72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
azt linkeltem amúgy :)
-
és tényleg :DDDDD úgy emlékeztem az is Yuis XD
Btw Yui seiyuuját is bírom, csak ne énekeljen ^^" -
Van egy album, amin rajta van a Mio-féle verzió, a címe:
K-ON! Insert Song Single - Fuwa Fuwa Time
Van rajta egy másik jó szám, a Tsubasa o Kudasai :) (Szárnyat kérek) -
ehh linket másold... -
nekem ez a verza van meg :) -
Leszedtem K-ON!... izé... Afternoon Tea Time minialbumot... van benne 2 fuwafuwa time, de egyik sem Mio által énekelt :( ellenben Fude pen, Booru pen van Mios is ^^l
nipponseiről szedtem le... kicsit össze vannak keverve a címek -.- -
Srácok segítsetek picit.
Jó pár éve láttam egy filmet, de egyszerűen nem emlékszem a címére
A történet valahogy úgy kezdődött, hogy az emberek lelkei felszállnak az égbe. Bemutatnak egy virágzó, idilli hangulatú várost, amit később megtámadnak. A főhős srác átáll az ellenséghez. A végén a barátnőjét már csak szellem formájában látja viszont.
Sajnos csak töredékek rémlenek belőle, remélem valaki már látta közületek... -
Hatsukoi Limited
-
one piece a poénok miatt éri meg a legjobban sztem :D folyamat szakadás.. :D -
Nuki #25895 Eljutok a bleach manga utolsó részéig (ami éppen aktuálisan lesz) és visszatérünk erre. -
illetve D. Gray-man... de annak vége :'( egyelőre :) az a legjobb komoly shounen :D Gintama paródia egyben... tehát kilóg egy kicsit... de mégis, bezt!! illetve ott a One Piece... de ahhoz gyomor kell hogy rászánja magát az ember :D egyébként az még a jó ha lehet hinni a fanboyoknak :D -
A 10 részen át erőgyűjtés nem gáz. Az elbaszott erőviszonyok sokkal inkább... vagy esetekben a kidolgozatlan világ... Bleach szvsz tele van plotholelal...
Egyébként az hogy akit zavar ne nézze... jó is lenne így, csak sajnos vannak részek amik meg jók benne :\
egyébként Gintama a legjobb shounen. PONT. :) teljes mértékben objektíven :D -
Nuki #25892 Shounen műfajt azért nézek mert nem érdekel hogy 10 részen keresztül gyűjtenek erőt.
Akit zavar az amit te írsz, az ne nézzen ilyet.
Nem kötelező.
Nekem spoiler úgyhogy nem olvasom még el, de biztos igazad van
-
nem átérezni kell, élvezni.
-
pedig így van ahogy írtad :D -
Jobb mert
-nincs filler
-nincs cenzúra
-pergősebb
Bleach is jobb az animénél... de már gagyi a manga is meg anime is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ulquiorra a "hú, segundo resurreccion, menő, Aizen sem tud róla" cuccal, meg Yami vagy Yama vagy ki a 10 = 0 cuccal... nagyon gáz :D O, Ulquiorra második release jól néz ki meg menő is, azzal nincs gond, csak a tálalás...
mondjuk ez lehet, hogy tipikus shounen betegség... Azt hitted erősebb vagy? Nem mert még el se kezdtem. Az jó mert én sem. De nekem van ilyen extra cuccom... Áááá, meghalok, ááá, *boooom* superpower!!! mégsem, te halsz meg!!
xD ok, ez hülyeség volt el se olvassátok... ma egy kicsit... nah... szal jó vagyok :DDD -
Nuki #25888 Például Naruto manga messzemenően jobb mint az anime. (na jó, először végig kell nézni hogy később tudd úgy élvezni a harcokat mint az animében)
Talán a Bleach-é is jobb lesz, hamarosan elkezdem. -
köszi privit! -
hmm... lehet keverem valamivel...
megnéztem, nem keverem... akkor subolták, csak nem találom meg :\ anno meg akartam nézni, de sehol nem találtam :( jah... megvolt a sub, csak nem tudtam beszerezni :\ -
Tonagurához mijazhogy nincs sub? Vagy magyar? Azthittem olyat úgyse szeretsz. :) Angol amúgy Ryo van hozzá, teljesen korrekt, xvid és h264 formátumban is. -
kosz -
Toradorához 13. részig van, Setohoz meg van végig + a 2 OVA-hoz is. -
toradorahoz van mar felirat? hat a seto no hanayomehez? -
tetszett mikor jon? -
Megemlítettem Gantzot, most youtuben bele-belepörgetve megnéztem a szobros részt... hát rosszul lettem... pedig emlékeztem rá és még is... most mintha jobban át tudtam volna érezni... kegyetlen... -
Hmm, meg egy anime amit varhatok :D
-
Én is sokszor meglepődök egy-egy karakternél hogy ugyanaz adja a hangjukat :D -
A mangát pont múlthéten fejeztem be, nekem is tetszett
-
Ha már seiyuuk... néha olyan fura... szal... pl. Namikawa Daisuke :D
Bleach - Ulquiorra
APH - Italy :DDD annyira más :D
Gantz - Kei
Black Lagoon - Rock
szal... wow... sok különböző hang, és mind jó :D -
szinten! :d
-
De most komolyan :D több animének széthallgattam az OSTjét... aztán volt hogy seiyuu alapján választottam mit nézzek :D egy mangánál ezt nem tudom megtenni >.<
(ellenben azt igen, hogy miközben olvasom, az anime OSTjét hallgatom XD már ha van anime is róla :D) -
[fészpalm] -
mangákért egyébként nem vagyok annyira oda... nincs menő OST, meg jó seiyuuk :D -
olvasd el a mangáját is! Nagyon állat, és kissé nagyon el tud térni az animétől :) -
aaaaaaaz igen :D elkezdtem midori no hibit... mit látok AA-n... épp azt subolják... (vagy valami... kinnvan főoldalon 5. és 6. rész ^^) -
tényleg, htx -
jééé... akkor a film tök hű a mangához :D ott is kb. így volt XD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit másképp. Az animében mikor meglövik utána még elkezd menekülni és Ryuk beírja a nevét a halállistába. Bemegy egy épületbe és ott kap szívrohamot.
A mangában meg az van, hogy mikor meglövik akkor mondja Ryuk-nak, hogy írja bele a többiek nevét a halállistába de Ryuk csak egy nevet ír bele az pedig Light. Light könyörög az életéért de mondja neki Ryuk, hogy te is tudod jól, hogy akinek beírták a nevét a listába annak meg kell halnia.
40 mp múlva ott helyben szívrohamot kap.
Nem sokban különbözik az animétől. -
de az a +1 fejezet, nem? engem az érdekel, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!másképp hal-e meg?
de akkor valszeg nem olvasom el ezt se :D
Ááá Scrapped Princess banner... meg akartam, nézni, le is szedtem az első részt, aztán valami baj volt a subbal... vagy seed nem volt a többihez, vagy nemtom :S mekkora gáz, mikor az ember eljut odáig, hogy régebbi, vagy nem mainstream animéket akar nézni, és nem tud mert nincs sub... Tonagura!-hoz sem találtam :\
Ezeket néztem most ki mint néznivalót (Plan to watchból :D)
Midori no Hibi
Special A
Hatsukoi Limited
Tsukoyomi Moon Phase
Karas
Kurokami
ilyesmi prioritási sorrendben...
-
Én beleolvasgattam a mangába és a vége csak annyiban más, hogy mikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor Misa Misa meg pár száz követője alapít egy szektát és felmennek egy hegyre Kira nagyúrhoz imádkozni.meghal Light