72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Majd megnézem, lehet én is a hypeolós leszek :D -
Kiddy Grade ep16 (2:30mp ennél a sornál)
Lassabb, mint amilyenre emlékeztem... Ha jól emlékszem most jönnek majd a nagyon WTF részek... Így hirtelen nem tudom időbe beilleszteni mi van... meg aztán
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor jönnek majd a klónok, amiknek asszem fakóbb volt a hajuk vagy szemük, meg majd új testben rendes Eclair meg Lumiere, meg ááááh >.< most talán megértem, így hogy egyben megnézem :D
btw rewatching -
Egyébként furi, hogy amennyire látom viszonylag népszerű, elismert anime, itt-ott mondogatják emberek hogy "semmi értelme"/"nekem nem jött be" ezen az oldalon meg következetesen ez az utóbbi csoport gyűlt volna össze, csak én hypeolom folyton egyedül.
Nem célzok semmire, csak érdekes hogy összejönnek ezek a dolgok.
-
Hát ööö... a zenéjével kapcsolatban egyet értünk.
Egyébként érdekes hogy én is szinte szóról szóra ugyanezt mondanám róla, csak valahogy 180°-ban ellentétes eredménnyel:
Egyáltalán nem az az Excel Saga-féle röhögős paródia, inkább az amin az ember tátott szájjal bámul hogy WTF.
Gondolom innentől jön az egyéni ízlés.
Nem is értem miért hasonlítják mindíg az Excel Sagához, nekem például éppen az utóbbi volt a csalódás ugyanemiatt. Hiányzott belőle a zene, a látvány, a személyiségek, a stílus, mondom is: "Mi van már, ez csak valami felszínes ökörség amin röhögni lehet")
A tényleges cselekményének több értelme van mint amennyi elsőre tűnik, negyedik megnézésre már kb értem hogy konkrétan mi történik. (Persze így is jó sok WTF elem van az egészben)
A szimbolika... hát...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem is kicsit eltúlozzák azok akik annyira elemezni akarják.
Inkább kicsit olyan mint a NGE, hogy csak úgy bedobják ide meg oda a szimbolikát, oszt nesztek, értelmezzétek valahogy.
Az biztos hogy a felnőtté válás, a serdülőkor, és a szex elég erősen jelen vannak benne. A Naota fejéből kinövő bigyók egyértelműen erekciót jelentenek, elég sok jelenetnek több értelme van ha azt képzeled el (pl. amikor a lány "kapja el" ugyanazt akkor nála meg hasfájással kezdődik = menstruáció).
Szerintem max ennyi, nem hiszem hogy az egész cselekménynek valami titkos jelentése lenne.
-
oh my fucking god... OH MY FUCKING GOD!!! -
zseniális -
ez viszont veri XD
-
én meg igazából asse tudom miről szól vagy milyen :D -
Nekem se jött be anno
-
Amugy olvasva a leirásnál a hsz-eket, nem értem az emberek milyen mögöttes tartalomról beszélnek, most ez belemagyarázás v tényleg van vmi értelme/mondanivalója is az animenek? Én sajnos nem találtam. :D
Ha vki tudja spoilerben leirhatná. -
Öhm, megnéztem a FLCL...(naná, h az jött be most miközbe irom a sorokat bannernek, de ez most mellékes :D)
Most velem van valami baj v ez tényleg egy hatalmas baromság? :D Egyszerüen nem értem mi-miért van, mi hogy kapcsolodik egymáshoz, egyszerüen nem, nem, nem :DD
Tény, h pl. az Excel Saga hülyeség meg minden, de azon legalább jól szórakoztam, és tetszett, annak ellenére, h hülyeség...de ez...ez valami rossz vicc. Ezen nem szórakoztam, csak tátott szájjal néztem és kb. minden 2. szó ami eszembe jutott a nézése közben, h WTF :D
Najó a zenék jók voltak benne azok tetszettek. :) -
emmá cosplay a javából :D O_O
-
Én úgy 50 cím kiválogatása után meguntam a lista készítést,túl lassan ment,azóta is úgy van,hacsak ki nem töröltk inaktivitás miatt -
de az AA-n megvannak az uj animek? pl mikor szoktatok linkelni kepeket a tavaszi vagy oszi vagy teli megjelenesekrol akkor aok bekerulnek az AA-ra? vagy majd csak akkor ha ismertetot irnak rola? mert ne ugy vettem eszre, hogy nem, es ez is az egyik oka volt annak, hogy MAL listat keszitettem. a masik az a jo ertekeles, tudom mire szamitsak. -
először engem se érdekelt a MAL...gondoltam ott van az AA, ott nyomon tudom követni ami kell :D de aztán szép lassan rászoktam...és most már jól megvan tömve...:D -
a tervbe vettek nekem most mindnek fel van véve az AA-s ismertetöjük oldala a kedvencek közé, innen tudom h mi érdekel :DDD -
en innen tudom, hogy melyik animet toltottem mar le, mik vannak tervbe veve, mit neztem mar meg. hasznos dolog, foleg ha mar van vagy 40-50 megnezett vagy tervbe vett animed. -
Pedig jó dolog :). Így tudom hogy hányadik résznél tartok az adott animében :D -
nekem meg nincs ilyen listám :O
(illetve acc-om van csak épp nem foglalkozok vele):D -
detto... bar volt ra pelda, hogy valami nagyon felhuzott es akkor biza mentek a pontszamok lefele
-
Szerintetek A vagy B?
Igen.
Fuck yeah!
:)
Én sajnos mindig akkor pontozom mikor még a hatása alatt vagyok, így erősen túlértékelem őket :D -
ja -
télleg...ti mi alapján szoktátok adni a pontokat - mondjuk MALon - az animékra...?? :D megnézitek aztán érzésből adtok rá egy pontot mint én vagy sorra veszitek, hogy mi volt jó vagy valami??? :D -
Sora no Otoshimono's 2nd TV Season Reportedly Green-Lit
Mégis bejött a megérzésem
-
Kb. ősszel fog kijönni a BD. -
youtube-on kezem koze kerult egy Unlimited blade works full-hd-s trailer... mar nagyon varom a bd megjelenest. nem lehet tudni hogy kb mikorra varhato? -
detto :) -
a school daysnek is csap a vege. -
2009es? hmm ami igazán jó:
Kimi ni Todoke
Aoi Bungaku
K-ON
elmegy kategórai:
DtB 2
Bakemonogatari -
Nekem is eddig ez volt idaig a legmeghatobb. Illetve elote a Kimi ga nozomu eien. -
pont 5-öt láttam 2009-ből. tetszett mindegyik.
Hatsukoi Limited
Higashi no Eden
Kurokami
Minami-ke Okaeri
Zoku Natsume Yuujinchou -
1.K-ON!
2.Aoi Bungaku
3.Tetsuwan Birdy Decode:02
4. 11 Eyes
5.Tokyo Magnitude 8.0
nagyon mást nem is néztem ami 09-es lenne :D:D vagy ha igen akkor még nem fejeztem be -
nekem egyértelműen a clannad after story....ennyire film, sorozat vagy anime még sosem viselt meg mint az... -
Amugy nektek melyik az az anime/azok az anime-k ami(k)nek a vége a legjobban meghatottak/legdrámaibbak voltak nektek? :) -
Na szóval, itt a lista -
lista
Bakemonogatari: Akkor még várhatsz, mert a következő BD megjelenést is kitolták nyárra ha minden igaz :S
DB Kai: Még úgyse láttam a Z-t(csak addig, ameddig leadták az RTL-en, de már arra se emlékszem :D), így pont kapóra jött. -
még nem láttam
megvárom a blurayt
jó volt
még nem láttam
Dragon Rofl xDDDDD nem is érdekel ^^
---
Ha adsz egy listát mik indultak 2009ben akkor megnézem mi a top5öm eddig :D -
A 2009-ben induló animék közül melyik volt szerintetek az 5 legjobb? Kiváncsi vagyok mit lenne még érdemes bepótolnom.
Nálam kb. így néz ki most a TOP5:
1. FMA Brotherhood
2. Bakemonogatari
3. Hayate no Gotoku!!
4. Sora no Otoshimono
5. Dragon Ball Kai -
nekem a sorozatot lenne ideje elkezdenem már végre, de sztem jövöhéten nekikezdek :) -
megnéztem a két Tengen Toppa movie-t^^
3 és fél óra eszeveszett zúzás
szeressük:D:D