72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mit nem csinál jobban? :D
Amúgy az tetszett még, hogy valahogy... nem tudom, nem voltak sablonosak a karakterek... szal a felszínen az alapfelállás megvan... a tsundere, a tomboy, az ügyetlen, meg az gazdag gyerekes lány, aki átlagos szeretne lenni :D de valahogy mindben van valami több, ami kiemeli őket ezekből a sablonokból... leginkább talán Yuiban... -
Ja, aranyos macskák :] Izé... lányok :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért szegény Ui-t hamar leleplezték :D Meg milyen már, hogy jobban gitározik, mint a nővére, pedig a nővére a klubtag?
-
Na... M-OE! akarom mondani K-ON! befejezve :)
Nagyon jó volt :D elfogultan... aki szereti a moe dolgokat annak tetszeni fog :D kicsit Lucky Star utánérzése van ^^ de azért más... -
-
EnxTheOne #25820 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sziasztok, lenne egy jó ötletem, mit szolnátok egy sg-s manga versenyhez?
mondjuk aki jelentkezik, annak 3-4-5 oldalt kéne csinálnia, (mondjuk ahogy magamat ismerem az elején feladom
) de hátha van egy-két érdeklödő itt, lenne kategoria: 1: fun, 2: "normális manga", csak aki késziti az nagyon rosszul rajzol (szándék a fontos
) , 3: akik szépen tudnak rajzolni. -
-
En meglestem a One Piece-t es mire feleszmeltem ott tartottam hogy 200 :d -
remelem nem a fejembe fog kikotni :P -
-
chrono crusade-t nezem most, es haaat lehet megkoveztek erte de nekem annyira nem jon be, nem rossz de nem is 9.31(animeaddicts). -
no igen :) mondjuk ez speciel egy olyan dolog amit pozitívnak találok ^^ MALra is kerülhetnének fel Visual Novelek és akkor teljes lenne. Képek nem kellenek... illetve... de... fansub összehasonlítások :D csak nemtom jogilag milyen lenne az... meg biztos rengeteg plusz meló... -
Én már rég nem is néztem fel ár. Állandóan visual novell meg manga ismertetők vannak,amik engem nem érdekelnek. -
Na mostmár megoldódott a probléma szerencsére
-
http://iaro.3dmax.hu/kep/4AA.JPG
Ennyit az AA-ról... Még csak nem is tudtam megpróbálni bejelentkezni, mert már elsőre ez fogadott ma... A feloldás dátuma is nevetséges... -
akartam nezni vmi filmet a ghiblitol... ugyhogy beszereztem a ponyo on the cliff c. animet....... hat szvsz ez a leggyengebb ghibli movie. aranyos volt de a a tobbi filmhez kepest szvsz keves. -
rating:e !!
Danboorun azt írják Photoshop :C már nem tudom milyen indokkal XD -
Prof William #25808 Ez de kemény... És gondolom mindet egyszerre viszi. :) -
-
elindult a Tokyo Magnitude 8.0
ismertető
várós volt részemről, remélem jó lesz^^
btw. uraharashop fordítja is, szal érdemes látogatni majd az oldalukat, első rész kint is van -
Halo anime
Remélem bemutatják a storyt úgy hogy nem kell ismernem a játékot hozzá :D -
rakerestem, lattam is, hogy program es nem anime. na de sebaj. meg cseppet utananezek milyen zenet lehet szerkeszteni ezzel a progival. -
Ő egy éneklő program kabalája, Vocaloid, és Vocaloid 2
Ha rákeresel ezekre, meg a nevére (初音ミク), akkor elég sok ismerős számra akadhatsz, amit elektronikus őnagysága "énekel" :D -
ez az. kosz. -
Nem Hatsune Miku-t láttad? :]
-
ha képet megtudnád mutatni, talán könnyebben be lehetne azonosítani -
nemreg lattam egy kepet amin ket kekhaju lany volt az egyik bal karjara a 01 volt pirossal tetovalva a masik lany bal karjara pedig a 02. ez egy letezo anime? -
ERRŐL én nem is tudtam.
Miért a lóheréről kell értesülnöm róla??
-
Wut? O_O (Check it)
(proved) -
Chihironál is... csak 1 mappában legyenek xD -
Szerintem én a Coal-guys félét teszem majd el, abban van op-ed is minden részben -
Rundstedt17 #25794 nekem is nagyon ismerős
-
-
Kijött a M-OE! összes része widescreenben ^^ Chihiro oldaláról szedhető Batch :D (csak mert meg akarta itt valaki nézni és mondtam hogy akár várhatna is vele, és lám nem is kellett sokat ^^) -
mondjátok meg miért olyan ismerős ez a zene? :O
-
és tényleg jó így :D
anno már feltűnt, hogy karaoke animáció nem szokott menni, legalábbis ha közben megy más felirat is... (szal pl. sarokban karaoke a háttérénekhez, egyébként meg beszélnek) -
Rundstedt17 #25789 jaja felejthetetlen bizonyos szempontból 

-
faláb #25788 Options->Subtitles->Number of subpictures to buffer ahead 0-ra állításával próbálkozz ha nincs karaoke animáció...
-
van feliratom, ez nem gond. Viszont nincs animáció pl karaokéhoz :S
Igaz a régebbi mpc-nél ma feltűnt, hogy eszi rendesen a procit -
Ahhoz nem kell directvobsub, mivel Gabesz csinalta azt is mint a media player classicot es eredeti playerbe beforditotta. Igy a dvobsub feleslegesse valt es uninstallalni lehet.
Ugy lehet elocsalni, hogy a file> options > playback > outpunal > DX7 vagy DX9 renderless-t kell valasztani.
Ha nem ez van beallitva akkor nem lesz felirat. A videofajl es a feliratfajl nevenek meg kell egyeznie es egy konyvtarban kell lenniuk ,mint a dvosubnal, valamint ha azt akarod, hogy automattikusan betoltse a filmmel a feliratot, akkor a file> options > playback > auto-load subtitles-t be kell pipalni.
-
és b@szik rám