72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Rundstedt17 #27631 jah jogos szerintem a jövőbe is lát Xd -
akkor várd ki a 7. részt XD -
EnxTheOne #27629 mindegyiknél csak egy hangsáv volt, de végre találtam egy japánt. Első rész alapján, Sousuke örültebb mint valaha xD -
hát a Lülűcs :D -
Rundstedt17 #27627 lőcs? -
nah...végeztem a geassal :D kurva okosnak hiszi magát ez a lőcs gyerek :D ajjaj :D amúgy fasza volt....az R2-ben jobban megvoltak csinálva a harcok....ha majd egyszer jön a folytatás, várom tárt karokkal... -
Próbáltál hangsávot váltani? MKV-nál
Esetleg nézz fel a gőzösre, ott megvan az összes -
EnxTheOne #27624 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!r*hadt amerikai g*cik, miért szinkronizálnak? már a 7. verziot töltöm le a FMP Fumoffu-bol, és mindegyik angol szinkronos.

-
The Disappearance of Haruhi Suzumiya Trailer -
Az opening tetszik, az anime pedig elmegy, ilyesmi johet meg sok. :) -
Nem kiemelkedő, de jóféle, persze az első szezonjával együtt, szorosan kapcsolódik. -
képek alapján nagyon bejön nekem is:) -
jofele? -
EnxTheOne #27618 én is megnéztem a Lain-t. Az első 4 része unalmas volt, útána viszont nagyon jó! -
Kösz -
Tetsuwan Birdy Decode:02 -
érdekesnek tünik, én is szeretném tudni -
Halp!
Ezek miből vannak ?
-
vannak ilyen pillanataimXD
-
netmester #27612 nah ez most keleltt. kicsit ideg voltam de a pihent agyú embereken mindik jókat tudok nevetni :D -
mekkora állat :) XD -
de kedves :D -
-
tessék
-
Véletlenül ezt találtam Seitokai első részben.....
Fordítsátok le :D
-
Gun X Sword trailer alapján nem lehet rossz választás. Lehet hétvégén én is előszedem
.
-
Uraim (és hölgyeim? :D)...gondban vagyok....kellene valami jó kis darkos, jobb esetben scifi anime...:D most erre vágyom mindenek felett :D -
hahahahaha... lol a két lábon járó hajó best XDD -
EnxTheOne #27603 az a szemüveges csaj nagyon idegesitett engem, illetve még Suzakut is utáltam ^^ Al Hail Lelouch -
"Végül....akárhogy nézem, eddig ezek a legundorítóbb mechák, amit animebe láttam :D"
Akkor nem láttad még a Tengen Toppa Gurren Lagann-t XD -
tegnap este hirtelen felindulásból megnéztem a Geass utolsó 5 részét....az első évad befejezése azt mondhatom, hogy nagyon jóra sikerült...És végre a harc is valami keményen nézett ki :D Viszont...a harc...egy kicsit kaotikus volt nekem....és bár nem vagyok haditudós, de szerintem nem szokott ilyen lenni, hogy ide-oda passzolgatják, hogy éppen ki van most nyerésben...:D
Egy dolgot nem értek....annak a szemüveges kiscsajnak mi az istenfaszért is kellett szerepelnie??? értem hogy oda van Euphemiaért, de ki nem szarja le....??!!! :D
Végül....akárhogy nézem, eddig ezek a legundorítóbb mechák, amit animebe láttam :D
Irány második évad...:D még jó hogy nem kell rá várni :D -
vagy #27591 -
esetleg
Minami-ke
Natsume Yuujinchou -
köszi majd megnézem :)
-
-
Morobito Guardian of the Spirit. Szerintem elég nyugis, érdekes és csodaszép. A régmúlt Japánban játszódik, amikor a császár fia...
Szerintem egypróbát mindenképp megér. Engem lenyűgözött. -
Rundstedt17 #27595 így a pontos 
-
valaki ajánlon valami nyugis animet. a közismerteket nagyvalószínüséggel láttam már. köszipuszi előre is -
halljátok :D a Geassbe a Diethard Ried karaktere tisztára olyan mint a Death Note-ban Amane Misa vagy Teru Mikami
tök ugyanazok szerintem :D -
Na. Azért nem.
Lulu: Miafene miafene miafene? (nearly zetsuboushita)
dramatic 2 perc
Lulu: muhahaha, all according to keikaku! (Keikaku means plan)
^^,