72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    neee :D pedig már majdnem megnéztem valami régebbit XD
    persze, tápabbak... kb, mintha... trabantok ellen versenyeznél BMWvel mondjuk :) aztán 5 rész után a trabantokat lecserélik BMWre... aztán még 2 rész múlva belekevernek 1-2 Porschet is a felhozatalba :) aztán baszhatod a táp BMWd :D

szal míg elavul mechákkal jöttek ellenük, persze tápak voltak... de mikor hatalmas tömegben jöttek az már szar volt... aztán mikor a "gonoszok" is kaptak táp mechát, akkor már no comment... és ez még van fokozva... tömeges táp mecha? gundammal egy szinten lévő mecha? ABBÓL TÖMEG??? a többi már spoiler lenne :D

Gundam Seedet még meg akarom mondjuk nézni ^^
  • faláb
    Én meg azt olvastam valamelyik fórumon hogy a 00-ban sokkal tápabbak a Gundamek mint a régebbi Gundam sorozatokban...
  • armageddon666
    Gundam 00 nem olyan jó... ami nekem nagyon nem tetszett benne hogy a Gundamok nagyon gyengék :\ meg olyan negatív hangulatot sugároz végig az anime... az első évad negyede volt pozitív valamennyire, azt annyi... mondjuk van aki ezt szereti :) én sem vetem meg, csak ez azért 2 évadon keresztül sok... (1,5... 2-t még nem néztem végig xD)
  • Doddy a düdő
    én is letudtam 3-4 nap alatt, kösz a tippet :D
  • [Jakuza]
    Na vegigtoltam a Hikaru No Go-t 3 nap alatt :D . Egyszeruen zsenialis.
    Ha nem neztetek meg mindenkeppen tegyetek meg, meg akkor is, ha nem tudjatok hogyan kell Go-t jatszani, mint ahogy en sem tudok. :D

Az anime toplistas, nem is tudom lattam e jobbat ennel, pedig sokat lattam mar. Raadasul 75 reszes tehat nem lesz hamar vege, bar annyira jo, hogy lehet ti is maraton kereteben tekintitek meg, mert nem igen lehet abbahagyni.

A 60. resz kornyeken egy csoppet leul, de hamar visszatalal a rendes kerekvagasba hala istennek a tortenet.

Mestermunka a javabol, olyannyira hogy Go programokat kezd el keresni a nezo a megtekintese utan. :D
    Ne hagyjatok ki, mert akkor egy nagy elmennyel lesztek szegenyebbek, mert nagyon ritka az ennyire jo anime.
  • faláb
    Lelouch nem volt őrült :P Amúgy én nem ismerek ilyen animét, de ha tetszik ez a világmegváltoztatós téma érdemes belenézned a Gundam 00-ba...
  • armageddon666
    Sengoku Basara

Kép ha az nem jönne be...

6-ból 4 valszeg FAKE... de azért a CBC / TBS különbség így is komoly :D és nem egy jelenetben :D szal... vicces :)
  • armageddon666
    24, lejött, megnéztem, nem kellett volna, mert 25 még nincs lenn... és bárcsak 26 részes lenne :S nemtom mi lesz most így a végén >.< de talán pont az a jó ^^
  • LeventeV
    aaaaaa meg nem. de ha most odateszem tolteni az ujat akkor mire befejezem ezt meg a dokurot addigra pont lejon es mivel a dokuro vigjatek ezert nem lesz unalmas az uj "orult zseni vagyok kulonleges kepesseggel es megvaltoztatom a vilagot" anime. en eszerint a sema szerint nezem az animeket (komoly-pl drama vagy code geass szeru- aztan vigjatek es mikozbe nezem oket mar szedem az ujat az igy nem unom meg oket es nem maradok anime nelkul)
  • faláb
    Már végig is nézted az R2-t? :)
  • LeventeV
    tudtok ajanlani olyan animet amelyiknek egy orult zseni all a kozeppontjaban es a vilagot akarja megvaltoztatni, mint a death note vagy a code geass?
  • armageddon666
    Macross F 24-25-t meg leszedem AonE-Menclave változatban :S nem akarom ezt is félbehagyni >.< elég várni a K-ON!-ra :D meg azért a 2 más O.o
  • armageddon666
    Tales of the Abyss
    vagy
    Tower of Druaga

melyik jobb? ^^ mind2 hasonló fantasynak tűnik... Illetve Abysshoz kell-e nézni vmelyik korábbit vagy összefüggő?
  • Bulykin
    sztem akkor én is:P
  • faláb
    Thora kezdhetné már az R2-t is csinálni, most hogy láttam milyen ráncfelvarrások vannak DVD-n meg Blu-Rayen, tuti újranézem majd azt is az első évad után :P
    BD1
    BD2
    BD3
  • LeventeV
    a masodik resz is megvan. kezd tisztulni a kep
  • Bulykin
    nah ma se alszol szerintem
  • LeventeV
    belekezdtem a Code Geass masodik evadab es az elso resz akkora nagy WTF. mindenfele folytatasra szamitottam, csak epp erre nem. kivancsi vagyok, hogy mit hoznak ki belole es hogy mi tortent az elso evad vegen.
  • faláb
    Az 1080p-s már fent van gőzösön is.
  • Prof William
    Ehhez a jó verzióhoz tudtok adni torrentet? Nekem még ilyen rossz sötét verzió van meg. (hiába dvd)
    Vagy gőzösön fenn van?
  • Frosty01
    Onizuka 4ever úgy döntöttem újra végignézem XD
  • faláb
    Nincs mit
  • LeventeV
    kosz a PMet
  • faláb
    Igaz, bocsi
  • RelakS
    Blu-Ray, mind1 :]

lehet, anno csak valaki hibásan írta le XD
  • faláb
    Bár nem néztem most végig, mert kb. egy hónapja láttam a DVD-változatot, de most jött át igazán hogy baromi részletesen ki van dolgozva az egész, az animáció is elsőrangú, talán az egyik legszebb és legigényesebb amivel eddig találkoztam... 2.0-t tuti meg fogom várni míg kijön BlueRayen, ezerszer jobb volt mint a DVD-változat...
  • armageddon666
    áh :D az sok... egyébként már majdnem végig értem a Frontieren... csak THORA lassan adja ki a BD-Ripeket :) egyébként nincs benne annyi utalás... Zerot elég sztem hogy tudjuk mi az a Protoculture, meg Do you remember love?-t, hogy tudjuk ki az a Lynn Minmay, és elérzékenyüljünk mikor Frontierben is lejátsszák Ranka éneklésével az "Ai oboetei masu ka?"-t :D meg a "My boyfriend is a pilot"-t :D de én nem láttam a DYRL-t még :C csak ismerem ezt a 2-t ^^ és nagyon jók :D Ja meg a rádiókban megy még Fire Bomber... de azt már írtam :D
  • faláb
    Ja, amúgyis kiváncsi voltam mennyire bírja az új processzor az 1080p-s minőséget, plusz még másnak is segíthettem vele
  • Bucser
    HA DYRL-t megnézed akkor feltétlenül nézd meg az alapot is (Macross SDF) aztán A MAcross 2 az kilóg a sorból meg utána Macross 7, Macross 7 Dynamite, Macross plus, Macross zero, és csak utána szabad, hogy a MAcross frontier jöjjön:)
  • BEAST #25315
    Tenyleg nem rossz a Kurogane no Linebarrel, a fohos az elejen hihetetlenul idegesito, de nagyon szerencses hogy ilyen tarsai lettek :D ... viszont az anime zenei (szerintem) borzalmasak, mar Code Geassben sem birtam az ilyesmit :/
  • armageddon666
    wow, mégis leszedted? O.o
  • faláb
    Rei
  • faláb
    Én már nem nagyon szoktam játszani, nekem nem ér annyit hogy a gyilkos gépigények miatt dobjam kifelé a pénzt az ablakon... Nekem csak azért kellene monitor hogy rendesen tudjam nézni a HD-dolgokat, már egy 720p-s is nagy előrelépés lenne számomra :P De szerintem ebből már csak akkor lesz valami ha elromlik a mostani monitorom.
  • armageddon666
    meg sztem nem is éri meg :S játék tutkó nem menne FULLHDban... drága lenne mindig ahhoz újítani a gépet. Interpoláció meg szar szokott lenni... nem is értem... 720p meg 1080p mellé ilyen 1440*900 meg 1680*1050 meg ilyen hülye felbontások vannak xD
  • faláb
    Nekem se jó hozzá a 7 éves monitorom :P Egy új monitor ami jó is az meg nekem túl drága
  • armageddon666
    nope :D gondoltam :D annyit nekem sem ér ^^ mondjuk csak azért mert nincs monitorom hozzá xD
  • faláb
    Most nézem csak kétszer akkora a mérete, így bocs de felejtős a dolog
  • armageddon666
    1080p-t szedd le :D abból kéne a kép :D 720pt akarok csak leszedni ^^ nézni jobb :D natív... nem downscale :D
  • armageddon666
    Nem :D sima gagyi verziót szedtem le :\ még szívtam is itt vele hogy csúnya sötét meg homály :( amellett megvan a LOSSLESS DVDRIP is :D de ahhoz meg egyik felirat sem passzol :) de végre megtaláltam THORA rlst :D 720p Blu-ray rip :) (meg 1080p, de az nem érdekel :D) ráadásul nem 1.01 hanem 1.11 :D +nemtom hány perc extra tartalom :)

Rebuild of Evangelion 1.11 - You are (NOT) alone
  • faláb
    De én holnap lehet hogy leszedem mert kiváncsi vagyok arra a plusz pár percre ami van a BlueRay változatban Úgyhogy ha nem szedted le akkor lehet küldök majd egy mosolygós Rei képet...