72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    Mondtam én hogy az anime a sátán műve! :)

Más.

Kint a 11Eyes 3 -ok része. látta már valaki? ennek is magyarul beszélnek az elején?
  • EnxTheOne
    japánba 300 ember kapott diszkalkuliás rohamot a pokemon miatt, és 15 embert korházba vittek : D
  • biomage
    örülök hogy narutot kihagyták
    Már csak az hiányzót volna
  • berlinboy6329
    Volt benne Hitlerről is szó! :p

De ám lol volt nagyon...DB,pokemon meg egy kis Kaleido Star,arról szó se esett.
  • biomage
    Ki nézte meg a XXI századot?

Meg sem lepődtem, azon hogy az animét a pokemonra meg a DB ra hasonlítják
  • Lelouch
    Itt egy példa...

#27179:
    A történetről nem írtam semmi bántót, abból 2 rész alapján úgyse lehetne levonni semmi következtetést. Nekem a körítés, a megvalósítás volt csak csalódás eddig.

• Lelouch
    Az One Piece már a több századik résznél jár, ott megbocsátható a dolog, de Fairy Tailnél ez még csak az első két rész volt
    Amúgy az elrajzolt fejekkel és a többi ilyen finomsággal még nem is lenne nagyobb bajom, de a varázslatok nagyon nem jönnek be
  • NEOreg3
    én nem is állítottam, hogy a rajzstílussal van bajod, hanem hogy mindkettőnek a mangája hasonló stílusú és mindkettőből készült anime

na már most a one piece mellett ez kész Death Note grafikailag
  • Lelouch
    Nem tudom, lehet velem van a baj, de én az ilyen fejektől a falra tudok mászni :D
    Plusz a varázslateffektek nem jönnek be egyáltalán, ahogy a varázskörök se, ami pl. a mangában nincs is :S
  • Lelouch
    Ki mondta hogy a rajzstílussal van a bajom? :)
  • NEOreg3
    azért pont a one piece-t hoztam fel, mert a mangák rajzstílusa nagyon hasonló
  • NEOreg3
    one piece után a grafika kész felüdülés

a történet meg majd még alakul
  • Lelouch
    Szerintem a grafika és az animáció is átlagon aluli, ez így az első részeknél nagy gáz szerintem egy neverending cuccnál...
  • Bandi 18
    Nekem tetszik.
  • kakaoskalacs
    fairy tail szerintem tök korrekt :D
  • Lelouch
    A Fairy Tail csak nekem csalódás eddig?
  • armageddon666
    de direkt bepostoljátok, aztán leszóltok mikor kiakadok érte -.-
  • kakaoskalacs
    makaa maka makaaa
  • Lelouch
    "A Halálisten Fegyvermester Akadémia... röviden az Akadémia"
  • armageddon666
    MAKÁCSKA? KASZAFIÚCSKA??? ÚRISTEN

Halálisten-mester még oké... Halálkasza-mester már... hááát :D
  • Lelouch
    Azért ennyire nem voltak gázak a magyar hangok Én csak Black Star hangjába tudnék belekötni, nem nagyon illik a stílusához.
  • davidka003
    Szerintem meg jó sz*r lett.
    Számomra furcsán hangzik, hogy halálisten mester meg halálkasza mester meg kaszafiúcska meg Makácska. Ráadásul Shinigami-sama hangja is nagyon rossz lett, a többiről nem is beszélve.
    ----------
    A Tengen Toppa Gurren Lagann-t meg végignéztem. Jó volt, a vége is tetszett 9/10.
  • EnxTheOne
    kiváncsi vagyok hogy milyen lesz.
  • BEAST #27167
    A halal fia...! :D
  • kakaoskalacs
    Soul Eater nagy kiralysag 28.részig lattam :D nekem nagyon bejön , persze nem magyarul :)
  • Bulykin
  • Seth
    Ma volt? Hm,asszem akkor lemaradtam .
  • Prof William
    A Soul Eater első animaxos része kellemes csalódás. A Hangok sztem teljesen rendben vannak + az elnevezések is. Megtartották az eredeti karakterneveket és nem magyarították le őket szerencsére.
    A többi elnevezésről meg látszik hogy az angol verzióból vették át őket. pl Démon Isten stb...

Nem rossz...
  • Nuki
    Értem.
    Hát van egy pár anime, ami úgy sikeres hogy ilyen tömeg által hypeolt animét parodizál, és talán még jobban is sikerül mint az eredeti. :P

Lucky star-t is mennyien szeretik például.
  • Máté94
    Mivel csak anime-el van ilyen gond ide írom.

A Seitokai no Ichizon a MPHC-be a színek összevissza vannak.
    A kép tetején zöld és rózsszín csíkok és utána fél képernyő fekete fehér utána szines.
    [IMG]http://iaro.3dmax.hu/kep/[HSTS]Seitokai_no_Ichizon_-_01.mkv_snapshot_01.01_[2009.10.18_21.40.05].jpg[/IMG]
  • Prof William
    A Mangája nagyon jó volt szóval csak nem rontják el.
  • Rundstedt17
    Nem semmi
  • RelakS
    Ha nem Júúúdzsiiii-znak benne annyit, akkor mászt szí
  • Seth
    EZ jónak tűnik.Kicsit Blue Gender-es az alapszitu
  • Seth
    ADBlock blokkolja firefox-ban. Érdekes mert eddíg nem csinálta. Na mind1,beraktam a kivételek közé, de akkor is érdekes
  • kakaoskalacs
    Jajj elég értelmetlen mondat lett bocs :D amugy igen Seitokai parodizalja ki a felsoroltakat :)
  • Lelouch
    A Seitokai parodizálja őket.
  • Nuki
    Mármint ebből szerepel a Haruhiban, és a K-ON-ban vagy EZ parodizálja a Haruhit, k-ont?
    Elnézést az értetlenkedésemért.
  • armageddon666
    már belegondolni is rossz :)
  • kakaoskalacs
    megneztem szánalom , kiparodizalja K-On, Haruhi meg stb :D enyhen fáraszto :\