72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Regiosban mi egyébként ez a fekete-fehér EngRishsel töltött jóság? :D
  • EnxTheOne
    a gom-al jó :D
  • RelakS
    Direct Vob-Sub-ban tudok pl feliratot időzíteni, körvonal helyett dobozt kérni, vízszintesen-függőlegesen betűméretet variálni, színekkel és elhelyezkedéssel játszani, ha a felirat címe egyezik a videóéval, akkor is berántja, ha egyébként az MPC-nek szürke a load subtitles része (asszem legalábbis, de ha az mpc engedi a betöltést, biztosan megjelenik), meg még mittudomain.
    Nem tudom, hogy jön-e az MPC-vel, vagy nem, a CCCP-vel biztosan jön.
  • Lelouch
    Miért ne lehetne?
  • Doddy a düdő
    nem tudom, még nem próbálgattam
  • LeventeV
    en azert szeretem a bsplayert mert konnyen lehet igazitani a felirat idejet, ha az el van szurva, esetleg ha mas csapat feltoltesehez van igazitva, mint amit mar letoltotttem.
    a media player classicba lehet fekete hatteret tenni a feliratoknak es csokkenteni a betumeretet?
  • Doddy a düdő
    nem értem miért erőltetitek a sok fos lejátszót. MPC ftw
  • RelakS
    Media Player Classic?
  • LeventeV
    a BsPlayer NEM kezeli az ass formatumot.
    megoldas: rakattintasz a feliratra F2 es atnevezed, hogy a kiterjesztes .srt legyen.
  • EnxTheOne
    köszöm! akkor letöltök mást :(
    eddig ezeket probáltam: a felirat formátuma "ass"
    1: olvastam hogy segithet ha, a feliratott átnevezem, pl, "1.srt"
    ez nem müködött
    2: letöltötem a subtitle workshopot, megnyitotam a feliratot, és átkonvertáltam a megfelelő formátumba, igy a "load subitle"-vel már láttam a feliratott, de nem tudom elinditani.
  • Bulykin
    jah, használj GOM playert
  • Lelouch
    Ilyen nekem is volt BSPlayerrel, válts lejátszót.
  • EnxTheOne
    sziasztok! Lenne 1 láma kérdésem, azt miért van hogy code geass-hez nem tudom elinditani a feliratot? probáltam a "load subtitles"-el, de nem látja a fájlokat, útána a feliratott átmásoltam a video mellé, és át neveztem mind 2öt "1"-re. ha igy elinditom a videot, akkor sincs felirat, azt irja hogy "no subtitles" BSPlayer :(:(:(:(
  • Doddy a düdő
    Ouran egyik kedvencem, de a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t valamiért dobtam :p
  • armageddon666
    Yamato Nadeshiko Shichi Henge

fiúknak is élvezhető? :D

(Ouran HSHC tetszett :D)
  • faláb
    Én is, főleg hogy nem nagyon lesz benne Index :P Én valahogy nem bírtam :S
  • armageddon666
    Railgunt várom :)
  • faláb
    Most nézem, elvileg már októberben jön is a DtB 2. évad :) És aki látta az Indexet annak lesz ilyen is ősszel :D
    És ha már az őszi animéket említem, a Fairy Tail-re roppant kiváncsi leszek, a mangájáról sok jót hallottam már...
    Nyári cuccokból amúgy nem igazán találtam eddig olyat ami különösebben érdekelne... (Jó, ott a Haruhi, de ott most az Endless eight-féle részek nem nyújtanak sok újdonságot :P (Mi az már, hogy biztonsági okokból nem lehet weblapot linkelni friss nicckel? )
  • BEAST #25566
    [megmondta!] :Dd
  • Lelouch
    Én bírom Fellit :D Amúgy én is most tartok Regios maratont, 15. résznél járok...
  • armageddon666
    Koukaku no Regiosnak csak az első része volt kaki egyelőre ^^ 4nél vagyok... Felli, lol :D smile!!! :D mindjárt csinálok is screent :D

az a legjobb mikor ilyen super deformed fejük van :D

Olyan fura karakter egyébként... egyik sablonba sem lehet besorolni... inkább soknak a keveréke ...

SMILE!
  • Doddy a düdő
    én komolyan elkezdeném, ha lenne itt a környéken, nagyon megtetszett :D már ezt is nézegettem
  • Malakai
    Shoujokban jóval gyakoribb...
  • Nuki
    Igen eszembe jutott miközben írtam, hogy meséltek már ilyenről itt. :]
    Meg ugye a Nana az ilyenekről (is) szól.
  • armageddon666
    Nézz Clannadot aztán After Storyt és meglátod milyen egy :)
  • Nuki
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Viszont azt nehezen tudom elképzelni, hogy Shana és Yuuji együtt vannak. Mondjuk eddig minden animében csak az volt amit láttam, na jó, kivéve a Nanát, hogy arról szólt hogy össze AKARNAK jönni, de sosem jönnek össze és így nehéz számomra elképzelni milyen egy ilyen animés pár :P

A többiben viszont egyet értek.
  • Bulykin
    áh, már versenyen nyomom, most értem haza, bealáztam midnenkit
  • [Jakuza]
    Jol eltuntel, lehet mar GO leckeket veszel valahol. :D
  • Lelouch
    Elvileg az OVA fogja bevezetni a harmadik évadot, de hiszem ha látom...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként mivel a szerelmi szálat végre lezárták a 2. évad legvégén, így gondolom majd a 3. évadban le fogják győzni Hecatét és bandáját... Meg biztos fény derül majd rá hogy Yuuji miért tudja használni Silver erejét... Amúgy nálam hatalmas plusz pont volt a 2. évadban hogy Yuuji erős lett nem is kicsit :D
  • Nuki
    Azért eléggé kíváncsi leszek mit tesznek majd a 3. évadba. (majd ha lesz)
  • Bulykin
    oh
  • [Jakuza]
    De hiszen en ajanlottam. :D
  • BEAST #25552
    Omg, hogy hagyhattam ki az ash like snow-t, masik legnagyobb kedvenc :D

Amugy nekem nagyon megtetszett a Koukaku no regios, foleg Felli chan miatt :DD, de rajta kivul is egesz jo az a 24 resz :)
  • armageddon666
    Shura! húúú az mekkora jó volt... Benizakura arc uccsó részét meg kéne megint nézni... meg a fake trailert... Gundamból én az Ash like snowt szerettem :) hmmm azt is de rég hallgattam :D

tom hogy jó torrent... majdnem mindent azzal szedek... csak 1 szám miatt nem akarom most belőni...

am elkezdtem a Koukaku no Regiost... első rész eléggé összevissza volt, meg nem tetszett :S de a sulis résznél ami karaktereket mutattak azok jók voltak többnyire (kivéve a 2 srác aki harcolt), szal tovább nézem (nagyon jó az értékelése), betudom annak hogy első rész :)

Madlaxot nemrég leszedtem aztán 5 perc után töröltem :\ valahogy nem volt hozzá hangulatom :D meg amúgyis NOIR koppintás >.< ami fasza volt mondjuk :D SALVA NOS
  • BEAST #25550
    Pedig nem rossz neha a torrent :d amugy most a Koukaku no regios(1.), Gundam 00(1.), Gintama(1.,2.), vagy a Tayutama(1.)szamait koptatom :)

Szep lassan enis gyujtogetem oket, de mindig megvan az eppen aktualis kedvencek lista :p Ugy altalaban a pop, techno es tarsai eleg tavol allnak tolem, de igy animehez kapcsolva nagyon meg tudok szeretni egy-egy szamot :D
  • armageddon666
    jah. erre most nem fogok torrentet pazarolni :D MOST...

tervezem hogy végigfutok a listámon és úgy emlék alapján nipponseiről lekapom az OSTket ^^ illetve... op/ed... OSTket nem hiszem... abból most van Death Note (már ritkítva), Jigoku Shoujo (nemrég ritkítottam meg... sajnos egy olyat is kiszedtem amit nem akartam >.<), Eureka 7 (sztem ez is ritkítva :D), Amaenaideyo!! (csak a metálos részek :D), Macross F (úgy ahogy lejött >.< hozzá nem nyúlok ^^ most is azt hallgatom :D pedig alapvetően de rühellem a popot xD), Claymore (technot mégjobban :D de ez harcitechno!), Bleach (nagyon ritkítva... bár kéne OST3... aztán azt is kiherélném )

aztán még van egy csomó op/ed... de nem elég ^^ szal majd begyűjtöm őket :D
  • BEAST #25548
    ezt? :p
  • armageddon666
    Op volt jó... 2. openinget nem találom stereoban :(
  • BEAST #25546
    Darker than black nem volt rossz, lehet ujra meglesem majd a masodik evad kezdete elott :o
  • Bulykin
    szerintem nagyon jó, igaz még csak 6 részt néztem meg, mert ma volt egy kis dolgom, de holnap nekiülök rendesen szal sztem próbáld be te is^^

#25543 Darker than Black 2.évad??? nah az akkor várós lesz:)