72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Monoton #25985 Subtitle Workshop -
mondjatok mar legyszi egy progit amivel .ass-t tudok atalakitani .srt-re. kosz -
honnan szedted le az új évadot? :\ -
Ja es amit elfelejtettem. Nezd meg az animet es utana mondd el milyen volt, ha objektiven utana megtudod itelni. :D
Amire meg felhivnam a figyelmed az a jatszmak kozotti zene, az valami eszmeletlenul elvan talalva, szinte teljesen felspanolja a nezot, megjobban izgalomba tartva.
Hasonloan eltalalt mint az "eredeti" Csillagok Haborujaban az Empire battle march.
Addig is egy kis izelito, nyugodtan nezheto mert csak osszevagott montazs, nem sok spoilerrel az anime focim dalaval.
-
nekem pont addig a bizonyos részig tetszett igazán a TTGL, azután szimplán csak fasza :p -
Én is időrendi sorrendben kezdtem újra, az új részekkel kiegészítve akartam nézni. De jöttek ezek az Endless Eight-es részek, és fel lett függesztve :S Volt egy lista hogy várhatóan mik lesznek az új részek, remélem az Endless 8 nem ment a rovásukra :S
-
En a sajat velemenyemet irtam le. :D Ettol masnak tetszhetett, az en izlesemnek ez nem volt megfelelo. :D -
én meg kronológiai sorrendben néztem, amit utólag megbántam, de így az első rész csak soká jött ^^ -
Nem pont a humor miatt lett a kedvencem, de azzal se volt komolyabb bajom. Ellentétben mondjuk a Haruhi kevert sorrendű első részével :D Na az így minden előzmény nélkül annyira fárasztó volt, hogy egy ideig hozzá se nyúltam a többi részhez :D -
Nem kell gyerekesnek lenned hogy tetsszen az a fajta humor... a humor része nem jött be nekem... Pedig én alapvetően bírom az elborult dolgokat :) a "komolyabbik" fele viszont nagyon tetszetős volt... megismertette velem az EPIC és a GAR fogalmát :D -
Ezért szép a világ mert különbözünk :) -
Én még kezdő animésként néztem meg a TTGL-t, és az egyik kedvencem lett. Talán túl gyerekes vagyok?
Mindenesetre kezdő animésnek szerintem tökéletes választás. Végülis a TTGL-nek köszönhetem hogy megnéztem a Code Geasst, mert addig valamiért próbáltam elkerülni a mechákat
-
Meg kell nezni es utana levonni a konzekvenciakat, teljesen objektiven. :D
TTGL nekem kinszenvedes volt vegig, lehet azert mert annyira gyerekes volt vagy isten tudja, mindenesetre en untam.
Berserket is lattam, de nem neveznem felsokategoriasnak, inkabb a jo kategoriaba sorolnam. -
kösz köszi :) -
"Casshernt nem láttam de kedvet kaptam hozzá... mármint a Sinshez, de ez ilyen folytatásos cucc, nem? nem fogok pislogni semmit sem értve belőle, ha nem ismerem az előzményt?
"
a filmet sztem érdemes előtte megnézni, és le van zárva az anime.
A Hikaru no Go-t meg nézd meg!!!
-
"Hikaru no Go-val vagy az elso negy listaban szereplo cimmel nem tud sok anime versenyezni.
Mondjuk a listaban szereplo Cowboy Bebop vagy a Fullmetal Alchemist se rossz darab."
Hát azért két klasszikus fölé helyezni egy animét amiről itt hallottam először életemben, és szerintem nem vagyok egyedül...
és mindezt teljesen objektíven beállítva.... 
De hát ízlések és pofonok...
TTGL jó a felétől... addig kínszenvedés volt viszont...
Casshernt nem láttam de kedvet kaptam hozzá... mármint a Sinshez, de ez ilyen folytatásos cucc, nem? nem fogok pislogni semmit sem értve belőle, ha nem ismerem az előzményt?
Sword of the stranger meg tényleg jó movie :)
meg ha már így belelendültem
School Days nálam kimaradt
DMC menő nagyon :D szakadtam rajta
Samurai Champloo az tiszta Cowboy Bebop, csak fejvadászok helyett szamurájok, és blues helyett hip-hop :D
Black Lagoon is jó volt...
Wolf's Rain kimaradt, meg azt hallottam van egy hosszú dögunalom rész benne
Chrno Crusade nekem nagyon bejött, másnál csak 8/10
Claymore is tetszett (és itt megemlíteném a Berserket! Szerintem az alapmű :D mondjuk inkább csak bevezető a mangához...) másnál viszont nem ért el ilyen sikereket... vége mondjuk tény hogy elbaszott... meg a főszereplő srác... akár meg is dögölhetett volna az első részben... jobb lett volna...
BECK még kimaradt, de sok jót hallottam róla, Lovely Complex nem volt rossz :) -
Rundstedt17 #25969 Végignéztem a Hikaru no Go-t.Egész végig színvonalas volt bár a végére a történet kissé szétesett,de élvezhető maradt.Mondjuk a lezárás lehetett volna kicsit jobb eléggé nyitott de átlagban még jónak számít. -
Ez teny hogy lassan indul be de nem olyan rossz, bar a Hikaru no Go-val vagy az elso negy listaban szereplo cimmel nem tud sok anime versenyezni.
Mondjuk a listaban szereplo Cowboy Bebop vagy a Fullmetal Alchemist se rossz darab.
Nekem ellenben a Casshern vagy a Tengen Toppa egyaltalan nem tetszett.
A Sword of The Stranger viszont rendben van, az egy nagyon jo kis movie. -
tegnap fejeztem be a Chrono Crusade-et. egyeduli bajom, hogy 12. reszig nem tortenik majdnem semmi, de a vegere eleg jol beindulnak az esemenyek. nalam 8/10. -
Casshern
School Day's
Detroit Metal City -
Hikaru no Go
Samurai Champloo
Black Lagoon 1-2
Wolf`s Rain
Chrno Crusade
Claymore
Cowboy Bebop
Hagane no Renkinjutsushi -
egyenlőre ennyixD időpont sincs még, semmi, de biztos h lesz -
Erről tudnál linkelni valami infót? -
harmadikat én is nagyon tudom ajánlani, sztem rohadt jó -
köszi! -
Samurai Champloo
Beck
Tengen Toppa
Lovely Complex
Sword of The Stranger
hirtelen ennyi -
Code Geass R2 

Az utolsó pár rész csavarjai kiszámíthatóak voltak, de a befejezés nagyon ott volt!!!!
Most, hogy ezt megnéztem, tud valaki ajánlani egy jó animét? :)
Amiket eddig láttam:
-Death Note
-Elven lied
-Trigun
-FMA
Ésss asszem ennyi :D Nem zárkózom el semmilyen stílustól, szóval felőlem lehet ilyen sulis valamis is csak jó legyen :P -
nah jön a Fate/Stay Night mozifilm is -
kosz. igy mar erheto, hogy a japan nevre miert nem adott ki semmit. -
-
faláb #25955 Az adatlapjáról elérhető. A letöltéseknél meg "The Inland Sea Bride" néven található meg. -
en is neztem ott a letoltesek kozott de nem talaltam. forumon nezted? -
fogalmam sincsxD csak belinkeltem:) AA-ról szedtem -
kosz. amugy milyen a felirat? jo a forditas? -
tessék -
a Seto no Hanayome feliratat belinkelne valaki? megkoszonnem. -
oh, most már müxik :D rég néztem..
akkor év pipa..
pontszám még rossz :) szóval csomó 10es értékelésű van 1 10es szavazat miatt.. 50 szavazat alatt nem kéne listáznia vagy valami :/ -
tévedés :P
az évek szerinti listázás van :) és müködik link -
oh, most már müxik :D rég néztem...
akkor év pipa...
pontszám még rossz :) szal csomó 10es értékelésű van 1 10es szavazat miatt... 50 szavazat alatt nem kéne listáznia vagy valami :\ -
volt