72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #24940
    Belelestem youtubeon, tenyleg aranyos :)
  • Bandi 18
    Elvileg még 2 rész van belőle hátra.
  • armageddon666
    fasza :) és hol tart? vagyis inkább mikor lesz vége? mert nyár van és sztem gyorsan ledarálom ha kis könnyed anime :D Clannad az még húzódik :) 19-es rész akár finálénak is elment volna :D
  • RelakSfromhome
    K-On!
    Aranyos, bár néha elég gyakran huzatos fejű csajok.
    Nem teljesen százas tancinéni.
    Állat zenék a hozzá kijött CD-ken.

Nálam egyelőre 10/10

Mio rulz ^^
  • Bandi 18
    Én nézem a K-ON!-t :D nagyon állat :D
  • armageddon666
    Majd ha kijött mind ^^
    ---
    K-ON!-t nézi valaki? :D Az új Harry Potter? izé...Haruhi? :D legalább akkora a hype körülötte... meg ennek is marha jó az endingje x)
  • armageddon666
    :) Before "After Story" nézni kell a rendeset is :) Movie felejtős mert elspoilerezi After Storyt. Meg van még 2 ova vagy mi, ahol másik lányra fektetik a hangsúlyt. Azokat még nem láttam.
  • Nuki
    Nem olvastam el, de a hozzászólásaid meggyőzőek voltak hogy megnézzem ezt. Gondolom sokan lettek így hirtelen. Vagy nem? :)
  • RelakS
    Higurashit nézi valaki? Márhogy a Rei sorozatot.
    Elég szemét módon kavarnak benne
  • armageddon666
    ez kész :) 19. részen is könnyeztem :D nagyon szép az egész, nagyon megható... mestermű :)
  • faláb
    Nekem a Gundam 00 második évad 11. része után kellessz várnom határozatlan ideig, még 8 rész és ott leszek :@ Plusz még ott van a Toradora is...
  • LeventeV
    kosz
  • faláb
    Sajnos még nincs tovább magyar felirat, szerintem egyhamar nem is lesz... Uraharashop csinálja amúgy, kérdezz rá mikorra várható.
  • armageddon666
    nám... ingliss
  • LeventeV
    magyar felirattal nezed? ha igen akkor a 14. resztol honnan szereztel?
  • armageddon666
    Clannad ~After Story~

NAGY spoiler
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    18. rész

Eddig bírtam könnyek nélkül
    És mikor végre megnyugodtam

Talán itt tudatosult, hogy tényleg vége... Nagisa meghalt...
  • LeventeV
    en most nezem a code geass-t. hat azt kell mondjam hogy k*rvajo. mar nem is tudom mikor volt olyan hogy egymas utan 8 reszt megtudtam nezni ugyanabbol a sorozatbol. habar szerintem innen mar mindenki latta, csak ajanlani tudom. aki meg nem latta nezze meg, aki meg mar latta az nosztalgiazzon picit
  • Retsu
    Kösz a válaszokat! Majd teszek 1 próbát a Shigurui-val, talán a Bleach-el is... Majd meglátjuk, melyikbe "ruházok be" hosszú távon.
  • Timbo
    majd szólj ha végignézted ;)
  • armageddon666
    Clannad ~After Story~

Az első évad a felszínen egy átlagos háremanime, ám a szereplők sokkal kidolgozottabbak szerintem (még ha nem is mind eredeti)... Eléggé bejött...

Most a második évadot nézem, és azt kell mondjam, ég és föld... Nem nagyon láttam még romantikus animéket, de szerintem ennek nincs párja... Tipikus hárem kezdet, végül a csávó összejön egy csajjal, és ennyi... általában... az After Story az innen kezdődik :) Azt gondolná az ember hogy miután összejöttek már semmi izgalom, hát nem... legalábbis itt nem... Javaslom mindenkinek megnézésre... most tartok a felénél, és nagyon jó. Vannak benne könnyedebb részek, drámaibb részek, érzelmesebb részek :) szal nagyon jó :) Oh, és karakterfejlődés :)
  • shrike7973
    Belenéztem egy részbe youtube -n.. :D
    Látom nagyon megmaradt benned a "Pipiru piru piru pipiru piii".
    Hogy nekiesik a csaj.. :D
  • [Jakuza]
    Ez lemaradt, nekem a Shigurui nem annyira jott be, mert kisse csapkodonak ereztem a tortenetvezeteset, foleg miutan ide-oda ugraltak a multban.
    Persze nem volt rossz.
    Nekem a Tenpouibun Ayakashiayashi jobban bejott, bar alul szoktak altalaban ertekelni, talan mert nem a megszokott rajzolasi technikat hasznaltak.
  • [Jakuza]
    Nekem nem szamurajosbol egybol a Black Lagoon es Levy jutott eszembe :D
    Tuti egy anime ennek ellenere annyi szent.
  • Malakai
    18+ alatt azt érted, hogy nagy mértékű erőszak legyen benne?
    Mert olyanból van kismillió (sokan valószinüleg együtt sikítják, hogy Elfen Lied, vagy, hogy Gantz :))..

Ha azt mondod Ninja Scroll első ami eszembejut a Basilisk.
    Meg mondjuk abszolút véres és szamurájkodós a Shigurui pl.
  • [Jakuza]
    Samurai Champloo az alapmu, ha nem lattad mindenkeppen ajanlom.
    Valamint nem rossz a Samurai 7 es az Afro Samurai sem.
    Ha teljes mozira vagysz, akkor ajanlani tudom a Sword of the Stranger-t (Mukoh Hadan) az is egy nagyszeru alkotas.

Bleach eleje szerintem nem rossz, de egy ido utan elkezdett ellaposodni ez talan a 150. resz kornyeketol ereztem.
    Mondjuk az ilyen hosszu sorozatoknal ez elofordul, mint peldaul a Narutoban is voltak ilyen reszek, de ezt kell szeretni. Amugy valamivel gyengebb szerintem a Narutonal, de nem olyan veszesen.

+18-as filmeket tema szerint most biztosan nem tudnek mondani, de az biztos hogy az altalam ismertek kozott erdemes megnezni a Black Lagoon-t, a Wolf`s Rain-t, Death Note-t.
    Ezek egytol egyig kivalo alkotasok vagy nevezhetnem oket mestermuveknek.
  • Retsu
    Szevasztok! Samurai Deeper Kyohoz, Ninja Scrollhoz hasonló stílusú animét tudnátok ajánlani? Valamint mi az általános vélemény a Bleachről? Mert belenéztem néhány részletbe, az alapján elég gagyinak tűnik, nekem meg 18+os, vagy azzal határeset típusú kellene! Köszi!
  • Black Hawk
    Blood+ hoz hasonló anime sorozatot tudtok ajánlani? :)
  • AranyKéz
    Ja, azt olvastam.

A csávó miért a "fedőcégén" keresztül pénzeli a gőzöst, ahol a finanszírozási lehetőségek korlátozottak, lévén képtelenség átutalni, készpénzben perkálni, miért nem egyszerűen magánszemélyként üzemelteti?

Tuti jó oka van, de érdekes lenne tudni.
  • Cat 02 #24912
    Bang, Bang! :D

• RelakS
    Gyerekes? Én mg nem mutatnám egy fiatalabb gyereknek... viszont maradandó agykárosodást okoz, az tény...

Pipiru piru piru pipiru piii
  • shrike7973
    Opening alapján sajnos elég gyerekesnek tűnik :S:S
  • Nuki
    Olyan nincs
  • RelakS
    És hol van Szoszke? (Esetleg Szószke?)
  • Nuki
    Többféle lehetőség is van:
    - olyan lejátszóprogramot (pl.: BSPlayer) használsz, amit támogatja hogy külön megnyitod a feliratfájlt és beteszed
    - átnevezed a felirat fájlt UGYANARRA mint ami a videó file neve:
    pl: "Naruto_01.avi" és "Naruto_01.srt" és akkor magától betölti bármelyik lejátszó program, még az asztali dvd lejátszó is, ha kompatibilis az ilyennel.

(*.srt az egy hasraütés szerűen megemlített feliratfájl, amúgy van sokféle)
  • EnxTheOne
    köszi! és azt megkérdezhetem azt hogy , hogy müködik a felirat? Mert úgye külön kell letölteni.
  • Nuki
    Humorozsban találtam.

Mától hívhatjátok KÁNÁMÉNAK lányotok.
  • Seth
    A gőzös meg éppen kihalófélben van :(
  • Nuki
    Torrent xD
    Naruto tipikusan fent van a legtöbb torrent oldalon.

Magyar felirat pedig rajongói oldalon van: http://www.naruto-kun.hu/news.php
    sőt, itt csomó minden van, érdemes kalandozgatni. ^^
    (lehet hogy akár maga az anime is valahogy elérhető itt)
  • EnxTheOne
    tudom alá van huzva a bannernél, de még kezdő vagyok és számitok a segitségetekre! Tudnátok mondani olyan weboldalt (priviben) ahol tudnék naruto-t letölteni magyar feliratal? vidoplayer nem müködik nekem, indavideo-n meg rossz minőség :(
  • Cat 02 #24901
    Beating-Angel Dokuro Chan ?