Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Akkor a megoldás: felirathoz keresd a filmet , és nem fordítva 😄

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Ez nemjó 😞 amit a 2-hoz találtam az is 2 részbe volt vágva meg volt benne csúszás, de azt megoldottam. Ez viszont nagyon kusza nekem O.o

@

Seth
ITT van egyik verzióhoz, nemtom passzol e

armageddon666
Nem pont anime, de Death Note Live Action 1. részéhez tud valaki magyar feliratot? :S google nemigen akar segíteni -.-' 2. részhez már találtam.

@

Frosty01
One Piece-rõl véleményeket kérek 😊

practitioner of the forbidden arts of death

CSOCSO
majomma??? nem tudtam.. nem mintha ismernem a sorozatot
Seth
ha teliholdat lát akkor átváltozik, mint egy farkasember

CSOCSO
jok ezek a kepek.. songokubol vagy kibol miert lesz majom?
Black Hawk
nah feltúrtam a gépet de megvan 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
Akkor a következö is fog csak találjam meg 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Ez teccik. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hmuda
Én meg azt hittem, hogy Audrey Hepburnt akarjátok belekeverni valahogy.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Black Hawk
Good and evil

RelakS
Latin betûkkel írt japán szöveg. Többféle változata van, a legnépszerûbb a Hepburn Romanization nevû változat

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
milyaza hepburn? :$

@

Nekem pont az ellentettje. 😄

RelakS
Nekem pl mióta tanulgatom a japánt, kifejezetten égnek áll a hajam az olanoktól, hogy Tokió, Kiotó, Kikíó, Kiokó, meg mittudomain

Hulyeseggel nem is lehet meggyozni. 😊
Amugy utalom a magyar szinkronokat ezert sem foglalkozok veluk, de ha valaki szerint a shinigamit ugy kell leforditani hogy sinigami, hat akkor arra meg kell jegyeznem hogy "ugyan már". 😊
Arra egyebkent jomagam is nemreg jottem ra, hogy ha nekunk is van magyar atirasunk akkor mi a fenenek a hepburnt hasznalja mindenki? Japan tanarom is minig ugy irta hogy "cu" meg "csi" meg ilyesmi enmeg csak neztem most ez micsoda. 😄

Black Hawk
Veled fölösleges vitatkozni mert úgysem lehet meggyõzni. 😊

Suupaa Saiya-jinnek nincs magyar megfeleloje mivel a saiya egy fikcionalis szo, rossz pelda. 😉

Black Hawk
van egy-két anime aminek jó a magyar szinkronja de van olyan amitõl fejjel megyek a falnak. PL dragon ball z. SSJ3 magyar: "és ezt a formámat MEGASZUPER csillagharcosnak hívom.

vennak olyan dolgok amiken nem kell változtatni.

Bocsi, de ez ugyanugy helytelen, mint hogy a hepburn atirast hasznajak neveknel nem pedig a magyar helyesiras szabalyainak megfelelo atirast magyar atirast. :S

armageddon666
jó de én hun felirattal nézek me csak :c de elvileg hamarosan lesz az is ^^

@

berlinboy6329
...Elõbb írtam....<#rolleyes>

Ruberia-tól már töltheted a 37-et.Mininován megtalálod.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

armageddon666
ÁÁÁÁh megnéztem 34-35-36-t O.o kell a 37... mikor lesz felirat ? O.o ez naon izgi rész vvolt 😄DD tisztára felpörögtem.

@

berlinboy6329
Ááá az utolsó mondatot elírtam, a Ruberia-tól még csak van=a Ruberia-tól van még csak...

Szerintem a C&D jobb.Mind feliratilag,mind karaoke(bár nem hiszem,hogy az olyan hú de fontos,csak azért említem ,mert a Ruberia-nál fél képernyõt eltakaró 1színû világospiros arial betûtípusú felirat van)terén.Az,hogy a C&D-Ruberia jó-e, nem tudom.Azt nem néztem.De ha a karaoke olyan,mint a Kuro-hanáé,akkor tökéletes.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

armageddon666
az jó? meg hogy "a Ruberia-tól még csak van" >> a Ruberia nem jó? O.o

@

berlinboy6329
36-37 "hivatalosan" nem is létezik.Az összes fordítócsapat dobta.De a mininován találsz féle feliratot,ami tul.képp a kuro-hana,csak álnéven.Egyenlõre csak a 36. rész van tõlük,a 37 a Ruberia-tól még csak van.

Seth
Próbálom nem elolvasni a spoileres részt ^^ Namajd ha hazaérek melóból

armageddon666
én még csak most kezdtem 34, 35t tölteni de nemigen jönnek 😞( 36, 37t meg sem találtam O.o

esetleg PMben tudnál elérhetõséget adni hozzájuk? :$

@

berlinboy6329
Death Note 37.

Hát.......Nem tudok mit mondani....Must see!

Light.......R.I.P<#rinya><#rinya><#rinya>[/spolier]

Ez igaz. A Singiami jó úgy ahogy van... Elfordítva elég hülyén jönne ki. TZlán valahogy leehetne nekik szuggerálni hogy támaszkodjanak a maygar sub verzióra...
Szoval azt mondod az a minosegi sub amiben nem is forditanak? Erdekes. 😄
A shinigami az egy olyan kifejezes ami le kell forditani magyarra. :S

armageddon666
jó minõségû fansub rulz ^^

"A shinigami jelentese halalisten.."

sztem tudja õ de mégis milyen lenne má hogy halálistennek neveznák õket? O.o a shinigami jobb 😄DD

Hollowokat meg Üregnek neveznék O.o bár ennyire talán nem elborultak... de akkkor meg mittomén lidérc, vagy szellem, vagy nemtom o.O

huhh már félek xD

@

A shinigami jelentese halalisten..

Black Hawk
ZAngetsu=hasítja a holdat 😄
Szinkorn: Holdmetszõ XD

Reméllem nem. És a Sinigamik nem lesznek halálistenek a Zanpaktuók meg nem léleknyisszantó röppenyûk lesznek. 😊

Lehet hogy valahogy konzultálni kell a feliratozókkal hogy mit-s hogy...
armageddon666
remélem nem szinkronizált lesz O.o Naruto óta (bár eredetit nemláttam szal nincs mihez viszonyítanom) félek a szinkrontól ^^

@

Érdekes...

http://japanimania.hu/index.php?%20file=news2&nid=611

Bleach, Death Note, és FMA a Animaxon?

Nagyon el leszünk kényeztetve... 😊
Igazad van.

Reméllem aztartott eddig hogy a maradék 3 részt csinálták és nem kell majd éveket várni ak övetkezõ epizódra...

Kíváncsi leszek a két Karas mindent eldöntû kûzdelmére... 😊
Seth
van vmi 10-15 perces(?) promó

armageddon666
"2007.06.23. Kiddy Grade: Maelstrom"

akkor ez elvileg már beszerezhetõ is lehetne? O.o

@

Seth
már ideje volt assza meg ^^

Most látom hogy annyi várakozás után jön a Karas 4!

Végre!

Forrás: http://www.aoianime.hu/?hir=305

Black Hawk

RelakS
Akkor pont ez a jelentése, nem? 😄

madfist
semmi, a 9-10 és a 1-2 értékelés más színû

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

RelakS
szinek jelentése?

madfist

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

én nem is csinálok, mert nagyon kevés lenne 😛
kettõ van bejelölve, azok is azért mert kiváncsi voltam egy-két dologra, ráadásul az egyiket nem is végig láttam😊
pokémon
daft punk interstella 5555

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!