72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Valahogy ráakadtam egy D. Gray-man videóra, és rájöttem, hogy mennyire jó volt... :( Mikor már kezdtem unni a gagyi ellenfeleket, akkor bedobtak egy LVL2es Akumát, egész jó tálalással, kicsit keményebb ellenfél. Aztán tömegcucc lett belőlük, de semmi baj. És mikor marhára nem számítottam rá, jön a LVL3as... És amilyen szintű imbulást az bemutatott... meg annál is a tálalás... tényleg féltem tőle... De ez maradandó maradt, mert a későbbiekben is mikor megjelent, akkor nagyon durva volt. Aztán persze shounenhez méltóan (meg szükségszerűen), fejlődtek a karakterek, megjelentek a durvább karakterek, szóval ők is erejüket vesztették... De aztán ott voltak a Noah harcok :) Aminél talán Tykit emelném ki hasonló imbulással :D Mondjuk az egy elhúzottabb harc volt :) Az nem tetszett annyira... És a finálé...
Level 4 ...
D. Gray-man Shippudent akarok!! (folytatást) -
kosz az infot 
-
Az első rész. A másodikban már új karakter van... -
Rundstedt17 #28917 Amúgy meg jah ritka pocsék izlésük van általában a hárem urainak. -
Rundstedt17 #28916 "eltér az eredetitől egy kicsit"
1,5-2,5 órás recap,10-15 perc újdonság? -
Van az eredeti. Van 4 Director's Cut rész.
Van a remastered, ami az eredeti, csak szebb. Itt is vannak Director's Cut részek.
Van a Death and Rebirth, ami recap, átrendezve. Karakterorientált, nem kronológiai időrendben megy.
Van az End of Evangelion, ami a 25/26. részeket váltja ki, vagy éppen előttük játszódik, vagy alternatívát mutat.
És most csinálják a 4 vagy 5 Rebuild of Evangelion filmet, ami már eltér az eredetitől egy kicsit, illetve a második filmtől kezdve elvileg már erőteljesebben.
-
Ami 
-
hany evangelion van? -
Ja és igen, a legfontosabb:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!összejön valakivel a főszereplő! Ez nagyon sok romcomnál nincs meg... -
Azért a ToraDora nem szimpla romcom... mármint valahogy volt valami extra hatása... egyrészt a tipikus lolitsundere karakter nagyon szépen fejlődött a történet során, volt benne megfelelő tragikum is... Illetve a karakterek jók... Oh, de örültem volna ha a kékhajú lánnyal jön össze a főszereplő :( -
Nekem is :D De harmadszor maximum akkor ha egyik osztálytársam vagy ismerősöm megnézi :) Most Rebuildekre várok :D az egyet közeljövőben megnézem megint :) bővítettet -
2003 remastered .... annál jobb nem is szükséges... mondjuk a Rebuild nagyon szép O.o de az már eltér az eredetitől... -
Hát nem pont ilyenre gondoltam :D De ez is jó volt ^^ -
Toradora!-hoz hasonló, háát romcom-ból van kismillió, példát mondani is nehéz. :)
Tenjou Tenge-hez meg van egy 2 részes ova, ha azt nem láttad. -
Hali, Toradora-hoz hasonlo animet tudtok ajanlani?
A tenjho Tenge-hez lesz valami folytatas? Nekem igen felbemaradotnak tunt a 26 resz utan. -
Nem mindegyikben van ének, és vannak benne olyan zenék is, amit a sorozat alatt is hallhattunk.
Viszont talán az összes ének Ayanami seiyuu-ja, passz. -
"egyúttal a Neon Genesis Evangelion openingjének az átirata " igen ez feltünt :)
"The Birthday of Rei Ayanami" hm milyen cd ez? minden számot Ayanami szinkronhangja énekel?
Ruley: én meg rájöttem, h már iszonyatosan várom a 3. filemt :) -
Az első szám a "The Birthday of Rei Ayanami" CD-n, egyúttal a Neon Genesis Evangelion openingjének az átirata -
ez micsoda? :) -
Úgy kedvem támadt hirtelen az elejétől mégegyszer végégnézni az egész Evangeliont.
-
Best Zankoku na Tenshi no Thesis EVER:
-
a remastered verzio szerintem elég jó minöségü -
én se...:D de mentségemre szólva sok mindent nem láttam még :D -
ha van valami felujitott valtozat akkor megigerem, hogy plan to watchba felveszem
-
hozzád se szólok többet -
huuhhh hát akkor massziv kövezés on :D -
tessék :P
LeventeV: ****kövez-kövez-kövez**** -
én nem is tervezem megnézni. akkor most ciki vagyok? :( -
én se :D -
most lehet megkoveztek de nem lattam a neon genesist...
-
azt nem tudom felidézni.
----
Fist of the North Start látta valaki? Mennyire csúnya? Mármint nem megrajzolás, hanem videóminőség alapján... mert láttam játék trailerjét, meg most a játék themesongját hallgatom, meg láttam egy amvt róla, meg egy ismertetőbe is belenéztem... És hát lehet, hogy érdekelne, de több mint 100 részen keresztül nem akarok valami homályos szart bámulni :S persze nem számítok tűéles képre, de valami normálisabb minőség jó lenne :)
-
NGE opening :) -
"<3 NGE" sztem elég sokat mondó :DDD
elárulom: nge opening -
Hehe :)
Mint Excel Saga openingbe? :DDDDD -
honnan ismeros nekem annyire ez a szam??? -
Eredeti jobb szerintem, ez "világosabb" talán, már ha lehet ilyet zenére mondani :D A karakter teszi jóvá ^^ Imádom mikor egy animeszereplő énekel :D Mármint amikor tényleg olyan mintha a karakter énekelne, és nem a szinkronszínész... A részben nem teljes, de jobb, mert rosszabb :P nem énekli ennyire tökéletesen (de lehet, hogy csak én hallom úgy), és így természetesebbnek hat :D karaoke volt végülis ^^ -
hm ez jó :D
lehet le kéne szednem ezt a részt :D
<3 NGE -
12. rész... A rész címe erősen utal rá, de mikor elkezdte :D áááááh, beleborzongtam :D <3 Hinagiku, <3 NGE, <3 Cruel Angel's Thesis -
nekem nem működik...annyira low lennék, hogy nem tudja kiolvasni??? :D -
Na bazz mondom "Bleach" - F5 - és Hitugaya Toshiro ... xD beteg :D