72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Mit nem csinál jobban? :D
    Amúgy az tetszett még, hogy valahogy... nem tudom, nem voltak sablonosak a karakterek... szal a felszínen az alapfelállás megvan... a tsundere, a tomboy, az ügyetlen, meg az gazdag gyerekes lány, aki átlagos szeretne lenni :D de valahogy mindben van valami több, ami kiemeli őket ezekből a sablonokból... leginkább talán Yuiban...
  • RelakS
    Ja, aranyos macskák :] Izé... lányok :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért szegény Ui-t hamar leleplezték :D Meg milyen már, hogy jobban gitározik, mint a nővére, pedig a nővére a klubtag?
  • armageddon666
    Na... M-OE! akarom mondani K-ON! befejezve :)
    Nagyon jó volt :D elfogultan... aki szereti a moe dolgokat annak tetszeni fog :D kicsit Lucky Star utánérzése van ^^ de azért más...
  • Frosty01
  • EnxTheOne
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sziasztok, lenne egy jó ötletem, mit szolnátok egy sg-s manga versenyhez? mondjuk aki jelentkezik, annak 3-4-5 oldalt kéne csinálnia, (mondjuk ahogy magamat ismerem az elején feladom ) de hátha van egy-két érdeklödő itt, lenne kategoria: 1: fun, 2: "normális manga", csak aki késziti az nagyon rosszul rajzol (szándék a fontos ) , 3: akik szépen tudnak rajzolni.
  • armageddon666
  • BEAST #25818
    En meglestem a One Piece-t es mire feleszmeltem ott tartottam hogy 200 :d
  • LeventeV
    remelem nem a fejembe fog kikotni :P
  • armageddon666
  • LeventeV
    chrono crusade-t nezem most, es haaat lehet megkoveztek erte de nekem annyira nem jon be, nem rossz de nem is 9.31(animeaddicts).
  • armageddon666
    no igen :) mondjuk ez speciel egy olyan dolog amit pozitívnak találok ^^ MALra is kerülhetnének fel Visual Novelek és akkor teljes lenne. Képek nem kellenek... illetve... de... fansub összehasonlítások :D csak nemtom jogilag milyen lenne az... meg biztos rengeteg plusz meló...
  • Seth
    Én már rég nem is néztem fel ár. Állandóan visual novell meg manga ismertetők vannak,amik engem nem érdekelnek.
  • Lelouch
    Na mostmár megoldódott a probléma szerencsére
  • Lelouch
    http://iaro.3dmax.hu/kep/4AA.JPG
    Ennyit az AA-ról... Még csak nem is tudtam megpróbálni bejelentkezni, mert már elsőre ez fogadott ma... A feloldás dátuma is nevetséges...
  • CSOCSO
    akartam nezni vmi filmet a ghiblitol... ugyhogy beszereztem a ponyo on the cliff c. animet....... hat szvsz ez a leggyengebb ghibli movie. aranyos volt de a a tobbi filmhez kepest szvsz keves.
  • armageddon666
    rating:e !!

Danboorun azt írják Photoshop :C már nem tudom milyen indokkal XD
  • Prof William
    Ez de kemény... És gondolom mindet egyszerre viszi. :)
  • davidka003
  • Bulykin
    elindult a Tokyo Magnitude 8.0
    ismertető
    várós volt részemről, remélem jó lesz^^
    btw. uraharashop fordítja is, szal érdemes látogatni majd az oldalukat, első rész kint is van
  • armageddon666
    Halo anime

Remélem bemutatják a storyt úgy hogy nem kell ismernem a játékot hozzá :D
  • LeventeV
    rakerestem, lattam is, hogy program es nem anime. na de sebaj. meg cseppet utananezek milyen zenet lehet szerkeszteni ezzel a progival.
  • RelakS
    Ő egy éneklő program kabalája, Vocaloid, és Vocaloid 2

Ha rákeresel ezekre, meg a nevére (初音ミク), akkor elég sok ismerős számra akadhatsz, amit elektronikus őnagysága "énekel" :D
  • LeventeV
    ez az. kosz.
  • RelakS
    Nem Hatsune Miku-t láttad? :]

• Seth
    ha képet megtudnád mutatni, talán könnyebben be lehetne azonosítani
  • LeventeV
    nemreg lattam egy kepet amin ket kekhaju lany volt az egyik bal karjara a 01 volt pirossal tetovalva a masik lany bal karjara pedig a 02. ez egy letezo anime?
  • Seth
    ERRŐL én nem is tudtam.
    Miért a lóheréről kell értesülnöm róla??
  • RelakS
    Wut? O_O (Check it)

(proved)
  • armageddon666
    Chihironál is... csak 1 mappában legyenek xD
  • RelakS
    Szerintem én a Coal-guys félét teszem majd el, abban van op-ed is minden részben
  • Rundstedt17
    nekem is nagyon ismerős
  • armageddon666
  • armageddon666
    Kijött a M-OE! összes része widescreenben ^^ Chihiro oldaláról szedhető Batch :D (csak mert meg akarta itt valaki nézni és mondtam hogy akár várhatna is vele, és lám nem is kellett sokat ^^)
  • Timbo
    mondjátok meg miért olyan ismerős ez a zene? :O

• armageddon666
    és tényleg jó így :D
    anno már feltűnt, hogy karaoke animáció nem szokott menni, legalábbis ha közben megy más felirat is... (szal pl. sarokban karaoke a háttérénekhez, egyébként meg beszélnek)
  • Rundstedt17
    jaja felejthetetlen bizonyos szempontból
  • faláb
    Options->Subtitles->Number of subpictures to buffer ahead 0-ra állításával próbálkozz ha nincs karaoke animáció...
  • RelakS
    van feliratom, ez nem gond. Viszont nincs animáció pl karaokéhoz :S
    Igaz a régebbi mpc-nél ma feltűnt, hogy eszi rendesen a procit
  • [Jakuza]
    Ahhoz nem kell directvobsub, mivel Gabesz csinalta azt is mint a media player classicot es eredeti playerbe beforditotta. Igy a dvobsub feleslegesse valt es uninstallalni lehet.

Ugy lehet elocsalni, hogy a file> options > playback > outpunal > DX7 vagy DX9 renderless-t kell valasztani.
    Ha nem ez van beallitva akkor nem lesz felirat. A videofajl es a feliratfajl nevenek meg kell egyeznie es egy konyvtarban kell lenniuk ,mint a dvosubnal, valamint ha azt akarod, hogy automattikusan betoltse a filmmel a feliratot, akkor a file> options > playback > auto-load subtitles-t be kell pipalni.
  • RelakS
    és b@szik rám