72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666

Az elégedettség viszont mást mutat :)
  • Lelouch
    Hát pedig itt elég jó helyen állt a nemrég megjelent 15. kötet...
    katt
  • Timbo
    mondjuk amikor először szerepelt sogekingként :D hát azon meghaltam.. :D az a zene :D meg ahogy azt az idióta Luffyt meg Choppert mindig lenyűgözi .. :D
  • armageddon666
    CrunchyRull sub egyébként elvileg nem is olyan gáz... belenéztem és egész normális volt :) volt TL's noteos magyarázat is...
  • armageddon666
    a cancel már csak ilyen :) nem volt olvasottsága :/
  • Lelouch
    A To Love-ru mangát angolul olvasom :P Kár érte hogy az eheti fejezet lesz az utolsó :S Pedig az előző fejezetnél még csak meg se fordult a fejemben hogy a következő lesz az utolsó :O És ahogy olvasom itt-ott, nem is kap rendes befejezést
  • BEAST #26581
    Luffy es Brook! :DD meg meg ... najo igazad van, nagyon jo karakterek vannak benne, imadom mindet :d bar "Sogeking" Usopp baratunkat neha igazan beletaposnam valamibe :p
  • Timbo
    nálam most szünetel One Piece :D először én is féltem, hogy nem fog tetszeni :D de hát kellemesen csalódtam.. egyik animeben se láttam még ilyen jó karaktereket :D + egyiken se szakadtam annyit mint ezen :D Luffy karaktere hatalmas (Y)
  • BEAST #26579
    Kb 100 ota nem is nezem a Gintamat, majd ha lesz normalis :< tobbek kozt ezert is kezdtem bele a One Piece-be... de azt a 400-valahany reszt is ugy leadaraltam hogy megint vergodok hetrol hetre :DD
  • armageddon666
    jah... tényleg...
    ez van ^^
    szerintem elég sokan tudnak angolul... vagy németül... vagy spanyolul... mondjuk Gintama esetében szinte mind1, mert angol sub is kb a feléig van ^^ onnantól CrunchyRoll vagy HorribleSubs, amik olyanok amilyenek...
  • Hixer
    esküszöm összehugyozom magam az ilyen alkotásokon... hát nézd már meg, hogy a csípőjének szélén a fényben látszanak a kis szőrszálak és a ruhán a karjánál is kis szövet szálacskák villannak meg a ráeső fényben... komolyan hogyazistenbe már... unbelievable
  • Shep
    Na megnéztem a Black Lagoon első részét, egész jó, az akciók főleg. Kösz a tippet.
  • Győri Devi
    underboobs? :o
  • LeventeV
    Halibel a legjobb...

• Lelouch
    Kár hogy a Gintamához nincs magyar felirat
  • armageddon666
    Az a bajom Bleachcsel, hogy sok a plothole :( ami nincs megmagyarázva... (és a mostani filler csak szítja a káoszt...)

Majd holnap ha lesz kedvem írok egy kicsit D. Gray-manről meg Gintamaról :D mert azok jók!
  • LeventeV
    es ha valaki meghal az nem ugy hal meg, hogy kap egy utest aztan legjobb esetbe kifolyik a szurok a bore alol, hanem frocskolne a voros ver, hullananak a vegtagok, kinok kinja kozotti shinigamik orditananak es kegyelemert konyorognenek...

bocs a sok postert
  • Lelouch
    Hitsugaya vs. Halibel
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tényleg szánalmas volt addig, míg ki nem derült hogy Hitsugaya legerősebb technikája nem ért semmit
  • LeventeV
    habar ez keptelenseg azert egy WHAT IF fillerbe (szigoruan 18+) beletehetnek
  • LeventeV
    Hitsugaya gane, meg kene halljon. mondjuk en elkepzelnek egy olyat, hogy Hollow Ichigo teljes uralma ala veszi Ichigot es kinyirja Aizen-t es a ket talpnyalojat aztan fogja a hougyokut felturbozza az espadakat es a vaizardokat es teljes erovel megindul a shinigamik ellen (elso kapitany akit kinyirna Hitsugaya lenne termeszetesen, aztan a szenvedo Hinamorival "eljatszadozhatna" Grimjow. es ha a tronon ulne (marmint H. Ichigo) ott ulne az egyik oldalan Halibel, a masikon Neliel valami nagyon, de nagyon lenge oltozetbe. a masodik kapitany aki veszne az Yamamoto Genryuusai lenne akit a felturbozott es bosszuszomjas vaizardok nyirnanak ki azert mert ki akartak oket vegezni. ezzel teljes lenne a kaosz sireteiben.
  • armageddon666
    Hmm Inuyashat kihagytam... TVben nézegettem, nem volt rossz ^^ jön a befejező évad, úgyhogy lehet újra kéne nézni, illetve az elsőt befejezni... de ha belegondolok, ott is egy nyamvadt kavicsot gyűjtögettek/kergettek 150 részen át... és ha minden igaz a manga is kb. ennyiből állt :D

A sok shounen említése azonban eszembe juttatott 2 remeket...

D. Gray-man, Gintama... ezek nem kapják meg a megérdemelt figyelmet... D. Gray-mant abba is hagyták :( pedig messze a legjobb volt... Gintama után (One Pieceről nem tudok nyilatkozni) de Gintama más... az meg inkább rétegmű :D meg inkább shounen paródia... mondjuk vannak benne komoly részek amik sok komoly műnek odavernek minőségben :)
  • armageddon666
    Fullmetal Alchemist nagyon komoly ^^
    Fate/Stay Night nem volt maradandó... leszámítva az Unlimited Blade Worksöt :D
    Devil May Cry egynek elment...

BTW Bleach sem rossz... lehetne csinálni belőle egy válogatást ^^ kb. 100 rész... + moviek... miért nem tudnak olyan fillereket mint a moviek? ok, mondjuk pont ellentétesek... mármint... movienál egy történetet bele kell préselni 1,5 max 2 órába, fillernél meg egy fél történetszerűséget kell húzni 26+ részen át...

De fillereken túlmenve...sajna már a manga is gáz :\ meg annyira védik a jókat ... ha egy shounen manga pozitív szereplője lennék akkor csak mennék előre gondolkodás nélkül :D úgysem halhatok meg :D Hitsugaya vs Halibel szánalom volt... és mindezt a fangirlök miatt... pedig nem egy ember akarta azt amit én :) de hát nem szabad... Soifon más tészta... az komoly volt... de kb. úgy kerül majd bele az animébe mint Matsumoto esete -.-

Naruto jobb ennél? :\
  • Shep
    Na utána nézegettem, úgy látom mind sorozat, elsőnek azt hiszem ezt a Black Lagoont lesem meg. Mégegyszer kösz mindenkinek.
  • LeventeV
    tudtam, hogy kapok a pofamra. Narutot nem szeressuk, de abba van harc azert irtam. bleachet tudom, hogy te nem szereted, de az a te bajod . a tobbibe latom nem kotottel bele.
  • Shep
    Köszi, ezek közül melyik ami nem sorozat?[Inuyasa, Bleach, Naruto, Devil May(ebből láttam kb az évad felét) ezeket tudom, hogy azok, meg talán a Full metal is nemde?]
  • armageddon666
    akkor már mindjárt DragonBall :D
    ---
    Samurai Champloo, Black Lagoon
  • armageddon666
    NaruBleach ne legyen sok a semmiről beszélgetünk :DDD
  • LeventeV
    Bleach (ezert meg kapok a pofamra)-karddal harcolnak
    Naruto-ninjas
    Devil May Cry-gondolom jatszottal a jatekkal
    Fate/Stay Night-ebbe is van harc, amugy nagyon jo
    Full metal alchemist is uti amit kersz
    Inuyasha
  • Shep
    Persze láttam már párat pl. Appleseed 1-2, Vexile, D-Vampire Hunter, Hellsing széria (ez annyira nem tetszett), Ninja Scroll, Sword of the Stranger, Ghost in the Shell 1-2. stb. Szóval valami olyanokat keresnék amik, vagy szamuráj, nindzsa témájúak és lehetőleg akcióval, harccal van tele azért némi történet sem árt pl. a Sword of the Stranger. A másik ami jó lenne ha létezik egyáltalán ilyen, hogy ilyen MaxPayne stílusú 2 pisztollyal akciózok, vetődök lassulok stb. Na és persze ha van még Appleseedhez hasonló az is jöhet. Tehát a lényeg, hogy ne legyen túl sok a semmiről beszélgetünk rész benne.
  • LeventeV
    persze. lattal mar animet? ha igen akkor melyikek tetszettek. es akkor ajanlunk hasonlokat, ha meg meg nem lattal akkor meg mondunk olyat amit erdemes megnezni.
  • Seth
    Nem lehet. Itt csak szemét köcsögök vannak ! XD
  • Shep
    Félve kérdezem meg, de lehet itt ajánlást kérni, mármint, hogy ilyen történet, ilyen stílusú anime-t tud-e valaki ajánlani?
  • LeventeV
    a zarojeles resz a dramakra vonatkozott. bocs ha rosszul fejeztem ki magam ;)
  • armageddon666
    "(habar ott lehet happy end a vege, de nem 100%osan es az anime kozbe vegig szarul erzed magad)"

ezért gondoltam... mert eleje Fate de a vége már nem :D
  • LeventeV
    nem a szarul erzem magam feeling kell lejojjon a Fate/Stay Night-bol, mert az egy tok jo anime, hanem azert soroltam azt is oda, mert nem az a tipikus (amerikai) happy end-je van TTGL-ba meg abszolut Lelouchal vagyok egy velemenyen. a szarul erzem magam feeling a dramakra vonatkozik.
  • armageddon666
    Jah... Higurashi... ott van sok bad end :D második évadban >.< az is jó ^^
    Azt hiszed sikerül, aztán mégse :D
  • armageddon666
    ha minden igaz NEC csinál olyan Selecaos telefont ^^ biztos drága lesz :\ pedig ha kapható lenne EUban, és elérhető áron >.< az biztos hogy egyedi :D nagyon bejön a design ^^ elegáns is, kissé futurisztikus is...
  • Lelouch
    TTGL vége
    Nálam csak azért nem happy and a vége, mert Simon ugye elveszti Niát, aztán meg eltűnt a köztudatból, azért ennél jobb sorsot érdemelt volna szerintem...

Amúgy ha már rossz befejezésekről van szó, ott a Higurashi :D Még az Umineko hozta meg rá a kedvem, nemrég fejeztem be, amint időm lesz rá folytatom a Kai-t :D
  • Prof William
    Hát ha csak úgy a nállad lenne a pénz nem is... Na de egy Juizzal kiegészítve aki bármit megcsinál amit kérsz... Úgy már van benne valami... :)
  • armageddon666
    Clannad After Storyt láttad? O.o