72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Zetsubou első évad még tűrhető is, de a 2. már nagyon erőltetett -
Ez a Zetsubou Sensei nagyon fárasztó..Nem is tetszik annyira..Napi 1 részt nézek belőle,de olyan lassan lesz vége annak is.Uncsi:C De azárt végnézem..
aztán Eve no Jikan,talán még Shuffle meg akkor lehet,h Clannad....Véletleünl hasonlt a Clannad rajzolása az Airhez? -
favorit romantikus cucc :) -
Jó ez a Clannad?Azt hallottam van benne pár halál.Nyálas? -
Off, de itt hozzáértők vannak :D
MPC-HC
film.iso, bemountol, elindít, rendes rip, van menü meg minden... alapvetően a menüt már hülyén kezeli (mikor az egér rajta van a menüponton nem jelöli ki, WMPnél jó) de ez apróság... szóval elindítom a filmet, felirat meg szinkron beállít, és akkor...nincs felirat... WMPnél meg van, de miért?
-
majdnem, de gyorsan mellényomtam :D olvasás közbe mindig kijelölöm a szöveget, ahogy olvasom :D -
Akkor a spoilert ugye nem nézted meG? :D -
16. résznél tartok....a tomoyos ovat megnéztem, de nem volt nagy szám szerintem :D
-
Végignézted? Én favolom és droppolom 23nál :D 24-t nem tudom megnézni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon meggyötört... végén happy end, nem kell recap amiben újra szenvedés :(
És elrontotta az OVAk esélyét :( Megnéztem volna a Kyou meg Tomoyo (?) OVAjat, de ezek után :S
najó on-holdon van, ott is marad meghatározatlan ideig :D -
EnxTheOne #28506 nem tudom de nagyon jó :D simca a kedvencem, csak kár hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!levágatja a haját -
Hali, a CANAAN az jo anime? mert akkor ma este neki allok megnezni. -
ez a Clannad after story nagyon durva....az első évad után nem ezt vártam volna...O_o -
Én most NANA-val szenvedek magyar szinkronnal. 
Ez az anime valami hihetetlen..........:D
Air Gear-t én is tervezem de az miért shounen ai?
-
Hát akkor így jártam... -
Létezik... annyit tehetsz, hogy vársz... Sokat. Negimához nem is tudom hány év volt míg lett végre felirat :D -
Üdv, egy kis segítséget kérnék, létezik, hogy a Moonlight Mile második évadjának senki sem csinált angol feliratot? A 3. rész után mindkét addig aktív csapat leállt az AnimeDB szerint, és máshol sem találok hozzájuk feliratot... :S -
EnxTheOne #28498 elolvastam az összeset kb 2 hónapja, de ha jól tudom az nem hetente jön :S -
Folytathatod a mangájával. -
ha vígjáték akkor a Special A mindenképpen, sokat mosolyogtam rajta:)
viszont a Detroit Metal City mindent ver poén terén:D:D -
Az újat nézd, mert abban a régiek is benne vannak. És úgy csináld hogy 1 napba beleférjen 8 rész, mert ha húzod, halasztod beleőrülsz majd az Endless Eightbe... -
Érdekesnek tünik, bár a sportos vonala miatt kicsik félek tőle, h nem tetszene, de sztem adok neki egy esély-t.
"The Melancholy of Haruhi Suzumiya"
Erről mit tudtok mondani? Érdmes megnézni? :)
Leírás alapján érdekesnek/szórakoztatónak tűnik. Ha igen akkor a 2009-es verziót érdemes megnézni?
-
EnxTheOne #28493 nézd meg az air geart. Nekem az is tetszik. Csak kéne még pár évad, mert a befejezése nem, elég jó, sok azelvaratlan szál. kb 25 rész. -
ne higgy a leírásoknak! higgy nekem, aki a leírásoknak hisz! 
jóféle amúgy. -
Még nem láttam, de leírás/képek alapján érdekesnek tünik. :) -
Tengen Toppa megvolt már? -
a dokuro az ol... de abszolut jo ertelemben
-
Most sajna nem otthon vagyok és nem tudok megnézni, de az anime-ben ugy volt, h
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a barlangban ápolta Lulu és mikor egy vizcsepp leesett mondta álmában, h régen szolították a nevén. Ezek után felébredt és megkérte, h mondja kedvesen szivböl szoloan a nevét. Lulu kimondta, mozgott is a szája, de közben csak a vizcseppegés hallatszódott... majd C.C mondta, h hát ez nem sizvböl jött és amugy is csunyán mondta és pont ezért maradjanak a C.C-nél :D
Igazábol én vmi vizcsepp, v vmi ilyesmire tippelek.
EnxTheOne: jó kérdés, most kicsit vmi vidámabbra vágyok, mert ugyan számomra a Code Geass vége vidám volt, de vannak dolgok amik azért eléggé sziven ütöttek. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem Lulu nem halt meg legalábbis szekeres jelenet miatt én igy gondolom, de ami Shirley-van és Euphy-val történt, hát mondjuk olyan -10 kedv mind a 2 esetnél :D
Most sztem megnézem a Dukoru-chant(bocsi ha nem igy kell irni :D ), ha jól tudom 2x4 részes, azután még nem döntöttem el mit nézzek. Valami FMP szerüt szeretnék, legalábbis hangulatban, nem kell h mechás legyen. Ne is legyen tul drámai, de azért értelmes története is legyen.(számomra FMP pont ilyen volt) :)
Ötleteket szivesen fogadok. -
EnxTheOne #28487 és most mit fogsz nézni? :D -
Fizetés bankkártyával: 960 Ft / 12 hónap (azonnal jóváíródik)
Nálam SMS nem játszik ;) (meg a mobilszolgáltató haszna miatt jóval drágább) -
Aztán lehet hogy mégis...
Najó, megnézem mennyibe kerül a VIP és lehet hogy veszek -.- -
ittvan
és ezt hogy mondod ki? :D mert ez szerintem nem cenzúra.. -
tééényleg... -
Még ha el is felejtette, a barlangos jelenetben Lelouch elmondta neki, nem? -
CC a neve...
najó, biztos volt valami más neve, de azt már el is felejtette talán. -
CC...ez a neve :D -
Nincs. Majd talán az új mangában kiderül. -
"C.C se semmi karakter :D Róla nem lehet tudni, h mi az igazi neve?"
erre nincs válasz? :)
Amugy mikor elveszti az emlékezetét nagyon aranyos. :D -
Pl. 1. rész fürdős jelenet. -
nem hinném, hogy volt mit cenzúrázni azon a sorozaton :) -
a Sayonara Zetsubou Sensei-bol keszult cenzurazott es nem cenzurazott verzio is?