72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nekem is jó az AA, de amit írtatok az tökéletesen ránk illik bár nem akarom lehinni, ha nekem se jó neked se legyen jó, de bosszantó az ilyen, sajnos az ilyenek miatt tartunk ott ahol. -
-
most lőjek egy screenshot-ot idővel?
-
A "Warning: mysql_connect()" hibaüziket nem nevezném jónak :D -
Most jó az AA -
Más téma :). Az elmaradt Fehérvári őszi con helyett november 21-én lesz Holdfénycon.
Weblap
Kíváncsian várom, mivel félig fehérvári vagyok biztosan elmegyek rá :) -
Sajnos a magyar anime fordító csapatok nincsenek megbecsülve. Csak a fikázás megy meg a "mikor jön má következő rész mert hülye vagyok angolból" -
Másnál is?:( -
Hogy is van a pokolban? A franciát fegyveres zavarja vissza az üstbe, a németnél elég kirakni a táblát, hogy kimászni tilos, a magyart meg úgyis visszahúzza a többi, ha szökne? :/ -
Rundstedt17 #27301 Hát igen,de a magyarok mindig is erről voltak híresek feljelenteni a másikat...Az oldal szerkesztője írta is hogy ha igaz a feljelentés bezárják az egész oldalt büntetés esetén....bár merem remélni hogy csak blöff és vmi teljesen más ok miatt nem jó az oldal. -
?!
ingyen dolgoznak neki feliraton, és még ő sértődött meg? Akkor is, ha küldött támogatást...
Ez olyan, minthogy állítólag egyszer volt valami késés az adózásban, és nem volt segíly. A c-asszony meg úgy rohant ki a városházáról, hogy szemét magyarok nem fizették be még az adót, nincs segíly! -
Rundstedt17 #27299 tegnap volt egy vita a támogatásokkal kapcsolatban,vmi hülyegyerek beírta hogy ment a bejelentés,mint később kiderült sértve érezte magát a késő gundam feliratok miatt....lehet mégsem blöffölt... -
imádom az irigy embereket, annyira jófejek ^^ -
akkor azért 404? -
szakadjon meg... nincs jobb dolguk az ilyeneknek? -
Rundstedt17 #27295 Érdekesség hogy állítólag valaki feljelentette az Apehnél az anime addictsot,a támogatások miatt. -
Prof William #27294 Nem tudjátok hogy ezeknek a mangáknak mikor jön következő része?
Vörös Kert
Bárány Panasza -
jaja. nagyon jó -
Eurek Seven megvolt, csak ajánlani tudom, 50 rész az 50 rész, de kihagyni nagy hiba volna :) -
Én volnék.
A Nanoháról most még nem tudnék sokat írni, inkább a végén számolnék be róla ha nem gond.
A profilkép meg a Kämpfer-ből van. -
Meg profilképed miből van? O.o -
Aki MALon balu: látom Nanohát nézel :D kis beszámoló róla? :) -
jaja, tényleg nagyon érdekes film volt:) beülnék egy olyan kávézóba pár napraXD -
tegnap este megneztem A mangak vilaga cimu dokumentumfilmet. megtudtam belole egy-ket erdekes dolgot, de azert az erdekes, hogy a megkerdezett mangakak es a filmkeszito is mind a dragon ball-t hoztak fel peldanak. szerintem azert mert lattak europaiak keszitik a filmet, ezek biztos nem ismernek egyebet. es sajna ez az igazsag. mikor meg ment a dragon ball a tv-be anno nagyon szerettem, de mara mar meg sem tudom szamolni hany animet lattam ami felulmulja a db-t. -
Hát nem :D. -
akkor nem arra az op-ra gondolsz, ami a tv-ben megy, igaz? (50-60-as részeknél) -
Vasárnap is jár felétek posta? XD
Grat amúgy -
Hát viccesen indult a reggelem. Fekszem még az ágyamban még fél álomban jön be apám h hoztak nekem levelet. Gondoltam biztos vmi reklám cucc hogy gyűjtögessek repülős kártyát vagy matchboxot de nézem h kartonpapír boríték. Nyitom ki egy könyvet látok mondom wtf. Kihúzom és mit látok Chrono Crusade manga 1. kötet ekkor jött a nagyobb WTF. Kb félpercbe tellett mire leesett hogy augusztusban megvettem a Mondo-t a Balatonon még mert untam a fejem és aztán itthon regeltem vmi nyereményjátékra de azt nem gondoltam volna h nyerek és kb 2 hónap múlva látom az eredményét főleg úgy h semmi értesítést nem kaptam róla azóta (Mondo oldalán fent volt h kinyert de hát azt kinézegeti?) még a borítékban sem volt semmi h nyertél te kis nyomorék
Nah hát lényeg h ittvan elég nagy meglepi volt így reggel -
Utána leadták a 3. részt is. Ezt csak azért csinálták, hogy ne kelljen ismételni a moviet.
-
Akarom mondani egyetértek :D -
Egyet értek. Eddig az összes op tetszett, de ez a meleg nyávogás :S -
Az új Bleach op egy szar... de a részek tartalma konpenzálja -
Nuki #27278 Egy Death Note rész is végigment szarul, sőt más animének is volt már ilyenje.
Lehet az akinek benn kéne lennie az éppen 'mással' van elfoglalva és nem veszi észre a hibát, mert miért is lenne?
-
Prof William #27277 Ilyenkor senki nem ül a vezérlőben? teszem azt betesz egy 3 -részt vagy bekapcsolja a szinkront... -
animax powa
-
FAIL NUMBER 2
A Soul Eater 1. részét ismétlik a 3. helyett :D -
Azért a szinkron kreditet lenyomták
-
Én is vártam... és most nézem, pedig elvem, hogy nem nézek angolul animét... Mondjuk ez nem hangzik olyan rosszul, mint a többi.
Te meg téker :D -
Pedig már vártam, mert eddig még egy Bleach Movie-t se néztem meg
-
FAIL!!! XD
Az Animax-on a Bleach mozi ANGOL nyelven megy XD