72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #29200 Szerencsére ahogy nézem ( 1-2 jelenet kivételével ) a mangához képest még vissza is vették a tejcsárdákat.
Féltem hogy valami sz*r bugyi és csöcsmutogató animévé degenerálják a cuccot de úgy látszik szerencsére tévedtem. -
Ennek a kedvéért még a lötyögő "vizes lufi ciciket is eltűröm, amik egyébként eléggé zavarnak!
-
Szerintem ősszel kezdődik majd. -
Várjuk! -
ezt tuti megnezem... megjelenes mikorra varhato? -
want -
a manga elég jófajta, kár hogy eddig csak 24 része van
remélem nem kúrják el a készítők az animét, ha már kifogynak a mangából
na meg a sok vér és ecchi alap legyen, cenzúra nélkül -
Prof William #29193 High School of the Dead cam. teaser!
ZOMBIZOMBIZOMBI
avagy mi lett volna ha Holtak Hajnala először az animekészítők eszébe jutott volna. -
Ráérsz elözö/aznap izgulni amikor irsz :D -
Minek tanuljak? :D Ha tudom, akkor fölösleges, ha nem, akkor meg már mindegy :)
Nem az idő részével van a gond, hanem valószínűleg stresszelni fogok, és úgy nem tudnám élvezni :D -
Vizsgaidöszak hasonloan kiválo alkalom erre :DDD -
Egy darab 1-1,5 órás anime időtartama sehova nem számít a hetekig tartó tanuláshoz (vagy annak hiányához) képest.
Vagy azt tervezted hogy egyedül Május 26.-án lenne 1,5 órád tanulni az érettségire de így inkább az is kimarad?
Akkor meg neked már úgyis mindegy. :P -
en is
-
szintén:D -
én akkor néztem a legtöbb animét :Ð -
érettségi időszak :/ -
Nyár végén jön abbol a DVD. -
es az Unlimited blade works? jon ev vegere, vagy csak jovo ev eleje? -
Hm, az annyira azért nem vészes :) -
Május 26-ig kell még várni
-
Ha a 2.0-ra gondolsz akkor elvileg köv honap közepe fele. Már nem emlékszem pontosan a hirre. -
DVDn élvezhető minőségben még sokára :( -
vmirt itt se voltam mar honapok ota... valami kihagyhatatlan van mostansag? mikor jon az uj NGE resz? -
Prof William #29177 Durarara 12
Lehet hogy a csak azért mert ebben az animeben nagyon hasonlóak az arcdesingek de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csaj akinek átoperálták az arcát hogy hasonlítson Caltyre mintha ugyanúgy nézett volna ki műtét előtt mint műtét után. akkora nagy különbséget nem nagyon vettem észre. Max a haja lett rövidebb.
-
Közben én éppen másodszor kezdtem el végignézni a Higurashi No Naku Koro Ni első évadját. (mert szemétkedik az internetem és el kellett napolni a CLANNAD-ot).
Ezt csak azért írom hogy kipróbáljam a színezett címet megjeleníteni. -
egy pillanatra megijedtem.
amugy most kezdtem a masodik evadot. estere remelhetoleg mar tulleszek par reszen. -
Mindenki meghal! HÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁ...
Ja, nem, az másik sorozat
-
befejeztem a Higurashi elso evadat, es meg kell mondjam azert maradt rejtely a masodik evadra is. a shion route az nagyon ott volt, de a tobbi is jo volt. azert kivancsi vagyok, hogy mi lesz a vege. -
Beast valószinüleg a régebbi értelmezésében használta a szót (vagyis nem szorosan a mangával való összefüggésben). -
Írtam, hogy majdnem beérték a mangát... Szerinted? -
igen, pont emiatt nem tudom, hogy mi volt filler, és mi manga, mert a mangát nem olvasom :D ha viszont végig fillerrel alkottak... húúú >.< -
Nem tudom, volt benne nem filler? :D -
nem tudom igazából :D volt-e benne egyáltalán rendes filler? ... -
Miért, hány részig tartott a leghosszabb filler-időszak a Gintamában? -
Eddig is megoldották... nagyon is jól... -
Azt olvastam, hogy az anime majdnem teljesen beérte a mangát. Gondolom nem akartak túl sokat fillerezni. -
hát nemtom...én is nagyon remélem, hogy folytatják....jó lenne, ha télleg csak áprilisi tréfa lenne...:( -
A legszarabb filler-rész jobb mint sok agyonsztárolt anime közepes része...
Áprilisra mondják az utolsó részt, elvileg twitteren Sunrise is azt mondta, hogy tényleg vége... De még lehet hogy csak április elsejei tréfa :S hihetetlen... -
Vagy mert nem akarnak a középszerűség szintjére süllyedni -
Hát bazz... 3 normális shounen volt, One Piece, Gintama, D. Gray-man, ebből 2-t néztem, és mindkettő véget ér? És miért? Mert a faszom Bleach meg Narutardok miatt nem jut elég nézettség rájuk? ...