72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Talho, ki mas :) -
Valahogy nem működik Dokoru-chan fordítás mert iylen összevissza betűk vannak benne:( -
vasarlashoz van valami jo tippetek? A 5centimeters per second-ot keresnem, de eddig a legolcsobb amit talaltam az 90usd+szallitas volt. -
Miden feliratot könnyedén megtalálsz az animeaddicts oldalon 
A banner alatt ott a link is de google is kidobaja :). Jó animézést
-
Megoldva.
Chobits-hez kellene:D -
Lehetek annyira pofátlan,hogy kérnék valakit,hogy küldje el a Bakusatsu Denshi Dokuro-Chan-hez feliratot?.D -
[spoiler]tonkrement yoko is (3bol semmi) es simon is (nia meghalt(?) es nem lett dusgazdag haborus hos sem) [/spoler]
http://www.youtube.com/watch?v=oAlztMvvNkk -
MyAnimeList adatbázisa alapján 5033 anime van... film/ova/sorozat/extrarész vegyesen... számolj mondjuk 4 órával... több mint 2 évig kell folyamatosan animéket nézned hogy a végére érj. De évente jön kb. 70 új :) (4 szezon, 16-20 anime szezononként, de szerintem több is)...
és a 2 év az folyamatos nézés... ha mondjuk napi 8 órával számolsz akkor már közel 7 év, ami 500 új anime ami majdnem egy év megint :D
De egyébként jah, lehetséges...
(mondjuk időt tekintve szerintem alábecsültem... meg úgy alapvetően nem pontos a számolás :D durván kerekítettem sok helyen... MAL számontartja az epizódszámot, és epizódok hosszát is, így ha csinál valaki egy listát ami benne van minden, akkor pontos eredményt kapnánk.) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ha Nia elvesztése happy end... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, Simon boldogan élt csövesként -
miééért? O.o vége happyend volt nem? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, de a végén Simon se járt valami jól :S -
passzív nem volt bepipálva :\ -
? -
MALon 5033 bejegyzés van... -
Nekem most is megy -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az usteam mióta nem megy? -
Nem kell 167 részes mosópor reklám:D -
Ugye gondolom semmi esélyem az összes anime-t a világon megnézni?:D -
sry triple postért >.<
Beteg vagyok, hogy tegnap majdnem megnéztem Endless Eightet megint? (legalábbis egy részt belőle)
de helyette elkezdtem Higashi no Edent... és hát... nagyon jó... -
WoW O.o valaki aki nem Naruto meg Bleach meg Dragon Ball... csak... wow :D

----
Magical Girl Lyrical Nanohat látta valaki? Ilyen Sailor Moon Dragon Ball keverék... átváltozós varázslányok, és marha nagy robbanások, csúnya szörnyekkel megspékelve :D
Leszedtem egy jó változatot (nehéz volt megtalálni és sokáig jött >.<) de valahogy sosincs kedvem megnézni :D itt is LOLI >.< harmadikos kislány :\ másrészt láttam képeket róla, hogy idősebb... az újabb évadokban már érettebbek a szereplők? :D -
Delicious Flat Chest oké, de LOLI?? és ez úgy loli hogy... hogy nagyon :D
Kodomo no Jikant esetleg megnézném (mondjuk az is loli, még jobban is xD)
Strike Witches tetszett
de ez valahogy >.< tök komolynak tűnne ha nem LOLIk lennének :D -
Én még csak most kezdek anime-kat nézni.Egyenlőre Suzumiya megy de most feliratokat keresek a Chobits,Bakusatsu Denshi Dokuro Chan,és így most a Sky Girls-hez:) -
Rundstedt17 #26484 "csak a lányok túl lolik >.<"
há mer pedoknak készült:D -
Sky Girls... meg akartam már nézni, mert jókis szörnyes robotosnak tűnik, csak a lányok túl lolik >.< -
Egy kérdés:1:04-nél mi a címe az anime-nak?:) -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:( Vele bántak el legjobban a sorozatban :'( -
Rundstedt17 #26480 Roshi:D -
Ha Yoko-fan vagy... -
És akkor ki volt az Eureka Yokoja?? mert én úgy gondoltam Euréka volt az és a hercegnő meg más... vagy nem értem az analógiádat... -
nagyon jo az egesz... de meg Kamina rakerdez a cenzurara, elszor azt hittem, hogy azert cenzurazzak mert kell... de jo poent hoztak ki belole :P -
hat ez marha jo XD -
Utána a törülközős jelenet is nagy volt XD Nem volt szerencséje Kaminának :D -
LOL, ez marhajó XD -
Jaj tenyleg, es mindkettoben ott van az "idegen" kisoreg akirol senki sem tud semmit... de leginkabb jokor jo helyen jelenik meg :D
Amugy ezzel, es a spoilerrel sem arra celoztam hogy nem jo vagy ilyesmi, Eureka tetszett, es eddig ez is tetszik :) -
http://www.youtube.com/watch?v=QTYKKiT5Byw -
Most néztem meg épp. Hát nem semmi rész volt. A TV-ben leadott fele recap volt, minden jó kimaradt belőle .A kimozaikolós részen, Kamina reakcióján borultam XD -
Eureka? :d Az idegen lany, aki a tobbi idegen felett all, semmit sem tud a vilagrol vagy az emberekrol, de nagyon szivesen tanulna Rentontol :D -
hat akkor belenyultal mint Gimmy XD :P =)) -
youtuben a harmadát kb... azokat a részeket amiket leírtál XD mondjuk még mielőtt leírtad... szal jól belenyúltam :)