72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #26989 Boldog Szülinapot Seth! -
netmester #26988 még egy kérdés soul linkhez csak 9-ig van magyar felirat? -
netmester #26987 cenzurázatlant néztem magyar felirattal
-
ISTEN ELTESSEN SETH!!! -
Köszi mindenkinek ! :) -
Boldog születésnapot! -
Nuki #26983 HBD Seth^^ -
-
Boldog Szülinapot! :) -
Végre vki észrevette! XD
Kösz -
Boldog Születés Napot!
-
[AniYoshi] van végig ^^ bár angol...
ha magyarral nézed legalább cenzúrázatlan DVDRipet ugye? :D -
EnxTheOne #26977 igen 104-ig, köszi :) sajnos magyarul nincs, és igy nem olyan jó :( -
Magyar felirat egyelőre nincs több részhez. -
netmester #26975 Ga-rei Zerohoz honna tudom leszedni az összes feliraot aa-n csak 8-ig van fent pls help -
elvileg 104-ig, de mivel egyiket sem láttam így nem tudom igazolni -
EnxTheOne #26973 köszi! Nem tudo véletlenül hogy az anime hanyadik fejezetig dolgozza fel? -
air gear manga 256 részes és még ma is tart -
EnxTheOne #26971 air gear anime az egész mangát feldolgozza, vagy csak egy részét? -
Lehet inkább FireFox topicban kéne, de konkrét eset, ami félig anime :)
SankakuComplex...
"Sankaku Complex's JavaScript is blocked. Parts of the site will not function. You may need to whitelist *.sankakucomplex.com."
Ezzel mit tudok kezdeni? AdBlock van NoScript nincs. -
EnxTheOne #26969 most nézem Air gear-r. tetszik ^^ -
akkor passzolom -
köszi de ez valszeg halott torrent :\ -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://btjunkie.org/torrent/AHQ-Nausicaa-of-the-Valley-of-the-Wind-Dual-Audio-H-264/3372eb12eee1f3335802e3fce45a594d6bbb80613266 -
tud valaki valami linket adni a Nausicaa of the Valley of Wind-hez?
vagy a 3 cd-s mkv-hoz , vagy az AHQ által készített 2 gb-s verzióhoz!
a 2 cd-s megvan, de az ahhoz készült felirat szar. :(
és nagyon szeretném megnézni.... -
Nekem meg pont az eleje jött be nagyon és vége kevésbé mikor már, hogy is mondjam intergalaktikus harcokat vívtak :D -
Azért a vége eltér a sorozattól időhiány miatt. -
Hát az első múvi az csak egy összefoglalás. -
Hát max a közepétől... addig legjobban is közepes. De aztán >.< meg kéne nézni a filmeket :S -
Mert TTGL az egyik legjobb anime szerintem :D. -
A Gundamot szerintem fejezd be mindenképpen, nekem nagyon tetszett mind2 évad :). Yu Yu Hakushoból asszem egy fél részt láttam és akkor eldöntöttem hogy nem :D. -
Pedig Maria+Holic is mily' jó volt
na jó, kicsit túl volt hypeolva... de nem annyira mint TTGL -.- ettől függetlenül TTGL fényévekkel jobb M+H-nál...
-
Azért én sem vagyok mazochista.
Genocyberből 1 rész is sok volt.
Kanokont feléig elszenvedtem.
de
Yu Yu Hakushot csak azért droppoltam, mert annyit nem ér, hogy letöltsem és megnézzem, nem is az én stílusom, de míg TVben néztem addig jópofa volt :) (sztem jobb mint Dragon Ball)
Yu-Gi-Ohval hasonló a helyzet...
On-Hold:
Clannad ~After Story~ - 1 rész van hátra. Recap... olyan jó volt a sorozat, de olyan szomorú :( nem akarok még egyszer szenvedni rajta... majd egyszer ha rám jön a depizhetnék...
Hellsing Ultimate - kényszer... nagyon lassan jönnek a részek
InuYasha - majd ha jön második sorozat ami lezárja, akkor vagy újrakezdem, vagy simán befejezem.
Karas - ebből lehet hogy dropped lesz :\ nem fogott meg első rész alapján... vagy már 2t láttam volna? ...
Kiss x Sis - kényszer szintén :D
Kuroshitsuji - itt félig kényszer... nincs normális sub :(
Mobile Suit Gundam 00 Second Season - sub miatt abbahagytam, aztán most nincs erőm folytatni :\ mindig kikapnak a Gundamok meg a "jók" ... olyan reménytelen hatása van az egésznek...
Starship Operators
Tengen Toppa Gurren Lagann Parallel Works - Majd megnézem... elkezdtem, de aztán nem volt kedvem folytatni
Witch Hunter Robin - Túl lassú történetvezetés, úgy rémlik semmi nem történt benne, de az opening jó, meg az atmoszférája is, meg a grafika is, meg talán a történet is, de az nem ragadt meg ^^
-
Ismerős helyzet... Maria+Holic-ot(maradjunk a SHAFT-nál) elkezdtem nézni anno mert szintén sok jót hallottam róla, aztán pár rész után úgy dobtam mint a huzat :D -
Nálam van helyette meg vagy :D. Mert ami nagyon nem jön be azt nem nézem végig, mert az úgy már nem szórakoztató. -
Animéknél nincs HELYETTE meg VAGY... Csak ÉS meg IS :D
Mondjuk ha minden igaz, már nem lehetne megnézni az összes animét :( -
Hát az opening nekem spec nem jött be annyira zeneileg, inkább az ending :D. -
Helyette inkább ajánlanám a Needless-t :D. Olyan mint a Tengen. (Legalábbis ahhoz tudnám leginkább hasonlítani :)) -
És gondolom a 10 percbe beleszámított a kurvajó opening is :D -
De tényleg leírhatatlan. A két részben kb 10 perc volt amire azt mondanám hogy élveztem és lekötött. A többi mind üres beszéd.