72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Belelestem youtubeon, tenyleg aranyos :) -
Elvileg még 2 rész van belőle hátra. -
fasza :) és hol tart? vagyis inkább mikor lesz vége? mert nyár van és sztem gyorsan ledarálom ha kis könnyed anime :D Clannad az még húzódik :) 19-es rész akár finálénak is elment volna :D -
K-On!
Aranyos, bár néha elég gyakran huzatos fejű csajok.
Nem teljesen százas tancinéni.
Állat zenék a hozzá kijött CD-ken.
Nálam egyelőre 10/10
Mio rulz ^^ -
Én nézem a K-ON!-t :D nagyon állat :D -
Majd ha kijött mind ^^
---
K-ON!-t nézi valaki? :D Az új Harry Potter? izé...Haruhi? :D legalább akkora a hype körülötte... meg ennek is marha jó az endingje x)
-
:) Before "After Story" nézni kell a rendeset is :) Movie felejtős mert elspoilerezi After Storyt. Meg van még 2 ova vagy mi, ahol másik lányra fektetik a hangsúlyt. Azokat még nem láttam. -
Nuki #24933 Nem olvastam el, de a hozzászólásaid meggyőzőek voltak hogy megnézzem ezt. Gondolom sokan lettek így hirtelen. Vagy nem? :) -
Higurashit nézi valaki? Márhogy a Rei sorozatot.
Elég szemét módon kavarnak benne
-
ez kész :) 19. részen is könnyeztem :D nagyon szép az egész, nagyon megható... mestermű :) -
faláb #24930 Nekem a Gundam 00 második évad 11. része után kellessz várnom határozatlan ideig, még 8 rész és ott leszek :@ Plusz még ott van a Toradora is...
-
kosz -
faláb #24928 Sajnos még nincs tovább magyar felirat, szerintem egyhamar nem is lesz... Uraharashop csinálja amúgy, kérdezz rá mikorra várható.
-
nám... ingliss -
magyar felirattal nezed? ha igen akkor a 14. resztol honnan szereztel? -
Clannad ~After Story~
NAGY spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!18. rész
Eddig bírtam könnyek nélkül
És mikor végre megnyugodtam
Talán itt tudatosult, hogy tényleg vége... Nagisa meghalt...
-
en most nezem a code geass-t. hat azt kell mondjam hogy k*rvajo. mar nem is tudom mikor volt olyan hogy egymas utan 8 reszt megtudtam nezni ugyanabbol a sorozatbol. habar szerintem innen mar mindenki latta, csak ajanlani tudom. aki meg nem latta nezze meg, aki meg mar latta az nosztalgiazzon picit
-
Retsu #24923 Kösz a válaszokat! Majd teszek 1 próbát a Shigurui-val, talán a Bleach-el is... Majd meglátjuk, melyikbe "ruházok be" hosszú távon. -
majd szólj ha végignézted ;) -
Clannad ~After Story~
Az első évad a felszínen egy átlagos háremanime, ám a szereplők sokkal kidolgozottabbak szerintem (még ha nem is mind eredeti)... Eléggé bejött...
Most a második évadot nézem, és azt kell mondjam, ég és föld... Nem nagyon láttam még romantikus animéket, de szerintem ennek nincs párja... Tipikus hárem kezdet, végül a csávó összejön egy csajjal, és ennyi... általában... az After Story az innen kezdődik :) Azt gondolná az ember hogy miután összejöttek már semmi izgalom, hát nem... legalábbis itt nem... Javaslom mindenkinek megnézésre... most tartok a felénél, és nagyon jó. Vannak benne könnyedebb részek, drámaibb részek, érzelmesebb részek :) szal nagyon jó :) Oh, és karakterfejlődés :) -
shrike7973 #24920 Belenéztem egy részbe youtube -n.. :D
Látom nagyon megmaradt benned a "Pipiru piru piru pipiru piii".
Hogy nekiesik a csaj.. :D -
Ez lemaradt, nekem a Shigurui nem annyira jott be, mert kisse csapkodonak ereztem a tortenetvezeteset, foleg miutan ide-oda ugraltak a multban.
Persze nem volt rossz.
Nekem a Tenpouibun Ayakashiayashi jobban bejott, bar alul szoktak altalaban ertekelni, talan mert nem a megszokott rajzolasi technikat hasznaltak. -
Nekem nem szamurajosbol egybol a Black Lagoon es Levy jutott eszembe :D
Tuti egy anime ennek ellenere annyi szent. -
18+ alatt azt érted, hogy nagy mértékű erőszak legyen benne?
Mert olyanból van kismillió (sokan valószinüleg együtt sikítják, hogy Elfen Lied, vagy, hogy Gantz :))..
Ha azt mondod Ninja Scroll első ami eszembejut a Basilisk.
Meg mondjuk abszolút véres és szamurájkodós a Shigurui pl. -
Samurai Champloo az alapmu, ha nem lattad mindenkeppen ajanlom.
Valamint nem rossz a Samurai 7 es az Afro Samurai sem.
Ha teljes mozira vagysz, akkor ajanlani tudom a Sword of the Stranger-t (Mukoh Hadan) az is egy nagyszeru alkotas.
Bleach eleje szerintem nem rossz, de egy ido utan elkezdett ellaposodni ez talan a 150. resz kornyeketol ereztem.
Mondjuk az ilyen hosszu sorozatoknal ez elofordul, mint peldaul a Narutoban is voltak ilyen reszek, de ezt kell szeretni. Amugy valamivel gyengebb szerintem a Narutonal, de nem olyan veszesen.
+18-as filmeket tema szerint most biztosan nem tudnek mondani, de az biztos hogy az altalam ismertek kozott erdemes megnezni a Black Lagoon-t, a Wolf`s Rain-t, Death Note-t.
Ezek egytol egyig kivalo alkotasok vagy nevezhetnem oket mestermuveknek. -
Retsu #24915 Szevasztok! Samurai Deeper Kyohoz, Ninja Scrollhoz hasonló stílusú animét tudnátok ajánlani? Valamint mi az általános vélemény a Bleachről? Mert belenéztem néhány részletbe, az alapján elég gagyinak tűnik, nekem meg 18+os, vagy azzal határeset típusú kellene! Köszi! -
Blood+ hoz hasonló anime sorozatot tudtok ajánlani? :) -
AranyKéz #24913 Ja, azt olvastam.
A csávó miért a "fedőcégén" keresztül pénzeli a gőzöst, ahol a finanszírozási lehetőségek korlátozottak, lévén képtelenség átutalni, készpénzben perkálni, miért nem egyszerűen magánszemélyként üzemelteti?
Tuti jó oka van, de érdekes lenne tudni.
-
Cat 02 #24912 Bang, Bang! :D
-
Gyerekes? Én mg nem mutatnám egy fiatalabb gyereknek... viszont maradandó agykárosodást okoz, az tény...
Pipiru piru piru pipiru piii -
shrike7973 #24910 Opening alapján sajnos elég gyerekesnek tűnik :S:S -
Nuki #24909 Olyan nincs
-
És hol van Szoszke? (Esetleg Szószke?) -
Nuki #24907 Többféle lehetőség is van:
- olyan lejátszóprogramot (pl.: BSPlayer) használsz, amit támogatja hogy külön megnyitod a feliratfájlt és beteszed
- átnevezed a felirat fájlt UGYANARRA mint ami a videó file neve:
pl: "Naruto_01.avi" és "Naruto_01.srt" és akkor magától betölti bármelyik lejátszó program, még az asztali dvd lejátszó is, ha kompatibilis az ilyennel.
(*.srt az egy hasraütés szerűen megemlített feliratfájl, amúgy van sokféle) -
EnxTheOne #24906 köszi! és azt megkérdezhetem azt hogy , hogy müködik a felirat? Mert úgye külön kell letölteni. -
Nuki #24905 Humorozsban találtam.
Mától hívhatjátok KÁNÁMÉNAK lányotok. -
A gőzös meg éppen kihalófélben van :( -
Nuki #24903 Torrent xD
Naruto tipikusan fent van a legtöbb torrent oldalon.
Magyar felirat pedig rajongói oldalon van: http://www.naruto-kun.hu/news.php
sőt, itt csomó minden van, érdemes kalandozgatni. ^^
(lehet hogy akár maga az anime is valahogy elérhető itt) -
EnxTheOne #24902 tudom alá van huzva a bannernél, de még kezdő vagyok és számitok a segitségetekre! Tudnátok mondani olyan weboldalt (priviben) ahol tudnék naruto-t letölteni magyar feliratal? vidoplayer nem müködik nekem, indavideo-n meg rossz minőség :( -
Cat 02 #24901 Beating-Angel Dokuro Chan ?