72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
faláb #25304 Azt hittem hogy már leszedted a BD-ripet belőle... -
netmester #25303 ez melyik anime-ből miből van??
-
Rebuild of Eva 1080p Rei
ha pár képkockával később csinálták volna a képet mikor mosolyog >.< ment volna háttérnek :D -
hmm, meg a vegen ember lesz belole -.- -
Azon kivul hogy hosunk egy retardalt, tenyleg nincs gond... eddig :D -
EnxTheOne #25299 köszi! most már müködik!
A "hülye" szót nem kellett volna kicsillagoznod
nem kockáztatok, sok a gonosz admin :D:D -
Elkezdtem nézni a Kurogane no Linebarrels (Linebarrels of Iron)-t és tetszik. Mondjuk a CGI-t szokni kell de maga a történet bejön. Az plusz pont, hogy a fő gonosz hangja Jun Fukuyama (Lelouch Lamperouge).
Az opening is tetszik. -
A "hülye" szót nem kellett volna kicsillagoznod. 
De egyébként lejátssza ha fent van a K-lite mega codec pack.
De én KM Player-t használok. -
EnxTheOne #25296 sziasztok! lenne egy h*lye kérdésem :D a ti BSplayeretek lejátsza az "AVI (X264)" tipusú videokat? -
Nekem Belldandy ugrik be elsőre (Ah! My Goddess), de kétlem, jelek sincsenek az arcán.. ^_^ -
link
Tudja valaki, hogy 1:33-1:35-ig milyen animéből van? Annyira ismerős de nem tudok rájönni, hogy miből van pedig ott van mellette egy csomó név is. -
Hallgatgatom Macross F OSTt... meg youtubeolok...
Do you remember love?
My boyfriend is a pilot
2 Lynn Minmay szám Ranka által a Frontierben :D az első sorozatból áthozva :D tök jó lehetett azoknak akik az eredeti után látják :) nosztalgikus, vagy nem tudom :D
Aztán a rádióban valamelyik részben Fire Bomber számok voltak (Nekki Basara bandája, Macross 7-ből)
valahogy úgy érzem sokat kihagytam ezekkel az animékkel :S de marha hosszúak, és mai szemmel nem tudom mit szólnék hozzájuk :( Do you remember love? filmet mondjuk mindenképp megnézem :) -
Amit én raktam az részletgazdagabb, élesebb, jobbak a színek (pont hogy nincs lelkes fansubber coder által agyonszűrőzve...)
Natív 720p vs upscale...
Kontúrok marha homályosak a Lunaroson :S szal marad a várás THORAra :D vagy ha holnapis 5k-val jön botról is akkor beadom a derekam 2 részre :( -
Nuki #25291 nem tűnik részletesebbnek.. egy-két szűrőt ráengednek, kis kontraszt-telítettség illetve egy kis életlenítés lehet még rajta
aki látott már fotosoppot az látja :P [okoskodós egyetemista fej]
Meg mondjuk a sálán mások az árnyékok, meg a haja picit más szóval nem teljesen azonos, bocsánat (: -
Magában nem spoiler :) nagyon jó rész volt :D 15. asszem :) már akkor akartam képet rakni aztán mégsem :D
meg tudom hogy fölös meg senkit nem érdekel :D de hátha egyszer megnézi valaki és eszébe jut hogy tényleg milyen jó rész volt :) -
ja látszik szebb, és részletesebb!
-
Azumanga Lagoon :( nem engedte direktlinket vagy mi -
Azumanga Lagoon :) -
Macross Frontier, első rész, Close Encounter, 15:52
Nyan nyan... rész
Nálad mondjuk máshol lesz Biomage, mert ez a Yack Deculture bővített változat... +10 perc :) -
faláb #25285 Gőzös-féle verziót néztem először, de most Thoráról leszedtem 1 rész Code Geasst BD-rip minőségben... HD-felbontás, gyönyörű képminőség, érik egy újranézés
-
Töltöm én is de lassan jön torrentről. Gőzösön meg nincs fent.
Nekem is ezek a "megváltoztatom a világot" animék tetszenek. -
Koszi az ajanlatot, jo lesz. mar toltom is.
Estleg valaki tud meg ajanlani hasonlo "megvaltoztatoma vilagot tipusu animet"? ha lehet us-rol. -
faláb #25282 Én is leszedtem tegnap, játszottam is, de most meg már nem akar elindulni
-
Én is pont most néztem és tényleg kurvajó lett az angol szinkron is.
Maga a játék nem tetszik, de az anime bejátszások meg a zenék teljesen jók és hangulatosak. -
Nem egészen anime, de leszedtem Street Fighter IV-t (korábbival nem játszottam), és tök fasza :D És vannak benne cutscenek... amik animének néznek ki ^^ meg elvileg a gyűjtői változatban lesz valami teljes anime... csak nemtom, hogy olyan ami ehhez készült, vagy pedig a régi.
egyébként tök nehéz >.< más mint a Guilty Gear :D itt Easiestben is elvernek párszor -.-
De unlockoltam a japán hangot xD most úgy tolom... mondjuk egy rossz szavam nincs az angol szinkronra... érdekes, játékokhoz miért tudnak normálisat keríteni? -
azert jolesne ha estig befejezem, de nem latom, hogy ezt meg is tudom valositani. az egesz (volt)osztalyom neveben mondhatom, hogy idegileg ki vagyunk keszulve. azert 8 vizsga az 8 vizsga. -
Cat 02 #25278 Este számolj be, h h tetszett a lezárás :p -
A mai nappal unnepelyesen befejezodott az erettsegi Erdelyben. Egy jo par hszel lejjebb azt mondtam, hogy nem kezdek bele a code geas masodik evadaba, hogy az ne menjen a tanulas rovasara, es nem hittetek nekem. most igaz, hogy szegyenkezve de be kell vallanom, hogy NEM kezdtem bele, de a mai naptol kezdve...
-
Szerintem nem rossz :) es neha egy-egy resz vegere meg az en bokam is faj kezd :DD -
hát ha nekem egy anime bejön akkor azt sajnos ledarálom :D napi 30 rész sima :d kivéve akkor ha csak 24 részes... :D -
egész jó sorozat lenne, de szerintem egy kicsit összekuszált :D vagy nem tom fura :D -
Miutan vegigneztem a koukaku no regios-t lehet meglesem ezt is :), de most nem tudnam letenni, Felli chanos reszek miatt muszaj nezni :DDD -
faláb #25272 Ilyenek nekem is jöhetnének, bejönnek nekem az ilyen "változtassuk meg a világot" témájú animék. -
Kurogane no Linebarrels
nagyon régóta tervezem hogy megnézem, de midneig másba kezdek bele
nézz bele és utána írd meg h milyen:P
-
Na vegesztem a code geass R2 vel is, tetszet nagyon. Ritkan van olyan anime amikor 7-8 reszt is meg nezek egymas utan.
De most ki fogytam, abbol hogy mit nezzek, ajanljatok valami animet pl. death note, Gundam 00, code geass,-hez hasonloakat. -
faláb #25269 Nekem 1MB/s feletti sebességgel jött le tegnap a 3 Gundam 00 opening
-
oké, visszavonok minden rosszat ha mondtam az IRC bot XDCC cuccra... 300kB/s+ ... -
tulképp semmi, csak még sosem töltöttem botokról :) de most mégis az lesz :D végülis... THORA! meg lassan jön torrentről is :) -
faláb #25266 Mi a bajod az IRC-vel? :P -
THORA release elfogyott... mármint, van... IRCn -.- de azzal semmi kedvem szopni :\ úgyhogy vége a vizuális orgiának a 4000kbpsel... most AonE-Menclave-t szedek... remélem ez is HD... [gg] meg [Lunar] upscalek elvileg :( (mármint a RAW ahonnan szedték)