztalyzast ertettem, hanem az, hogy itt olyasmiket tanitanak amiknek semmi hasznat nem vesszuk. amugy meg volt felmeres az EU-s tagallamok kozott tanuggyel kapcsolatban, asszem a multheten volt benne a helyi ujsagban, es a roman tanugy az utolso helyen vegzett. azert ez mar jelenthet valamit. es tudod meg mi a szivas, hogy az uj tanugyminiszter konnyiteni akar az erettsegin de csak JOVORE. na ez is szivas. focit meg a torit csak 4. 8. es 12. osztlayba kell romanul tanulni, de boven eleg az, hogy a romant ugy kell tudjuk mint a romanoknak akiknek ez az anyanyelvuk. mglatnam, hogy ok hogy fosnanak a magyartol ;) :P

Es kosz az infot es a linkeket
  • armageddon666
    attól hogy 1-től 10-ig van az osztályzás még nem jelenti hogy ami itt 5 az ott is... szal nem kell 2szer annyit tudnod...

analízist mi speciel vettünk...

az hogy románból is kell írni meg föcit románul meg ilyenek... na AZ szívás...
  • biomage
    szombati vagy vasárnapi jegy most 1700FT két napos jegy meg 3000FT nem sok szerintem :)
  • Malakai
    Van ám oldala ennek a bizonyos animeconnak, jegyekkel kapcsolatos résszel. :)
  • LeventeV
    jo, de ossze se lehet hasonlitani a magyar tanugyet a romannal. itt nalunk ugye 1tol 10ig megy az osztalyzast. megcsinalod a tetel 1/3at es van 4esed ami meg nem atmeno jegy, 5os kell minimum. es mondjuk nalatok a matek az kb pofonegyszeru. ha jol tudom amit magyarorszagon leadnak matekbol 4 ev alatt mi azt felvesszuk ket ev alatt es nalatok nincs analizis nalunk meg az anyag 30%a. es nekunk meg kell irni romanbol is es foldrajzbol is, persze mindkettot romanul. es nalunk nincsenek szintek. kb az itteni erettsegik az ottani emeltszintu erettsegik kozott mozognak. es nekunk van 3 szobelink es 5 irasbelink. szoval SZIIIIIIVAS

es hogy ne legyen teljesen off: mennyi kb egy animeconra a belepo? gondolom tobbfele jegy van attol fuggoen, hogy meddig maradsz, esetleg miket nezhetsz meg.
  • davidka003
    Persze én is fostam, de meglett minden 4-essel.
    Most meg a főiskolán örülök, ha valami 2-es lesz.
  • armageddon666
    utána már könnyű mondani... ne mond hogy te nem fostál előtte -.-
    am jah... 2essel simán át lehet menni, 5ösért azért kell már kicsit szenvedni... szerintem... bár még én is mögötte vagyok és fosok ^^
  • davidka003
    Érettségi az egy vicc. Én most szopom a f*szt a főiskolán. Az már kemény.
  • LeventeV
    kosz, de sajna nem tudok elmenni ra :(( erdelyi vagyok, es juniusba erettsegi, es ku.va nehez lesz. de ha lesz nyaron is akkor atugrok ;)
  • Malakai
    Persze ezen a hozzáálláson egy részletes programlista változtathat még... :)
  • Malakai
    Engem se vonz hűde, kezdve ott, hogy koszpléj, meg karajoki és társaik baromira nem érdekelnek (najó, egy ismerős jány tudom, hogy beöltözik, őt megnézném). Figurákat, mangákat nem gyűjtök, szóval bazár se valószínű, hogy lázba hozna. Az, hogy a hangulat, stb azért inkább nem fizetek. Marad az IRL találkozás emberekkel, de azon a téren nekem meg szimpibb egy sörözés valahol (igaz ott is elkölthet annyit az ember :D).

De nekem rövidre vágja a vacilálást az, hogy kb 1 héttel elötte tudom majd, hogy dolgozok-e azokon a napokon. :P
  • biomage
    Most Pesten lesz a Pecsában Május 16-17 én, és igen megéri elmenni :)