72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nekem se megy tegnap óta -
mi nem megy? -
Oh meg volt sok nyitott szemű Xellos :D -
Nnna... vége a Slayersnek >.< nem hiszem hogy lesz már folytatás :) ez az új évad úgyis gyengébb volt az előzőekhez képest... (NEXT volt a legjobb)
de a végéért megérte >.< Give a Reason x))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shabranigdo vs GigaSlave :) bár most kicsit alulértékelt volt a varázslat :S NEXTben jobb volt... simában meg fura... ott sem tűnt olyan komolynak :D ott tökre olyan volt mint a Ragna Blade :D -
Misuzu az Air animéből
gőzös miért nem megy már egy ideje vagy csak nálam van gond? -
es a masik, Sabertol balra? -
Code Geass-ből Kallen. Egyébként szvsz isten anime, megnézése erősen ajánlott. :D -
az 1es kepen Tessatol feljebb a piros haju szemuveges lany melyik animebol van? es Sabertol balra a szoke? kosz -
ilyet en is csinaltam regen :)
amugy az elso kep tetszik nekem is. -
Nuki #24811 A négyes kép inkább valamelyik chanről szökött - mondjuk így, és ez mindent megmagyaráz. :) -
a Clannad-nak 2 evada van. a Specialok a masodik evad utaniak, vagy a ket evad kozott tortennek? -
ez jobb szerintem, nem utnek el a szereplok(sotetek voltak a hatterhez kepest) a hattertol(vilagos volt, kisse szintelen).
szepen megcsinaltad. -
Ha sokáig nem frissíted az oldalt, akkor még mindig tudod módosítani -
ezt a hsz-t modositottad? hogyan? -
kép 1.2
sztem így jobb a kép1 ^^ -
kosz -
Kanametol jobbra a Clannad-ból, Tessa mellet a kettő meg az alant tárgyalt Rumbling Hearts-ből ( Kimi ga Nozomu Eien) -
az 1. kep jon be a legjobban. egy kerdes: az 1. kepen Kanametol jobbra, a lila haju lany, melyik animebol van? es Tessa bal oldalan, a lila/feher ruhaban levo ket leanyzo? -
1. kép
pro: sok anime van rajta
kontra: a képek nagyon elütnek... a kontúr vastagságának változása, a színek élénkségének elütése, gagyi hatást kelt... de ez talán Photoshoppal javítható
2. kép
pro: fanart, így minden karakternek ugyan olyan a stílusa
kontra: nagyon hasonló animékről vannak csak a szereplők
3. kép
nem tetszik
4. kép
pro: ugyan az mint elsőnél
kontra: ugyan az mint az elsőnél, csak még jobban érződik az eltérés
5. kép
kicsi, zsúfolt, átláthatatlan, nem tetszik... -
nekem az 1. tetszik a legjobban -
ja, nekem is. a többi elég ritka ^^ -
Hali
A hétvégén valszeg kész lesz a honlapom nagyjából, úgy hogy kéne segítség
Nézzétek meg ezt az 5 képet, és szavazatok melyik tetszik jobban :)
Kép1 + Kép2 + Kép3 + Kép4 + Kép5
Nekem az 1 és 4 tetszik -
uh, pedig pont az tetszett meg benne 
de azért majd bepróbálom:D -
Nézd meg mindenképp, szerintem sokkal jobb mint a Liberation, nincs benne semmi sci-fi szörnyes hülyeség(nemtom hogy jutott egyeltalán eszükbe), egyszerű bérgyilkosos sztori -
Rundstedt17 #24795 nekem az előzmény jobban bejött:D -
ez gáz...mert olyan vége van h nincs is 
Seth köszi,azt az előzményt majd meglesem:) -
Rundstedt17 #24793 igen,elég gázak amúgy is a hentai részek benne -
Előzménye van, Kite címmel . Hentai, de van egy cenzúrázott , TV-re készült változat, ami nekem jobban tetszett, mert nincs a legjobb részek közé beékelt basszunkegykicsit jelenet benne. -
Rundstedt17 #24791 nincs.nem lesz. -
Kite Liberator
10/8
Durva, érdekes, akciódús, misztikus...nekem nagyon tetszett^^
de milyen vége volt
?? nagyon remélem lesz folytatás...vagy már van?
-
akkor még az volt :P :D -
nem :] -
Forbidden! -
Lucky 4 Star
link és kép ua. csak nem szokta engedni hotlinket -
Nuki #24785 Próbáltam a buta szmájlival érzékeltetni hogy nem gondolom én ezt komolyan.
Viszont ha nem szimpatikusak a szereplők, akkor úgy tényleg nehéz meghatódni valamin. -
Rundstedt17 #24784 Akkor félre vagy informálva barátom,az egyszerű parasztot nem vitték be,kivéve ha vétett vmit a szabályok ellen.Jah hogy a termény jelentős részét elvitték?Most meg a pénz jelentős részét veszik el.Jah és az apeh meg még többet amilyen címen csak tudd....
szóval nincs sok különbség.
talán mostanság durvább is.Amúgy meg miért akadnék ki ha egyáltalán nem szimpatikusak a szereplők? -
"Többiek?
Szélsőségesen nagyon megható anime jelenet-rész?"
ezen meg gondolkodom ha lefeleltem németből :/ szót nem tudok... 15 tétel -.- -
Azt hittem én éreztem így egyedül annál a résznél :S dekkor jó hogy nem :) nekem speciel a teljes utsó 2 rész ilyen szomiorkás sötét hangulatú volt :( (24-25, 26-t különveszem :)) -
... -
Nuki #24780 TE FIAM NEM ÉLTÉL AZ ÖTVENES ÉVEKBEN AMIKOR DISZNÓT SE TARTHATTÁL MERT JÖTTEK A FEKETE AUTÓVAL ÉS BEVITTEK!
HA ÉLTÉL VOLNA AKKOR NEM LEPŐDNÉL MEG AZON HOGY LELKI TERRORON KIAKADNI!!!
ELÉG SZOMORÚ, KÉRDEZD MEG IDŐSEBB CSALÁDTAGJAIDAT!!!