72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Akk ezt most ki írta el?
The One Being Sung
-
Hát hogy is mondjam, a fumoffuban azt hiszem a japán fürdös rész volt a csucspont(most néztem meg). Nemtudok hozzá mit füzni, amikor éjszaka probáltak átjutni a biztonsági rendszeren...nehezen kapartam magam össze a földröl :DDDDD -
Sracok nem tudjatok hol lehetne megnezni vagy letolteni naruto shippuuden movie 3-at? üdv -
persze, h befejezem mivel nagyon tetszik :) -
persze :D az a "szerelmi" vallomás az 1. rész végén :D -
azt nézd végigXD kúrvanagy>< -
most meg megnéztem a Detroit Metal Cityt....esse kevésbé betegebb :D -
lehet hogy a fordító a cocoaból apellált a kókuszra :D de az elején Tessa olyan volt mint valami 10 éves :D de azér megnézném magyar szinkronnal is :D -
nekem a tsr is bejön, a lelki válságokkal, meg a fodrász jelenettel :] (mármint az otthoni fodrász jelenettel, nem a hajszobrász szalonban :D )
Az ovát meg először japán hanggal, és spanyol felirattal láttam, úgy is fuldokoltam a röhögéstől. Aztán magyar felirattal, még egyszer fuldoklás :D
De azt mondja meg nekem valaki, hogy a cocoa powder-ből hogy lett kókuszreszelék a magyar feliratban?
-
hát nálam a tsr kimaradt csak az ovát néztem meg...a tsr nem jön be.... -
egyetertek Relaks-al... ha mar elkezdted akkor fejezd be, nem banod meg. -
persze azt be akarom fejezni, csak megerösitettem magamban, h az excel-t is látnom kell :D -
mondjuk számomra a legviccesebb anime egyértelműen a Cromartie High School :D -
inkább folytasd az FMP-t szerintem a TSR-el, majd zárd le az ovával -
Hm akkor azt hiszem fumoffu után nekiesek :D -
24-25, mondtam hogy 26 nem számít :D és még az előtte levő 1-2 rész kell felvezetésnek :D meg igazából csak a hirtelen éles kontraszt miatt ért el nálam olyan hatást amilyet. -
Na akkor én is megnézem ezt az Excel Saga és még Fight Ippatsu! Juuden-Chan!!-t is elkezdem:) -
FLCL nekem tetszett!Értelmetlen de jó!:D
FüriKüri! -
nah megnéztem az excelt....azt a beteg mindenit neki :D -
Rundstedt17 #28053 pedig tényleg szomorú de pont nem az utolsó hanem az utolsó előtti 2 -
Megnéztem csak az utolsót, de ez ugyanolyan blődség volt mint a többi
-
jah igen azt olvastam de odáig el is kell jutni -
pedig utolsó 2 rész (26-t nem számítva) tök szomorú volt :(( -
én speciel excel sagaból fél részt bírtam olyannyira lefárasztott -
Nekem se jött be az FLCL, nem igazán értem azt a nagy hype-ot körülötte. -
nah akkor Excel sagat fölvettem a listámra :D úgyis most kell valami könnyedebb cucc is a sok ölés mellé :D -
Rundstedt17 #28046 Igen mindhárom súlyps agykárosodást okoz FLCL-t személy szerint nem bírtam...
Excel Saga megnézel 1-2 részt olyan mintha dolgoztál volna egész nap :D...
Dokoru-chan vontatott és uncsi egy idő után de azért egyszer ajánlom jah és persze az is betesz -
FLCL szerintem eszméletlen rossz:(
Dokuro-chant viszont tudom ajánlani -
Bocsi a dupla post-ért, de még 1 kérdés: Az Excel Saga, FLCL és a Beating Angel Dokuro-chan is ekkora marhaságok?
Mert ezeket láttam, h kb. egy szintre sorolják öket :D -
Nos a fumoffu 5. részénél tartok. Igazábol egy dolog jut eszembe: OMG
Ez aztán hülyeség a köbön :D
Azt hiszem részenként olvad el az agyam. De azért jókat lehet nevetni rajta :DDDD
-
nah...végeztem a 11eyesszal....nem volt rossz, bár a vége egy kicsit összecsapottnak tűnik....de kiváncsian várom az OVA-t majd.... -
igen épp most szedem öket :) -
EnxTheOne #28040 a fumoffu-t és a second raid-et se felejsd el megnézni. A fumoffu-rol már irtak, a second raid meg a történet folytatása. -
úgy 1 éve - akkor még nem voltam ennyire animés - haverom egyfolytába nyaggatott, hogy nézzem meg az FMP-t, me milyen húde kurvajó....akkor elintéztem annyival, hogy 'jóvan, nem érdekel...haggyámá'
aztán most nyáron megnéztem és igazat kell adnom neki, hogy télleg jó volt....de nekem inkább a fumoffu tetszik jobban....csak olyan hülye cím, hogy fumoffu :D -
tetszettek a poénok?
A Fumoffura szerezz görcsoldót! A rekeszizmodnak szüksége lesz rá... -
Megéztem a Full metal panic-ot. Öszintén szolva nem egészen erre számitottam, de nagyon tetszett :D
Az elején még nagyon komolytalannak gondoltam, de igazábol jókat nevettem a poénokon és ugy az egész jó volt. A karakterek is nagyon tetszettek. :)
Bár mondjuk voltak furcsaságok benne, pl. hogy lehet egy tengeralattjáró kapitánya egy 16éves lány :DDD
Remélem a folytatás is ilyen jó. -
en nem eppen a sarkanyra gondoltam, sot nem is az abrazolasra, hanem a modszerre. -
Azt azért tegyük hozzá, h aki teljesen ki szeretné élvezni az mindenképp játsza végig a visual novel-t mind a 3 route-ját, ugyanis az anime csak a fate route-ot filmesiti meg(illetve belekever egy picit másik 2-böl is). A fate route jó, de szvsz az UBW és a HF még durvább, föleg HF-nél elég durva dolgok vannak. :)
"Sabert hogyan kell magiaval feltolteni" ááá anime-be gagyi cg sárkány van VN-ben a jó :DDDD
Bár számomra akkor is a legszomorubb a fate route befejezése(bár ez lehet azért van mert a HF route-tot még nem játszottam végig).
Amugy én is csak ajánlani tudom. :) -
magia... elirtam. kosz hogy szoltal.
filozofia alatt meg ertem shiro nezeteit, elveit es az arrol torteno beszelgeteseket, vitakat Rinnel (Shiro a mindenkori optimista, mig Rin pont az ellentete, o a pesszimistak taborat erositi). az tetszett, hogy ez nincs tulspilazva. pont annyi van amennyi kell. karakterekrol meg annyit, hogy szines a valasztek, a tortenelem tobb pontjarol jelennek meg karakterek es utalasok es ezek nagyon jol megfernek egymas mellett (talalsz benne mitologiai alakoktol kezdve a szamurajokon at egesz a XXI. szazadi Japan diakig mindent), de azert nincs minden konkretizalva, nem tudunk meg minden karakterrol mindent ez adja az anime titokzatossagat.
szereplok lelkiallapotanak abrazolasara nagy hangsulyt fektettek (fejtettet irtam eloszor... faradok
). vegigkovethetjuk azt, hogy Shiro hatasara hogyan valtoznak meg az emberek, sot azt is meglathatjuk, hogy egy rideg harcosbol hogyan valik hos (Archer).
ami meg tetszett az a korrekt befejezes (ezt nem reszletezem, nezze meg aki kivancsi ra), na meg az, hogy Sabert hogyan kell magiaval feltolteni
seth kepen elgondolkodtam. megfelelo szovegkornyezetben ez is lehet egy erdekes gondolat, vagy inkabb egy kovetkeztetes. mondjuk Shiro nem veszi komolyan a dolgokat, azt hiszi mindenkit megmenthet erre Rin bevagja ezt a mondatot. szorol szora nem emlekszem az egeszre, de lehet igy tortent vagy valami hasonlo volt, de lehet forditasi ferdites
.
ami a prezentaciot illeti az is elismeresre melto. az openingek jok, illenek az animehez, ugy a video mint a zene (mindketto, bar a verekedos jatek introja nekem jobban bejon ). ez ervenyes a szinkronra is. grafika is nagyon jo, jol kidolgozott karakterek es nem elhanyagolt tajak kenyeztetik a nezo szemet.
en csak ajanlani tudom, nekem nagyon bejott, egy pillanatig sem hittem azt, hogy valami hianyzik belole, bar a most megjelent movie ami a visual novel masodik tortenetszalat dolgozza fel jol kiegesziti ezt a tortenetet. -
de ha azt nézzük, hogy anime akkor akár fontos tényt is közölhet, hisz az animékban gyakran nem nagyon akarnak meghalni azok se, akiknek már ideje lenne :D