72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Már szerencsére befejezték az EE-t :D Így mostmár én is folytatom :D -
70 részes és túl nagy hypet csináltok körülötte, úgyhogy nem hiszem hogy egyhamar megnézem :) csak flame lenne belőle :D túl nagyok lennének az elvárásaim. -
Majd arra is sor kerül :D
---
The Melancholy of Haruhi Suzumiya VI (vetítés szerint utolsó, időrendben 6+1.) végén ha minden igaz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kyon elmond mindent Haruhinak... de erre később nincs utalás... Egyébként ez az egyik legkomolyabb rész >.< emiatt bántam meg hogy először nem vetítési sorrendben néztem :\ nagyszerű finálé lett volna :) -
Mazoista vagy ha az ee-t várod :D. Én még mindig nem néztem meg a befejező részt annyira felidegelt /márha egyáltalán befejezték/.
Viszont végignéztem a hikaru no go-t. Ugyanúgy mint sokan mások soha az életembe még csak nem is hallottam róla, itt találkoztam vele először, + külföldi listákon. A fene sem gondolta volna, hogy ennyire évezni fogom! Igaz utálom a hosszú animéket /nekem már 50 is hosszú/ és nem is nézem őket, de erről csak jót hallottam, hát belekezdtem, és nem is csalódtam. Végig magával ragadott, nem haboztam mindig az új részeket betölteni :D. Egyedül úgy 65-70 között volt pár olyan rész amit fölöslegesnek találtam, de eleget kárpótolt cserébe a maradék 70 rész. Szerintem a végét se kell nagyon babrálni, amúgy is ha több részes lenne bele se kezdek :D. -
akkor majd meglesem azt is.
de tetszett a befejezese, nem gondoltam volna, hogy ilyen jo leszSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk Nagasumi harmadik csokjat el kellett volna lopja San ha mar az elso kettot Masa lopta el
-
Semmi olyan nincs a 2 OVA-ban, ami elrontaná a befejezést. -
Inkább olvasnád a Negimát! Lecsekkolom az animét, de szerintem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kyoutou-i harc sokkal durvább a mangában ;)
-
nem. kicsit felek nekifogni, nagyon tetszett a befejezes, nem akarom elrontani. -
Megnézted már a 2 OVA-t is? :) -
Nem is emlékeztem hogy ez a Suzumiya Haruhi no Yuuutsu ilyen jó volt :D várom már a hírhedt Endless Eightet XD
Az a vicc, hogy még a régi részeknél vagyok, és így is élvezem... Aztán lehet, hogy azért mert anno nem maradt meg annyira... Szal pl. egy Elfen Liedet megint megnézni :S az beleégett az emlékezetembe... Mondjuk Evangelion is, azt meg már sokszor láttam XD -
Monoton #26054 Én most az Amatsuki-nak ugrottam neki, de így a közepe felé kezdem elveszteni a fonalat :D -
el is kezdem nézni sztem :D -
plan to watch:) először K-On!
-
befejeztem a Seto no Hanayome-t. haltam meg... vegigrohogtem az egeszet. a Terminator parodia beszaras. aki meg nem latta nezze meg.
UI:kosz a valaszokat az elobbire. -
Én AoiAnimét jobban szeretem :) bár nincs annyi animeismertető meg kép... de nincs disney ismertető sem, ÉS van kana teszt ami jópofa, kana listák, nyelvleckék, lexikon japánról érdekességekkel, érdekes hírek (Addictson pl. még sosem láttam kinn a következő szezon animéit)
Aztán átláthatóbb, letisztultabb, van rajta animeblog (szeretek egy animéről blogot olvasni miután megnéztem :D)
így hirtelen ennyi :D
Ellenben Addicts tele van letöltésekkel meg képekkel... képekre még nem találtam alternatívát...
De a legjobb a MyAnimeList ^^ csak képek még nincsenek :D
Oh és kis extra: Google: <animenév> fansub comparison :) elég sok animéhez találtam már ilyet... képekkel összehasonlított fansubok... segít a választásban az anidbs kommentek mellett :) -
amelyik neked jobban tetszik:P -
egyértelműen az Addicts, már ami a tartalmat illeti, a fórumos tagokat nem ismerem egyik helyen sem -
melyik a jobb oldal? az Anime Addicts vagy az Aoi Anime? -
Mindennel :D -
2-3-5-10-13-14-4-N8(1)-7-6-8-N12(2)...
Így kell néznem...
Sima szám a régi sorozat epizódszáma.
N-es szám az új sorozatban a helye, zárójelben hogy suboknál hanyadik... -
ÁÁÁáááá, AFK nem subolta újra a régi Haruhikat? mármint a második szezon elején levő néhány reair részt? O.o
...
na mind1... -
ja meg most ogg filet játszok WMPvel, és amellé is megnyílt a Haali Media Splitter... -
Az egy dolog hogy van benne, de beépített? Mármint (nem értek hozzá), csak a MPCHC-vel tudok majd FLACt lejátszani, vagy akár a WMP-rel is?
Én mikor animét nézek akkor van egy Haali Media Splitter, egy DirectVobSub, egy ffdshow video decoder, egy ffdshow audio decoder... és talán ennyi... nem mindig mind, ezek vegyesen váltakoznak. -
Epic cosplay x) -
Na ez oszt keverék.
-
Jah es elfelejtettem kozolni neked, hogy vannak benne audio codecek is, pl Flac is, ha mar annyira hianyoltad. -
ez jobb
-
A codecek es funkciok egy resze.
-
Nem kell K-lite.
Eleve ffdshow az igazi, a MPCHC megt tud png-be menteni :D -
én csak felmásoltam egy könyvtárba, és használom
mellette a teljes szovjetunió ott figyel, és nincs gondja
(Gy.k.: CCCP - Combinet Community Codec Pack, Chiyo-Chan's Cute Player) -
hány szereplőt ismertek fel a macskáról? :D -
lehet... ahhoz le kéne törölni a k-lite codec packot, nem? mármint nem akadnak össze? mert olvastam hogy MPCHCben vannak beépített codecek... vagy ilyesmi :\ de nemtom hogy mindenhez van-e :D szal pl. k-lite nélkül WMP nem látszik le FLACt ^^ (és nem érdekel hogy szar, de WMP-t nem cserélem le :D az az én zenehallgató progim xD) -
Ideje lenne felrakni a Media Player Classic Home Cinemát :]
Nekem már az a def, abban van -
Ideje lenne akkor már XPről váltani...
Egyébként mikor MPCből kimentem a képet akkor még sehol nincs a Paint... meg aztán is Photoshopba megy... hogy a Paint milyen gányul képes tömöríteni... persze, PS szintet nem várok, de amennyire ez torzít... -
Win7-ben lévő paint ,márpedig tud png-be menteni,sőt alapból az a default. Gyanítom, hogy Vista alatt is ugyanez van -
nincs png :'(
akkor marad a bmp, és azt konvertálom :DD végülis bmp is lossless.... xD csak milyen áron... -
Kiválasztod, hogy ne *.jpg legyen a fájl, hanem *.png :D vagy *.bmp 
Mikor mentenéd a file/save image-vel -
x.x meghaltam :)
------
szal MPC-t hogy állítom be hogy PNGbe mentsen? :D -
de az az egész képernyőt
egy kisebb vackot azért elég macera kigyomlálni az 1920*1200-as képből :D
Meg ha alt+printscreen-t nyomok, utána csak ctrl+l-el új rétegként ráillesztem a következő képet az előzőre, és a kitalálós topikhoz nem kell folyton újra körbevágnom, és oda rakom közben a lejátszót, ahova akarom. ;) -
?
Moe moe nyan?