72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #27190 Mondtam én hogy az anime a sátán műve! :)
Más.
Kint a 11Eyes 3 -ok része. látta már valaki? ennek is magyarul beszélnek az elején? -
EnxTheOne #27189 japánba 300 ember kapott diszkalkuliás rohamot a pokemon miatt, és 15 embert korházba vittek : D -
örülök hogy narutot kihagyták 
Már csak az hiányzót volna -
Volt benne Hitlerről is szó! :p
De ám lol volt nagyon...DB,pokemon meg egy kis Kaleido Star,arról szó se esett. -
Ki nézte meg a XXI századot?
Meg sem lepődtem, azon hogy az animét a pokemonra meg a DB ra hasonlítják
-
Itt egy példa...
#27179:
A történetről nem írtam semmi bántót, abból 2 rész alapján úgyse lehetne levonni semmi következtetést. Nekem a körítés, a megvalósítás volt csak csalódás eddig.
-
Az One Piece már a több századik résznél jár, ott megbocsátható a dolog, de Fairy Tailnél ez még csak az első két rész volt 
Amúgy az elrajzolt fejekkel és a többi ilyen finomsággal még nem is lenne nagyobb bajom, de a varázslatok nagyon nem jönnek be
-
én nem is állítottam, hogy a rajzstílussal van bajod, hanem hogy mindkettőnek a mangája hasonló stílusú és mindkettőből készült anime
na már most a one piece mellett ez kész Death Note grafikailag -
Nem tudom, lehet velem van a baj, de én az ilyen fejektől a falra tudok mászni :D
Plusz a varázslateffektek nem jönnek be egyáltalán, ahogy a varázskörök se, ami pl. a mangában nincs is :S -
Ki mondta hogy a rajzstílussal van a bajom? :) -
azért pont a one piece-t hoztam fel, mert a mangák rajzstílusa nagyon hasonló -
one piece után a grafika kész felüdülés
a történet meg majd még alakul -
Szerintem a grafika és az animáció is átlagon aluli, ez így az első részeknél nagy gáz szerintem egy neverending cuccnál... -
Nekem tetszik. -
fairy tail szerintem tök korrekt :D -
A Fairy Tail csak nekem csalódás eddig?
-
de direkt bepostoljátok, aztán leszóltok mikor kiakadok érte -.- -
makaa maka makaaa
-
"A Halálisten Fegyvermester Akadémia... röviden az Akadémia"

-
MAKÁCSKA? KASZAFIÚCSKA??? ÚRISTEN
Halálisten-mester még oké... Halálkasza-mester már... hááát :D -
Azért ennyire nem voltak gázak a magyar hangok
Én csak Black Star hangjába tudnék belekötni, nem nagyon illik a stílusához.
-
Szerintem meg jó sz*r lett.
Számomra furcsán hangzik, hogy halálisten mester meg halálkasza mester meg kaszafiúcska meg Makácska. Ráadásul Shinigami-sama hangja is nagyon rossz lett, a többiről nem is beszélve.
----------
A Tengen Toppa Gurren Lagann-t meg végignéztem. Jó volt, a vége is tetszett 9/10. -
EnxTheOne #27168 kiváncsi vagyok hogy milyen lesz. -
A halal fia...! :D -
Soul Eater nagy kiralysag 28.részig lattam :D nekem nagyon bejön , persze nem magyarul :) -
-
Ma volt? Hm,asszem akkor lemaradtam . -
Prof William #27163 A Soul Eater első animaxos része kellemes csalódás. A Hangok sztem teljesen rendben vannak + az elnevezések is. Megtartották az eredeti karakterneveket és nem magyarították le őket szerencsére.
A többi elnevezésről meg látszik hogy az angol verzióból vették át őket. pl Démon Isten stb...
Nem rossz... -
Nuki #27162 Értem.
Hát van egy pár anime, ami úgy sikeres hogy ilyen tömeg által hypeolt animét parodizál, és talán még jobban is sikerül mint az eredeti. :P
Lucky star-t is mennyien szeretik például. -
Mivel csak anime-el van ilyen gond ide írom.
A Seitokai no Ichizon a MPHC-be a színek összevissza vannak.
A kép tetején zöld és rózsszín csíkok és utána fél képernyő fekete fehér utána szines.
[IMG]http://iaro.3dmax.hu/kep/[HSTS]Seitokai_no_Ichizon_-_01.mkv_snapshot_01.01_[2009.10.18_21.40.05].jpg[/IMG] -
Prof William #27160 A Mangája nagyon jó volt szóval csak nem rontják el. -
Rundstedt17 #27159 Nem semmi
-
Ha nem Júúúdzsiiii-znak benne annyit, akkor mászt szí -
EZ jónak tűnik.Kicsit Blue Gender-es az alapszitu -
ADBlock blokkolja firefox-ban. Érdekes mert eddíg nem csinálta. Na mind1,beraktam a kivételek közé, de akkor is érdekes -
Jajj elég értelmetlen mondat lett bocs :D amugy igen Seitokai parodizalja ki a felsoroltakat :) -
A Seitokai parodizálja őket. -
Nuki #27153 Mármint ebből szerepel a Haruhiban, és a K-ON-ban vagy EZ parodizálja a Haruhit, k-ont?
Elnézést az értetlenkedésemért. -
már belegondolni is rossz :) -
megneztem szánalom , kiparodizalja K-On, Haruhi meg stb :D enyhen fáraszto :\