72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ruley
    Nekem meg a FLCL-t dobta be mindíg amikor arról beszélek.

(Ennek mondjuk inkább ahhoz lehhet köze hogy amúgy is mindíg a FLCL-ról beszélek)
  • Zomil
    nekem meg mikor Azumangáról beszéltetek bedopta azt...persze azelött még sosem láttam a bannerban :D
    (naná, h most meg Gundam Seed-eset dob be miután elolvastam a kommenteket róla :D )
  • armageddon666
    elszóltam magam :D 6. részben úgy látom már lesz :D
  • LeventeV
    abszolut... mikor a fumoffu-t beszeltuk nekem is bejott mint banner.
  • armageddon666
    Hayate2

Azt hallottam sooook Hinagiku van benne... 6. rész és még alig volt :(

(lol, pont Hayatés banner :D mindreading script tényleg :D nem hiszem, hogy tényleg random :D)
  • armageddon666
    Kiddy Girl-and asszem
  • netmester
    a KG 2-re gondoltál?
  • Lelouch
    Én is most daráltam be a maradék részeket a Gundam 00-ból :) Kár, hogy olyan sokára jön a movie, talán jövő nyáron már kijön BD-n
  • Prof William
    Felkerült a Tama from Third Street utolsó része az oldalamra… Jó olvasgatást!
    Cím az aláírásomban...
  • Malakai
    Summer Wars
    A Jinnouchik jópofák, komédia azért legtöbbször a helyén van, ez a pozitívum. A negatívum viszont pont ami a történetet tenné érdekessé, a virtuális világ. Az alapötlet még oké, csak amikortól a konfliktus beindul lesz iszonyat bárgyú. Olyan, mintha lett volna egy sztori ötlet és nem tudták volna úgy kifejteni, hogy érdekes és értelmes is legyen, ráadásul ki is töltsön egy mozifilmnyi játékidőt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az AI-val úgy harcolnak, hogy a virtuális világban püfölik, meg jobban csapkodom a billentyűzetet a karakter erősebb lesz, és hasonló típusú agyatlanságok.

Persze fel lehet fogni úgy, hogy akkor ez a része is humor akart lenni, mert akár annak is elment volna, de nekem "nem jött át"... Így összességében sajnos csalódás volt számomra.
  • Ruley
    Nagyjából minden fel is van sorolva amit én láttam és tetszett, kivéve a FLCL és az Onegai Twins.

Egyébként ha muszáj lenne top 3-t felállítani, akkor:
    FLCL
    Suzumiya Haruhi
    Azumanga Daioh

Egyébként mi van ezekkel az anime készítőkkel, hogy ilyen címeket találnak ki? Mintha egyáltalán nem is gondolkodnának el rajta hogy értelmes, frappáns, témához hapcsolódó legyen, csak kb olyan szinten hogy hát valamit mégis csak kell az elejére írni, ne az legyen már a címe hogy "Untitled #1": "hát lássuk csak, engem Azumának hívnak, ez itt előttem egy manga, amit a Daioh magazinnak készítek, tehát legyen a címe....... Azumanga Daioh!"

• armageddon666
    Hayate no Gotoku II
    Spice and Wolf II
    Kiddy Grade (Jön az új évad ^^ Mondjuk más karakterekkel :( )

letöltési sorban ^^

És befejeztem a Gundam 00 S2-t... pozitív csalódás volt :D rosszabbra emlékeztem :) (felénél hagytam abba már jó rég óta...)
  • Frosty01
    "Néztem pár előzetest.Azok csinálták akik a The Girl Who Leapt Through Time -ot. Meg is látszik a karaktereken."

eddig csillogott a szemem mint egy sablon animeben, aztán továbbolvastam... kicsit lehetnének kreatívabbak is a studiók :C
  • Seth
    Néztem pár előzetest.Azok csinálták akik a The Girl Who Leapt Through Time -ot. Meg is látszik a karaktereken. A főszereplő srác egy az egyben a csaj az időutazós sztoriból :)
  • berlinboy6329
    Ez a Summer Wars milyen cucc?tokyotosho-n nagyon szedik,már 2. napja az elsők közt van keresési számban...
  • BEAST #28865
  • LasDen #28864
    move your body...:D
  • precision
    jaja, GITS -ből mindent megnéztem, először a két múvit, aztán a Stand Alone Complex -et

kösz a tippet mindenkinek! :) ennyiből szerintem már tudni fogok választani :)
  • [NST]Cifu
    A GITS a két mozifilmet takarja? Ha igen, akkor ott van a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex is (két évad, plusz egy film, a Solid State Society), nekem especiel jobban tetszett, mind a két (általában ismert) mozifilm.

Amit szintén nem szabad szerintem kihagyni ha szereted az akciódús sorozatokat, az a Black Lagoon, igaz ez sokkal könnyedebb, mint a GITS.

Ugyan teljesen más kategória, de egy próbát megér a Legend of the Galactic Heroes, ez egy komplet világ köré húzott eszméletlen nagy franchise (110 OVA epizód és vagy 6 film, egy részük kibővített OVA epizód(ok). A rajzolás régimódi (1980-as években kezdődött a sorozat), és a történet szigorúan komoly, ahol szó szerint a teljes szereplőgárda hullik, de nagyon. Ja, az sem árt, ha nem mászol a falra a klasszikus zenétől, mivel tele van vele (és mellesleg piszok jól illik hozzá). :)
  • Lelouch
    Akkor már én is mondok párat, ami még nem volt: Haruhi, Kaiji, Darker than Black
  • Zomil
    Top3 nálam sincs és amiket eddig láttam kb. 10 anime abbol mind tetszett :D
    Itt van néhány:
    Neon Genesis Evangelion, Fate/Stay Night, Full Metal Panic(mind a 3 évad), Code Geass, When Cicadas Cry, Blue Gender, Soul Eater, Elfen Lied.
    Most igy hirtelen ezek jutnak eszembe :)
  • RelakS
    5:53-nál mintha már menne egy ideje a zene :D

Erre a sorra szavazok, de ellenőrzöm:
    121 Azumanga Daioh Must Be Dreaming Frou Frou Roll The Stampede

LadDen:
    Én japánul láttam először. Tök izgultam, hogy mi lesz,
    szegény Kyouko is már teljesen össze volt borulva, majd lerohad róla a ruha, én meg lefordultam a székről, hogy ekkora eszement baromságot :D
  • LasDen #28858
    oké...:D legközelebb figyelek :D amúgy télleg nagy spoiler a cím, mer én először magyarul láttam, így nem volt nagy meglepődés...:D
    akkor azért volt, hogy az előbb 5 új üzenet aztán meg csak 3...:D
  • LasDen #28857
    ha nem is top 3....de egy pár...nem sorrendben :D
    Geass 2. évad
    Cromartie
    Soul Eater
    Seto no Hanayome
    Clannad AS
  • RelakS
    Armageddon, LasDen, LeventeV
    Törölgettelek titeket, mert nem használtatok spoiler tag-et. Igaz, hogy a magyar cím is akkora spoiler, hogy Schumacher csak álmodik akkoráról, de azért lehet, hogy valaki még nem látta a fumoffut, és végig izgulná, hogy mi a rák van az utolsó részben!
  • armageddon666
    a kb. 150 látott animémből kb 80t valami miatt ki tudnék emelni... :( nem megy nekem ez a toppolás :)
  • Bulykin
    kedvencek:
    Code Geass, School Days, Beck, Lovely Complex, Kimi ga Nozomu Eien, K-ON!
  • Doddy a düdő
    nekem ezek a kedvencek. nem tudom kiválasztani, melyik a top3 :p

samurai champloo
    beck
    tengen toppa
    lovely complex
    code geass ebből a 2. évad tetszett nagyon
    golden boy
    ouran high school host club képek alapján buzisnak tűnik, de én beszartam rajta
  • precision
    ja igen? ezt nem tudtam... mondjuk megemlíthették volna, hogy a mostani rész csak fun, és nem képezi részét a sztorinak

thx :)
  • precision
    btw, ha van kedvetek leírhatnátok mondjuk a top3 animeteket, ugyanis vmi néznivalót keresek :) ha leírnátok hogy számotokra mi a top 3, akkor tudnék válogatni, utánaolvasnék hogy melyik milyen :)

nem voltam eddig nagy animenéző, amiket néztem az a GITS, Hellsing, Death Note, Naruto, Full Metal Alchemist... asszem kb ennyi :)
  • Lelouch
    Én már nem nézem, de a 19. rész elvileg filler volt, talán ez az oka.
  • precision
    hi!

nézi itt vki a fairy tail -t? mer vmit nem értek... spoilerbe írom inkább

a 19 -es részben az történt, hogy testet cseréltek egymással többen is, majd a 20 -as részben mintha misem történt volna... közrejátszhat az hogy a 20. rész amit szedtem egy másik rilizer csapat munkája volt mint amiben az első 19 -et néztem, és lehet ez az új elkúrta a számozást, és így kimaradt nekem egy rész?
  • Frosty01
    5:53nál milyen zene szól?? :)
  • armageddon666
    Én is sajnálom. Részemről az animés karakter csak személyemnek szólt :D Milyen más rajzfilmből válasszak? De még animés tabló se lett volna jó... ugyanazon okokból... kevésbé lett volna kaotikus... de ááááh >.< meg még van pár gond vele :) de ez van...
  • Bulykin
    fs.a
  • Daell Drow
    Problema megoldva, befejeztem az offolast.
  • RelakS
    a következő usteammel foglalkozó post törlésre kerül.

Tessék szíves lenni ott megbeszélni -_-'
  • Daell Drow
    Nekem az a bajom hogy kb 300mb korul megall es tolti a kovetkezo reszt.
    Akarmit toltok 300mb korul abba hagyja, alltalaban nem problema mert a legtobb sorozat nincs ennyi de most a Tenjou Tenge erdekelne, de az meg kb 360mb es maradek 30-40mb lemarad :/
  • RelakS
    usteam fórumán.
  • Seth
    Mert mi a gond vele? Nálam most pl megy