72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Yui ftw!!! XD -
faláb #25020 Anno én is felfüggesztettem az első rész után... -
D. Gray-man egyik legjobb szvsz. :)
One Piece-t meg sztem elkezdem :D csak hát nyáron semmire sincs időm sajnos:D -
akik nézik azt mondják kurva jó... nekem nem jön be a stílusa... -
még a D. Gray-man volt ilyen :) VOLT :( abbahagyták :'( -
one piece-t érdemes elkezdeni ?:D
régen megnéztem már az első részt :D -
Ja "majdnem" :D. 405 rész van kinn belőle... És még csinálják :D, szerencsére nem olyan mint a bleach hogy tele van nyomva fillerrel, még semmit sem vesztett a minőségén. Ugyanolyan izgalmas mint amilyen az elején volt :). -
húú, az már majdnem a fele :D -
uh... azt azért odaírhattad volna hogy mihez spoiler :C -
Rundstedt17 #25012 
De amúgy egyáltalán van olyan eretnek aki szerint nem ő a legaribb?még életemben nem láttam olyat:D -
Én is most végzetem az első évaddal és szerintem is jók a szinkronok :).
A Soul Eater meg hatalmas tényleg érdemes megnézni :).
Én most a One Piece-t nézem (155. rész :D), asszem elleszek vele egy darabig XD -
Én most végeztem a Stand Alone Complex első évadjával.
Szinkronosan néztem és szerintem tök jó volt a szinkron.
Grafika jó, opening nagyon jó, ending nem annyira. Volt 1-2 unalmas rész de összességében jók voltak.
Hamarosan elkezdem nézni a 2. évadot is.
Meg töltöm a Soul Eatert. Arról is csak jókat hallottam.
-
Ajaj...
Letöltöttem gy videó+mp3 kombót Fude pen Booru pen címmel (Ecset, golyóstoll).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Yui tényleg ekkora balf@sz, és elkésik az előadásról? -
Jaja, Mio a best!
Főleg, mikor már attól is kiveri a frász, ha meghallja, hogy SHINEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! :D -
Még 1-2 háttér ha megengeditek x)
Egyébként olyanra gondoltam mint az Endingben van. Fehér háttér előtt a banda :) vagy mint a végén a rózsával :D vagy ilyesmi :) de a Widescreen HD is homályos, és pentoollal körberajzolni macerás :( meg nem is tudnám normálisan megcsinálni, illetve kiszínezni utána :\
-
Rundstedt17 #25006 jah jah Mio a legjobb
-
hmm... suliba infóra háttér :DDD csak lanka lehet a háttér >.< ez az :D eddig lucky staros lanka volt :D nem néztek betegnek x) -
hmm... akkor azt a számot még nem hallgatom meg x) spoiler :DDD de már leszedtem <_< -
De azért a Fuwa Fuwa Time klippje jóféle volt :D -
nem! -
faláb #25001 Itt nézted már? :) -
Ijedos meg aranyos, meg minden, mindenkinel favorit :DD -
mindig gondban vagyok az animék értékelésével... mindig 9/10-ket adok :S sokkal egyszerűbb lenne, ha csak +/0/- lenne :) és minden anime 50ről indulna (0..100) + az hozzárak egyet, - elvesz, 0 meg otthagyja... nemtom miért lenne jó, de az lenne ^^ -
hát ez a K-ON ez nagyon jó :D Mio instant favorit x))
most Don't say lazy-s háttereket keresek, nem sok sikerrel :( -
En tegnap vegeztem a Gundam 00 elso szeriajaval, ma belekezdtem a masodikba. Igaz eddig csak a SEEDet es a SEED Destinyt lattam vegig (a Wing valahogy felbemaradt), de a Gundam 00 most megint nagyon tetszik :) Imadom hogy mindegyik oldalon ugyan ugy megtalalhatoak a jo emberek mint a rosszak, es igy elegge szovevenyesek a tortenetek :) -
En a Dennou Coilt neztem meg de nem voltam annyira elajulva tole, mint egyesek. :D
Na mindegy, most majd nezek valami mast, mondjuk a Tengen Toppa Gurren-Lagannt. -
meglatjuk. tenyleg nagyon kivancsi vagyok a folytatasra. -
Nem fogod beérni napi 1-2 résszel szerintem :) -
jobban jársz ha 24 rész egy nap :)
akkor csak 1 napnyi tanulási időt baszol el...
egyébként meg megnézel 2 részt, elkezdesz tanulni, de kurvára érdekel hogy folytatódik, így mégis megnézel még egyet, meg hasonló... :D szal vagy az egészet nézd meg, vagy lődd ki érettségi végéig a gépet ^^ -
marmint, hogy nem fogom beerni 1-2 resszel? vagy kevesnek talalod az 1-2 reszt? -
1-2 rész egy nap? Nem fog menni, gyenge vagy XD -
bennem meg most fogalmazodott meg az, hogy nem fogom kibirni erettsegi vegeig. muszaj megnezzem a masodik evadot is, de csak ugy egy-ket reszt egy nap, igy nem fog a tanulas rovasara menni :P
-
zene? na az nem nagyon van benne XD -
Ugye zenélni is fognak azért benne :D és olyan jókat mint az ending >.< meg olyan fasza ruhákban :D nagyon bejön... egyébként első 2 részt megnéztem ^^ nagyon jó :) csak Widescreenből még csak 8 rész van -.- -
na tegnap en is elkezdtem a sokat emlegetett code geasst, velemenyem annyi hogy ma be is fejezem XD -
Lényegében tényleg ez volt, a jövőheti már csak amolyan ráadás. -
uhh az nem jó, bár már azt hittem ez lesz az utolsó a rész címéből ítélve -
Nemtom, K-On uccsó részei nem voltak túl jók, kicsit ellaposodott. Elvileg a köv heti lesz az utolsó rész. -
én is így voltam vele h végig pörgettem mert nem bírtam :D
a új K-ON rész meg szokásosan jó volt lehetne már jövőhét péntek köv rész miatt és végre túl lehetnék én is ezen az infon... -
Cat 02 #24982 1 nap alatt végigtolja, aztán jöhet a tanulás. Most milyen már úgy végigülni a napokat, h nem tudod mi lett Luluval :D