Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kossz nem allok be a sorba. ;)
Relaks: Nemreg tudtam meg, hogy az otaku nem anime rajongot jelent hanem rajongot. Tehat barminek lehet otakuja. Mondjuk en anime otakut ertettem ezalatt most. :D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

RelakS
お宅 szó szerinti jelentése: A te házad, a te otthonod, te. Itt elvileg az anime rajongót jelenti :)
Ráadásul ebben az értelemben lehet, hogy オタク-nak kell írni, így viszont többek köött rajongót is jelent :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Mi azaz otaku? :$

@

Seth
Készítsd el te is!!
<#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Miez a listamania? <#rolleyes>
:D

RelakS
Nekiálltam elkészíteni a listámat

Lesz vele dolgom :D Szvsz minden nap átnézek egy bötyüt :D

Black Hawk
valamit nagyon elbasztam XD majd most -.- remélem

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
szentem csak megnézte és valahogy az copyzódott neki vagy ilyesmi O.o

@

Bucser
dunno:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
valóban, de miért nem a sajátját linkelte Black Hawk akkormá ^^

Bucser
Mert az a sajátod:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
én itt a sajátomat látom ^^

Bucser
Saját listám

hiányos mert vagy nincsennek fent sorozatok az oldalon (pl Gundam vagy Macrossból 5-6 biztosan hiányzik) Vagy nem emlékszem a látott sorozat címére (ergó akkor igencsak nulla is mit keresek:)

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

CSOCSO
en nem vagyok regelve
Seth
jamegvan, huh , eltartott egy darabig mire végigmentem a listán, de egy kettõt tuti kihagytam (láttam de nem tudom a nevét pl, végig meg nem nézem az összes ismertetõt^^)

armageddon666
Én direkt inkább copy pastéztam hátha incs valaki regelve, de látom itt mindenki regelve van O.o

@

Seth
hol lehet kilistázni a bejelölteket? nem találom ezt a funciót,pedig régebben megvolt :(

csocso14
ITTaz én listám, csak bejelentkezés után látható.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

mikszer
nekem <#vigyor3>itt a lista...
elvileg csak akkor lép rá, ha be vagy jelentkezve az oldalra.

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

armageddon666
Én is így szoktam nézni ^^

@

Frosty01
igazad volt :(
kicsit lehetne bõvebb az end...

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
amikor teljesen üres napom van, simán megnézek egy 26 részes animet egy nap max 2 nap alatt :D, a 13 részesekrõl nem is beszélve. úgy csináld, hogy ha egybe belekezdesz, ne kezdj újjat addig, amig azzal nem végeztél... akkor talán végig tudod nézni

ostor? <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

berlinboy6329
Megakarok nézni egy halom animet,csak nem tudok.Nem tom miért..Nincs hozzá kedvem.Dwe véres dolgokat bezzeg megnézem...Leszedek egy sorozatot,nézek belõle X részt,aztán olvasok errõl-arról vmi jót,belenézek,aztán megint szedek le vmit.....Hogy tudnák kedvet csinálni ahhoz,h befejezzem a többit?...Nem tok semmit.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Seth
jajj , mindjá jön egy otaku és teli lesz egy oldal itt a fórumon, na ki lesz az??? :D

Seth
mert se füle se farka, tömören ennyi(mangában nincs ilyen, az jobb, bár még elég sok van abból hátra, kb az anime utolsó negyedéig megegyeznek, onnantól tök más). Meg az utolsó "saga" egy az egybe nem túl jó

armageddon666
Én ezeket az animéket néztem/nézem. Meg már párat kinéztem soxxor hogy mit nézzek, csak sosem írom fel, így megint nemtom -.-'

Bleach*
Blue Gender
Blue Gender: The Warrior
Death Note*
Elfen Lied
Elfen Lied Special (Elfen Lied: Toori ame nite - Regenschauer)
Full Metal Panic!
Full Metal Panic! The Second Raid
Full Metal Panic! The Second Raid OVA (Full Metal Panic! The Second Raid - Wari to Hima na Sentaichou no Ichinichi)
Full Metal Panic? Fumoffu
Hellsing
Hellsing Ultimate (Hellsing (2006))
Inuyasha TV (Inuyasha)**
Kaleido Star
Kaleido Star: Legend of phoenix (Kaleido Star: Legend of Phoenix - Layla Hamilton Monogatari)
Kiddy Grade
Neon Genesis Evangelion TV (Shinseiki Evangelion)
Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth (Shinseiki Evangelion Gekijouban: Shi to Shinsei)
Neon Genesis Evangelion: The End Of Evangelion (Shinseiki Evangelion Gekijouban: The End of Evangelion)
Noir
Please Teacher (Onegai Teacher)
Please Teacher OVA (Onegai Teacher OVA)
Please Twins (Onegai Twins)
Please Twins OVA (Onegai Twins OVA)
Slayers TV
Slayers Next
Slayers Try
Strawberry 100% (Ichigo 100%)
Strawberry 100% OVA (Ichigo 100% Original DVD Animation)
Strawberry 100% Special (Ichigo 100% Special)
Trinity Blood
Yu Yu Hakusho - Ghostfiles***

*még nézem / fut
**Inuyashat csak addig láttam ameddig A+on leadták.
***néhány rész kimaradt...

@

A végét (az animéét) Elspoilereznéd nekem? Monjuk PM-ben? Hogy miért olyan rossz?
CSOCSO
Nah eddigi ( valszeg nem teljes) lista

lista

Ghost in the Shell film 1,2
GITS SAC 1
Metrolopis
Wonderful Days
Grave of the Fireflies
Battle Angel Alita
Ninja Scroll
Berserk
Spirited Away
My neighbor Totoro
Neon Genesis Evangelion
Love Hina +specials
Blood - the last vampire
FLCL - Furi Kuri
Animatrix
Vampire hunter D -Bloodlust
Akira
Jun Roh - The Wolf Bridge
Cowboy Bebop The movie
Whisper of the Heart
Serial Experiments LAIN
Princess Mononoke
Elfen Lied
Appleseed
Howl's Moving Castle
Chobits
Perfect Blue
My Hime
Elfen Lied
He is my master
Suzuka
Yumeria
Bleach*
Ai My me Strawberry eggs
Ergo Proxy
Eureka Seven
Full metal Panic
Is Pure
Midori No Hibi
Please Teacher
Please twins
Tenjho Tenge

amik megvannak csakhat ido kell mire befejezem mindet:

Texhnolyze
Stellvia of the Universe
Sousei no Aquarion
Shakugan no shana
PLanet ES
Paranoia Agent
Last exile
Girls Bravo
Ghost Hunt
Genshiken
FMP second raid
FMP Fumoffu
Claymore
Blood +
Bleach*
Amaenaideyo
Aishiteruze baby

es kitudja hogy hany anime nem jutott az eszembe...
CSOCSO
be van fejezve...

csek disz
Befejezett sorozat, vagy most fut?

Frosty01
ezer köszi :)

CSOCSO
holy genesis aquarion (sousei no aquarion) -t valaki latta mar??
nge tipusu film
Seth
Rip Slyme - Super Shooter

Frosty01

Black Hawk
Még nincs. Folyamatosan dolgoznak rajta a hidden liefesek és a bleac society-sek is.

Frosty01
jah. :)
openingje viszont eszméletlenül jó, a zene miatt

Seth
nekem is tetszett, pedig itt sokan leszólták,ezért nem is akartam megnézni. Bár tiszta harc,meg dobd ide a kezed stílusú az egész(értsd:csonkolós^^), azért van benne egy két megható rész, olyanok halnak meg akire nem számítana az ember. Ja a vége viszont tömören fogalmazva szar. Ja mégvalami az elsõ szériából (1-13) ( ha a steam-rõl szeded),akkor a shock-os verziót,az cenzúrázatlan.

Frosty01
Most kezdtem bele a Gantz-ba. eddig nagyon tetszik, most nézem a második részét. jó kis akció/horror :)

csocso14
Vagy Itt vagy Itt

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

CSOCSO
hol van hozza magyar felirat?
armageddon666
Sziasztok.
Bleach 91-108. részhez létezik magyar felirat? O.o mert 90-ig meg 108 után vannak, de ezt a pár részt nem találom :\ szal akkor ezeket most angolul nézhetem végig?

@

RelakS
Jah <#idiota>

gondolom az hogy "eigo" azt japánul mondta, ezért japánul van..? :)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

RelakS
Biztos valami genya japán nyelvtani csavar van a dologban :) (ennyire még nem tudok japánul :D)

Most lehet en vagyok a hulye de nemertem miert lenne az angol nyelv japan nyelven. :D

RelakS
Oosaka-san azt válaszolta, hogy Nihon :)

Szvsz lefordíthatatlan, de megpróbálom:

Ha a japán nyelv japán nyelven van,
Akkor az angol nyelv milyen nyelven van?

(csak így túl egyértelmû, hogy japán nyelven. Vagy mivel villámkérdés, simán rávágná bárki, hogy angolul? :D)

LordVenom
hello!
Volt egy ftp oldalam,amin regisztrálva vagyok,de elköltöztem otthonról,és sajna semmi honlapcímet nem írtam fel. Így nem tudom az ftp oldalt sem látogatni. Nevet nem mondok,aki tudja mirõl van szó,privátban kérem a segítségét. Elõre is köszönöm!

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...