72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hat az emlekeim szerint mellekszereplo.
Persze ez egy eves szavazas csak, nem pedig az osszesre, mert akkor kismillio jobb mellekszereplo karakter lenne nala. :D
Amugy mint mar irtam felesleges nyuglodnod a szavazassal, mert teljesen szubjektiv dolog az izles. -
Még egy utolsó meghökkentő észrevétel az AA-s szavazással kapcsolatban :D.
A legjobb női szereplő, és legjobb női mellékszereplője is a Code Geass-ből C.C
. Na most akkor főszereplő vagy mellékszereplő volt, mind2 nem lehet egyszerre 
-
Két AA fül van nyitva
Egy fórum, egy ismertető
A fórumra elküldöm az üzenetet, erre megjelenik az ismertető

-
jah... és sötét van és nem találom... elmebajra van nem szívre... holnapig túlélem nélküle
-
elgurult a gyógyszered? -
nem mind1 hogy az-e? :D AA-ra bármi kikerülhet :D
gondolkozom rajta hogy valami B kat filmről írok egy ismertetőt... így kezdődne:
"Semmi köze Japánhoz, de még csak nem is rajzfilm, sőt, nem is olyan jó! De viszkető kényszert éreztem arra, hogy kikerüljön az ANIME(!)addictsra, az ismertetőm!" -
Ha a Simpsons anime lenne? :D -
The Simpsonzu -
nekem a tvripes van, es az 4:3as de szerintem nem nyomaj oket ossze nagyon.
-
:) -
Rundstedt17 #25091 komolyan szerintem még örülnének is neki
-
Szerintem most mindannyian vagjuk fel az ereinket. Mutassuk meg nekik! -
manga ismertetőnek nem akarni írni valaki egyet Pókemberről? :D globál manga :D -
globál anime bááz
-
Rundstedt17 #25087 nekem sem megy:D -
Nagyon érdekes ízlésed van... valahogy nem tudlak kiismerni :D -
Rundstedt17 #25085 "Lehetséges, hogy a befejezés nem szokványos, de addíg még el is kellene jutni. Sajna nem tartotta fenn az érdeklődésem 3 résznél tovább"
Az első hatot végigszenvedtem:DDDD
"ez csak simán beteg XD"
de ritka jó keverék:D
"a komoly kártyaharcot egyszerűen nem tudom komolyan venni XD A lapos klisé , bénahajú karakterekről nem is beszélve"
ez inkább nosztalgikus számomra,magam sem értem amúgy miért mert összeségében gagyi,deh mégis jó volt:D -
"-school days(nem szokványos befejezés)"
Lehetséges, hogy a befejezés nem szokványos, de addíg még el is kellene jutni. Sajna nem tartotta fenn az érdeklődésem 3 résznél tovább
"-Yakin Byoutou(pszichikai terror,doktor érdekes szereplő)"
ez csak simán beteg XD
"-yugioh(bejött ez a gyakran komoly tétekre menő kártyaharc)"
a komoly kártyaharcot egyszerűen nem tudom komolyan venni XD A lapos klisé , bénahajú karakterekről nem is beszélve
-
Rundstedt17 #25083 ráadásul az egyik fejes 
-
Rundstedt17 #25082 Kíváncsi vagyok a jövőben mik fognak még fel kerülni
......
-
Rundstedt17 #25081 gyalázat 

-
Rundstedt17 #25080 Már egyszer írtam és most okokkal együtt hogy mit miért?Ebből vonjon valaki konkluziót:D
-school days(nem szokványos befejezés)
-monster(a legreálisabb animék közé tartozik,a befejezés sem nevezhető teljesen szokványosnak)
-Legend of the Galactic Heroes(politikai utalások,néhány NAGYON meglepő fordulat)
-Welcome to the NHK!(Misaki,plussz gyakran magamra ismertem a főszereplőben)
-Higurashi no Naku Koroni(megintcsak nem szokványos "befejezés")
-hell girl(bosszú örök kedvenc téma,érdekes kis sztorik)
-Yakin Byoutou(pszichikai terror,doktor érdekes szereplő)
-yugioh(bejött ez a gyakran komoly tétekre menő kártyaharc)
-Death Note(nem szokványos megoldások,maga a téma)
És igen leírhatók egy mondatban sok hibával is,de akkor sem bírom a romantikus vígjáték háremeket meglepetések nélkül:D.
Na igaz is elkezdtem az eureka7-t,a második opnál kicsit pihentettem.Vegyes érzelmekkel vagyok iránta,nem tudom hogy hova akarnak kilyukadni,na meg néhány elcsépelt klisé is szúrja a szemem,bár be kell vallanom mégis csak érdekesnek találom. -
CartoonAddicts
"Ez a sorozat semmilyen formában nem köthető Japánhoz és az animékhez, viszont úgy vélem, érdemes a figyelemre. "

-
te milyen animét szeretsz? és ne mond hogy azt nem lehet egy sorban összefoglalni... ha nagyon felszínes akar lenni az ember. -
Rundstedt17 #25077 Nincsenek közelebb a valósághoz,de ez sem megoldás.Az első évad egy sima hárem romantika/vígjáték keverék.Semmi meglepő semmi valódi konfliktus.És az sem pozitívum hogy kiszámítható hogy kivel fog összejönni a csávesz....A második évad megösszefoglalható annyiban hogy:részben a szerelem legyőz mindent illetve hú de szép az élet még ha nehéz is néha napján:DDD -
ok... hasonlók vannak :\ olyan majdnem 4:3-asok... meg Addictson van 1 640*480-as kép de az sztem el van nyújtva. -
hát nem tudom... anidbn egy 4:3st sem láttam :) -
"CodeGeass az alapból WideScreen O.o minek oda shift2?"
A TVRIP az sima 4:3-as de a DVDRIP az már WideScreen. -
???? az kicsit nyúúújtott lenne... inkább hagyom hogy úgy legyen az aspect ratio ahogy eredetileg akarták, mert szerintem úgy az élvezhető :) CodeGeass az alapból WideScreen O.o minek oda shift2?
----------
Nem értem mi bajotok az animés "fogyilányokkal" .... most csináljanak valami tök semmilyen személyiségekkel egyet, vagy mi? annyi amerikai tiniszarság van... azok biztos közelebb vannak a valósághoz... vagy ott a valóság (hú, ezt én mondtam? XD) Szal jó ez úgy ahogy van...
Mellesleg: Nagisa kisebbségi komplexusa nagyon szépen eltűnik a történet folyamán...
Kyou-Ryou teljesen normálisak...
Fuuko komikus elem... (csak többnek szánták ^^ saját fejezetet kapott :C ami egyébként jó volt :)
Kotomi komoly szereplő, de komikus elemnél nem tartottam többre :) Nem mondom hogy nem szerettem... a "humor" részéhez hozzátett a sorozatnak...
Tomoyo is tök normális... tök higgadt, meg tök erős... higgadtan rúgja ki az emberek lelkét :D
És ezek csak a főbb szereplők :\ tehát nem értem mi a gond... 2 rész után nagy hiba droppolni... főleg hogy a második évadban nincs benne ez a tipikus háremjelenség. Messze jobb mint az első. Csak ugye összekapcsolódnak. -
Rundstedt17 #25072 "Miért van az hogy ennek a stúdiónak a sorozataiban kizárólag fogyatékos vagy vmi kisebbségi komplexussal szenvedő lányok a főszereplők ? Pedig nagyon szép az egész rajzolás,animáció, de az említett dologgal mindig felidegesítenek."
Minden egyes szavaddal egyet értek:D....köszönő viszonyban sincs a valósággal a szereplők személyisége,talán azért mert a japcsikat a kisebbségi komplexusos csajok izgatják....
-
Macross Frontier? :D
Nyan, nyan, nyan, nyan, stb
Tatoe sekai ga tsurakute mo,
yumega aru desho iroiro to
stb :] -
probald meg ugy, hogy a BSplayerbe megnyomod a Shift+2. ez beallitja 16:9 keparanyba. Code Geass-nal nekem abszolut bevalt, sokkal elvezhetobb ugy. amugy meg nem kezdtem neki a masodik evadnak.
szurkoljatok, mert egy jo ora es mehetek roman szobelire
-
képminőség elvileg Shinsennél jobb, meg a hang is, szal nem értem hogy Menclave miért van ennyire túlértékelve... Majd ránézek Shinsenre :) Eddig csak jó subjaikat láttam... kivéve Gintama.
Macross Frontier - Close Encounter Yack Deculture Edition (Első rész tuningolva)
Hát ha a többi is legalább ilyen lesz O.o mintha egy filmet néztem volna :D -
A Shinsen befejezte. Én azzal néztem pár részt, japánul nem tudok de szerintem azzal is ugyanolyan jó. Anidb-n is 7.80-at kapott. -
Menclavetől szerintem egy darabig ne számíts folytatásra, mégha az S2 13-15-öt be is fejezik hamarosan, a továbbiakról semmi hír, hogy dolgoznának rajta. -
Szenvedd végig. Második évad ütős :) -
hát speciel a srác jobban szenvedett szerintem :\ -
2 részt néztem a Clannadból és aszontam na ennyi elég. Miért van az hogy ennek a stúdiónak a sorozataiban kizárólag fogyatékos vagy vmi kisebbségi komplexussal szenvedő lányok a főszereplők ? Pedig nagyon szép az egész rajzolás,animáció, de az említett dologgal mindig felidegesítenek. -
Rundstedt17 #25063 Clannad ~After Story~ hát jah végülis szomorú senki nem szereti ha ari csaj szereplők szenvednek
-
Nna... K-ON! meghalt 8. résznél egyelőre (eddig jött ki a Widescreen verzió :() szal addig míg jön a többi mást kell néznem ^^ ötletek? Macross Frontierre gondoltam... Ha minden igaz az is eléggé zenés... talán még jobban is mint a K-ON :D meg sci-fi, meg THORAnimétől leszedtem már pár részt... Bluray ripek :D
Clannad ~After Story~nak még ott az utolsó része a gépen, viszont recap, és nagy vidámság után (K-ON) nem akarok megint mély depresszióba süllyedni :D
Gundam 00-t be kéne fejezni, de nem tudom van-e sub hozzá... Menclave nagyon jó volt, csak valamiért mintha abbahagyták volna :(
Kuroshitsuji detto, csak ott Shinsen a saras.