72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Fullmetal Alchemist: Brotherhood? -
milyen jo 2009es animet tudtok ajanlani? -
Mármint azt az animét?:D -
mert te most azt nézed? -
Hmm eddig nem tűnt fel hogy Haruhi mennyire féltékeny :D Nem tetszik neki a Mikuru×Kyon :D
Plusz a Sigh of Haruhi részekben az animáció olyan... K-ONos :D de nagyon :D -
Én az első részt láttam belőle hát egész jó :D -
Egyszer nezheto, amugy nem rossz :) -
en is.
Tenjou Tenge-t latta mar valaki? milyen?
-
Hát remélem nem így lesz
-
de a harmadik evadba SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tuti kitalalnak valamit, hogy megse jottek ossze... -
Ja arról fog szólni, a többi meg majd kiderül :) -
mert ha jol tudom akkor az OVA arrol fog szolni, hogy Yuji es Shana testet cserel. szerintem az amolyan special resz lesz, aminek nincs koze a tortenetez. a rendes cselekmeny majd csak a harmadik evadba fog folytatodni. -
Amúgy honnan tudod hogy az OVA-ban nem derül ki? :) -
akkor nalam az igen varos lesz. -
Hát gondolom majd a Railgun után lesz a tavasszal. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De szerintem is Shana-t valasztotta. Shana orult es Kazumi sirt... -
harmadik evad mikorra varhato?
OVA-ba nem fog kiderulni. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem egyértelmű volt, hogy Shanát választotta Yuji.
Ha mégse, akkor az októberi OVA-ban kiderül, vagy ha ott se akkor majd a harmadik évadban
-
akkor eloszlatnatok a ketsegeim? -
ja az lehet, én arra gondoltam, hogy úgy értetted, hogy nincs belőle manga -
Azt hittem a novellából csinálták...
-
Dehogynem. -
A Shana nem manga adaptáció. -
befejeztem a Shakugan no Shana-t, mindket evadat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shana mosolyabol es Kazumi konnyeibol arra kovetkeztetek, hogy Shana-t valasztotta a vegen, de konkretan semmi nem tortent, mindent csak sejteni lehet es ez idegesit. es mi volt a vegen az a labnyom, ami egy embertol szarmazott es aztan eltunt. valaki magyarazza mar el. ha van manga es olvasta valaki akkor leirna, hogy annak mi a vege? -
akkor -plan to watch... nem szeretem ha lányokat vernek :( főleg mikor 2en... wtf... -
Igen abban verik. Már nem emlékszem pontosan, olyan rémlik, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kitagadják a faluból a lányt a családi hovatartozása miatt,mert a szülei vmi orvosok voltak, viszont csak annak segítettek aki jól meg is fizette. Vki meg is halt miattuk, vagy vmi ilyesmi, de lehet rosszul emlékszem.Sok baromság volt abban a sorozatban azt tudom, negatív értelemben -
kösz a segítséget, így gyorsan utánuk nézve van közöttük olyan amire gondoltam -
H2Oban verik meg a csajt? (láttam valami gift) ha igen, spoilerben hogy miért ^^ (ha nem akkor is jöjjön valami spoiler, hogy ne legyen spoiler :D)
Egyébként tök más kategória a 2 (de egyiket sem láttam, de 120% hogy igazam van)
---
Detroit Metal City elborult halálra RAPEelős...izé...röhögős mókaság (aki szereti a Metált annak sok + :D Satsugai, saatsugai seyoooooooooo!!! :D)
Dokuro-chan szintén elborult
K-On! viszont szintén más... ez Moe és nem Insane shit :D ez inkább olyan aranyosan megnevettetős ^^ vagy hogy mondjam :D Moe, moe~ kyun!
-
Abenobashi Mahou Shotengai
Ennél jobban egyik sem hasonlít FLCL-re. Ugyanaz a stúdió, ugyanaz a karakterdizájn, ugyanaz az értelmetlen,agyatlan baromság -
K-On!
Detroit Metal City
Dokuro-chan^^
mind beteg, elborult, halálra röhögős
-
Nem lattam az FLCL-t, de ha a H2O-t alul tudta mulni akkor az nem kis szo... -
Egyetértek, én sem szeretem -
FLCL-ben mi a jó? Kb. a legrosszabb anime, amit valaha láttam. -
Tengen Toppa Gurren Lagann :) -
Helló.
Igazából eddíg kb zéró tapasztalatom volt az animékkel, aztán valamiért múlt héten végignéztem a FLCL-t. Aztán megint. És megint.
Azt szeretném kérdezni, hogy aki ismeri, mit tudna hasonlót ajánlani? "Hasonló" alatt gondolok itt elsődlegesen az elborultságára, másodlagosan pedíg a képi, zenei, szibolikus, stb. stílusára. -
jaja, pont ilyesmi ezért nem néztem meg jóideig, mekkora hülyeség már... aztán elkezdtem nézni és rájöttem hogy tényleg mekkora hülyeség :D de mennyire jó is! többnyire komédia meg paródia, tehát az abszurd helyzet segít, vannak mókás visszatérő poénok, és azért ez nem mehet végig ugye, vannak komoly Arcok is, amik viszont nagyon ütnek... rövid, tömör, erős :D van azokba is hülyeség (különben nem Gintama lenne csak egy tucatshounen), de komoly rész is :) -
ha jól emlékszem akkor vmi olyasmi a dolog, hogy szamurájok a modern(ebb) korban...nem? vhogy ez nem fogott meg...
legalábbis 1. részről ez rémlik:D de lehet h nagyon keverem:) -
hmmm... 2 rész alapján elítélni :\ de te tudod :) kinek a pap kinek a paplan meg az ízlésekkel is van valami pofozkodás... nekem jó, aki nem ért egyet annak rossz xP és ez ugye teljesen tényszerű, objektív, általánosan elfogadott dolog :D -

-
Te írtad:
milyen babás kép?
Hát ez XD