72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • shrike7973
    Jah :D
    Akkor valami ajánlat?
    Best of.. :D:D
  • Cat 02 #25183
    Az nem poénos, meg akció sincs benne, de van benne ilyen kis aranyos robot :D
  • Seth
    meg amúgy sem illik bele a poénos/akció/kedves kategóriába XD
  • shrike7973
    Ahh, youtube-n belelestem, nem tetszenek ezek a régi style cuccok.
  • shrike7973
    Itt van a banneren ez a Ghost in the shell, beleillik az a leírásomba?:D
  • shrike7973
    Nemsokára végzek a Hellgirl-el. A dokuro chan 2.évad 2 része meg gondolom nem lesz egy hosszú téma, szal elkezdeném tölteni a következő animet. Valami full metal panichoz hasonló jó poénos/akció/kedves keveréket keresek.
  • faláb
    Nekem is ő az egyik kedvenc japán szinkronszínészem.
    Amúgy a To Love-ru mangát olvassa valaki? Én kb. 1 hónapja nézem hetente az új fejezeteket, ha már belejövök a fordításba akkor elolvasom az elejétől. Mindenesetre az OVA-k után nem bánnám ha jönne egy második évad :) A népszerűsége megvan hozzá elvileg...
  • Doddy a düdő
    ez sokkal jobb

• davidka003
    Code Geass - never end

Lulu énekel. Annyira jó. Kedvenc szinkronszínészem: Jun Fukuyama.
  • Bulykin
    casshern vége, no comment, ment favba^^
    lehet h meglesem EZT is:D
  • armageddon666
    hát nem cliffhanger volt, viszont geciérdekes, és még nincs lenn a köv rész :S lassan jönnek a THORA részek >.< meg chello is meg fog baszni érte mert átlépem a határt :\
  • Bulykin
    a filmet érdemes tényleg megnézni, hajrá
  • armageddon666
    ááááh >.< 14. részig van lenn Macross F... 13 nagyon cliffhangeres volt... most megnézem 14-t is :S remélem finomabb a vége >.<
  • davidka003
    Nekem sem a film sem az anime nem tetszett.
    Most a Soul Eaterre kattantam rá, már 20 részt megnéztem.
    Shinigami-sama nagy arc. :D
  • armageddon666
    hmmm a film viszont jobban felkeltette az érdeklődésem :D Azumi mellé lehet hogy leszedem... azt is meg kéne nézni még :S meddig vadásztam egy normális változatot >.<
  • armageddon666
    jópofának tűnik... de még mindig nem érzek kedvet hogy megnézzem :S lehet hogy a filmet megkéne nézni :D
  • Bulykin
    egy kis kedvcsonáló;)
  • Bulykin
    Casshern film letudva, odabaszós, már nem először láttam, nagy kedvenc:)
    Casshern Sins anime elkezdve, 10 rész után nagyon esélyes a top10be való bekerülésre nálam, nagyon tetszik!!! egyetlen egy rész volt ami sztem nem kellett volna, a 8.rész, aki látta az tudja miről beszélek, amikor a csaj énekelt...egy szar rész volt:S
  • armageddon666
    Macross Frontier valszeg bekerül a kedvencek közé, ha a végét nem szúrják el :) kb. felénél vagyok...

A Zerot érdemes megnézni előtte. Esetleg wikin utánanézni a Deculture-nak, a Zentrandinak, a Meltrandinak, meg egy-két háttérinfónak :)
  • armageddon666
    eggyel fölötted
    eggyel alattam

:)

semmit :D

Animatrixért meg Batman Gotham cuccért sem szóltam :C
    Meg azért az űrversenyesért ami Jetixen ment :)

Studio 4°C

meg... a Oroszország is keletre van
  • Seth
    Studio 4°C japán stúdió
    Ashino Yoshinaru japán rendező
    Nakata Hirofumi japán designer

Ennél japánabb már nem is lehetne XD
    Koprodukciónak viszont koprodukció, orosz-kanadai-japán asszem.
    Kiváncsi leszek arma mit fog szólni má megint, ha bekerül az AA adatbázisba XD
  • davidka003
    "miért az idézőjel?"

Mert oroszok csinálták és az akkor nem anime még hogyha hasonlít is a japán rajzolásra.
  • armageddon666
    fasza csak mér anime topicba?

First Squadból meg van egy "Legalize" AMV... MALon is rajta van :D special rész... 3 perc, ruszki zene alatta :D

A Moviera azt írja anidb hogy kinn van, de 0 perces :C szal nemtom...

miért az idézőjel?
  • berlinboy6329
    Hát azóta kérlek szépen kijött.Legalábbis anidb szerint..még valamikor május közepén....Lehet hogy moziban adták le és várni kell a DVD megjelenésre?Mert ám én is kiváncsi lennék rá.
  • davidka003
    Tudja valaki, hogy mi van a First Squad "animével"? Egy trailert láttam és azóta semmi más info nincs.
  • Doddy a düdő
    én egyszer végignétem már =()
  • shrike7973
    Nem láttam a 2ik évadot, ment privi.
  • armageddon666
    persze, ezért 40 perces az első rész :DDDD

(nem, egyébként csak 30, és az a Yack deculture edition, és csak egyszer énekli el :D ez loopolt változat :D)
  • Cat 02 #25155
    Én azon gondolkoztam, ha a közepére bevágna egy animálsexet senkinek se tűnne fel. a, nem nézi addig senki b, ha valaki addig eljut akkor agyilag zokni lesz :D
  • Bulykin
    10 percig ezt nyomja csak?? omg
  • armageddon666
    hát majdnem olyan jó mint

Mikor meghallottam az első részbe, vagy 10szer visszapörgettem -.- pedig már vagy 300szor láttam XD

ezt meg nem találtam meg jobb változatban :( pedig régen már volt :D
  • Seth
    Moe overdose? XD
  • armageddon666
  • Rundstedt17
    Jah nem szeretem a disney féle rendezést:DDD
  • armageddon666
    néztem rendeset, director's cutot, 25-26-t, EoE-t (ami nem ua.), moviet, death and rebirtht, mindent :D

hamarosan leszedem a Rebuild of Evangelion 1.11-t is... + nemtom hány perc extra, meg bluray változat :D
  • armageddon666
    jó de azt mondtam már hogy te extrém eset vagy :D
  • EnxTheOne
    köszönöm mindenkinek a sok segitséget! egy jó ideig nem fogok unatkozni :D
  • RelakS
    Higurashi: thriller-re gondolsz. A Rei meg még nagyobb szarkavarás! Szegény Rika...

Evangelion: 21. (vagy 20?) résztől remélem a Director's Cut, 30 perces változatokat nézted, a 25-26. rész meg csak az End of Evangelionban élvezhető szerintem, egyébként valami szociopszihopata zagyvaság
  • Rundstedt17
    "szurkol a szereplőknek, aztán"
    Jah én holtan akartam látni őket de bizti:DDDDD
  • armageddon666
    ilyenek után elkel egy olyan aminek van is mondanivalója :DDD

*Bleach 1. és 2. évad, filmek, illetve youtuben a harcos részek, egyébként kaki... (Bár ha Naruto meg DragonBall bejöttek akkor nézd nyugodtan :))

*Code Geass... scifi, nagyon izgalmas, érzelmekkel eléggé tele (ezt csak az olvassa aki látta)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Shirley :(( mind2 évadban

Fejek esnek csak "visszanőnek" némelyeknél (második évadban nem mindenki szeretne meghalni :D)
    mondanivalója meg annak van amibe a fan bele tud beszélni valamit :D

Nekem egyik kedvencem :)

*Tengen Toppa Gurren Laggan, túlértékelt egy anime, eleje szerintem elég gyenge, mások szerint roppant humoros... vége viszont EPIC meg GAR... ezzel a két jelzővel lehet illetni :)

*Macross Frontiert most nézem... Roppant jó... lehet hogy kikerül valami a kedvenceimből és ez megy a helyére :) vagy csinálok egy bővített kedvencek listát. Előtte legalább a Macross Zerot célszerű megnézni, mint bevezetés :) Mindkettő minőségi grafikával rendelkezik, roppant szép animációkkal... ha teheted THORAnime releaset nézz :D ezekben is benne van a történet meg érzelmek :) meg ének :D meg sci-fi... repülőcsaták... marhajó :)

És ha már kedvenceknél vagyok :D

*Elfen Lied. Itt esnek fejek :) szó szerint :) meg szerintem érzelmekkel is elég rendesen töltött :( tragikus... oh, és jó a történet :)

*Higurashi no naku koro ni. "Krimi" :D meg Horror... vagy inkább Thriller? :S nem tudom igazából... elég durva dolgok vannak benne (öngyi, kínzás, körömkitépés, etc), és a történet is odabasz, bár igazából a második évadban bontakozik ki :) Az első évad a látványos GOREra épít, a második meg inkább pszichikai terror a néző számára... szurkol a szereplőknek, aztán

*Code Geasst már említettem :D De megteszem még egyszer :)

*Neon Genesis Evangelion - bár all-time favorit, nem ajánlom :) az említett 4 után lehet hogy túl kemény :D másrészt nekem első animéim között volt... mindfuck x) főleg utolsó két rész... bár végülis megnézheted :D vagy imádni fogod, vagy utálni...

*Eureka 7, több pontban hasonlít Neon Genesis Evangelionhoz, de sokkal emészthetőbb :) meg hosszabb, akciódúsabb...

így ennyi :)