72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
D. Gray-man nekem tetszett, kar hogy vege lett. Mondjuk mostanaban megint vilagmegmentos (mechas) hangulatban vagyok. Ujraneztem a Gundam SEED/Destiny Gundam 00/s2 parost, Kurogane no LineBarrel-t, Heroic Age-t, Eurekat... van valakinek valami otlete fiatal vilagmegmentos temaban, TTGL,Rahxephon, Evangelion es Full Metal Panicok kivetelevel. :d Nem feltetlenul kell mechas animenek lennie, de most valahogy igy jott ki a lepes. :D -
A D.Gray-Man nem azért lett befejezve... -
nekem dgay-man nem tetszett...:D
am én a High School of the deadet várom animébe...a manga az tök jó :D -
Bleach :) Eleje jó, aztán szar, aztán vannak benne jobb pillanatok, de olyan szar, hogy már jó :D Legalábbis a manga :D "Most már látom milyen ronda vagy" meg "The Heart" (ennek várom egyébként az animeadaptációját XD), esetleg Icefail-kun! *trolled* :D
"Kezdőnek" tűnsz, szóval ilyet, hogy Gintama nem mondok :P
D. Gray-man? A legjobb shounen ami shounen... csak befejezték... mert nem volt akkora hájp mint a Narutonál :\ -
Sziasztok.tudna mondani valaki valami jo kis animet ami igy hasonlit egy picit a narutora.A dragonbol annyira nem érdekel nem jött sajnos be nagyon :S.lehet akár valami vicces is csak érdekes legyen. -
Hű, a School Days-t most néztem végig, nagyon odatett.
Persze tudtam hogy milyen témájú vége lesz, de még így is.
Egyébként kösz, Zomil, ettől a Kán-kántól egy kicsit jobb kedvem lett. -
haver linkelt meet the can can videot(tf2-es akit érdekel rákereshet) onnan meg ezt találtam :D -
Legjobb. Idáig a kedvencem! 
Katanagatari is nagyon jó! -
én még nem jutottam el odáig :D sokat még tervbe se vettem....kataganatari érdekel, de majd valamikor.... -
Szerintem jó. Egyike a kevés tavaszi animének, amit nézek. -
valaki nézi az angel beatset??? ha igen, milyen??? :D -
én ha nem stimmel a magyar felirat akkor nem szarakodok és megnézem angollal :D -
netmester #29750 ha van valami feliratszerkesztőd érdemes megnézned benne, hogy az időpontok nincsenek-e elírva. nem 1 oyln felirattla találkoztam már ahol én is beálítottam a késleltetést, 1 darabig jó volt és aztán nem, mert az időpontok nem jól voltak beálítva -
Azt értem miben nyilvánul meg a probléma... Ha framekhez kötött lenne a felirat, azt is megérteném hogy miért... De mivel időpontok vannak megadva... Ami 20. percnél van az a 20. percnél van, az tökre mindegynek kéne hogy legyen, hogy most 20 perc alatt 28800 vagy pedig 72000 frame ment le... -
ezt nem nagyon tudom elmagyarazni, de legkonyebben filmek eseten tudod ezt leellenorizni. ha pl leszedsz egy cam releasehez tartozo feliratot egy dvdrip-hez akkor nem eleg ha csak az elejen beallitod azt az X masodperc kesleltetest, mert egyfolytaba kesni fog, altalaban minden jelenetnel kesleltetned kell meg egy masodperccel, es neha az sem eleg jo. pl egyszer elkezdtem nezni igy egy filmet, az elejen 11 masodperc kesleltetes vol, a vegere valami 2 perc kornyeken jartam. azt nem tudom megerositeni, hogy az fps a ludas, lehet ezzel nagy baromsagot irtam, de hogy valami nem jo az fix.
ON -
Ezt az FPS dolgot nem értem... az .srt subban időpontok vannak, nem frameszámok... akkor a FPS miért zavar be? -
en ajanlom, hogy azt a verziot szedd le amelyikhez a feliratot idozitettek, foleg ha az fps nem stimmel, mert akkor ez allando jellegu lesz, szoval az egesz video alatt kell allitgasd majd, es ez 2-3 resz utan nagyon idegesito lesz. jobb esetben amihez idozitettek a feliratot vagy benne van vagy epp hianyzik a szponzorblokk az opening utan es ez nem stimmel. ebben az esetben csak egyszer kell beallitsd. en BsPlayert hasznalok ezekhez, es abban CTRL + nyilak segitsegevel keslelteted vagy sietteted a feliratot. -
Kéne 1 kis help! Le szedtem a Hellsinget de a magyar felirat amit találtam hozzá az vagy siet vagy késik.Hogyan lehetne késleltetni vagy siettetni a feliratot?? -
Anno Rumble subbal neztem, ha jol emlekszem. Nem azert hagytam abba mert nem tetszett, csak egyszerre daraltam le 90-100 reszt amikor "ratalaltam". Nem szeretek varakozni a reszek kozott, tobb sorozatnal meg foleg nem. Egyedul a Bleachet nezem igy, de azt is csak azert mert szerdankent pont nincs dolgom delelott. :D One Piecet is egy ideje 4 reszenkent nezem, Narutot meg Gintamat mar nem is emlekszem mikor neztem, majd valamikor behozom a lemaradast. -
Attól függ milyen indokkal hagytad abba. Amennyiben nem tetszett, akkor hanyagold. Vagy elég ha skippeled a "fillereket" és csak az "Arc" részeket nézed meg.
Ha sub miatt: HorribleSubs meglepően jó... Nem egy Rumble, de teljesen nézhető, és vannak TL's Noteok itt is :) -
huha :o 100 korul hagytam abba, lehet folytatnom kellene :D -
Akemashite Merii Saishuukai
Happy Merry Last Episode
Thank you for your four years of support.
Gintama 201
Még egy nagyszerű sorozat vége... :( Fogynak a minőségi shounenek... Először a D. Gray-man, most Gintama. És Gintamának nincs párja. De szerencsére, ez nem A vég, csak szimplán szünetre megy :) Várjuk a folytatást. -
Igaz, de mikor már? :(
MALon 8+ az értékelése (most keltem, most néztem, lehet félrenéztem :D), ami azért nem rossz, és talán nem a hype miatt... úgy meg kifejezetten jó. A 8-9es értékelés az olyan reálisan jó. Nem a hype miatt magas, nincs lehúzva se, szimplán magas. Lehet megnézem. Eddig a kis babaszerű Reborn miatt nem akartam. -
Most lehet, hogy kevés ez a szint, de ezeknek is volt jó időszakuk. -
> bleach-naruto szintet hozza
:DDDD az édeskevés -
én nézem
első huszonvalamennyi rész no comment kategória, utána kezd beindulni a történet és jönnek a harcok is rendesen
néha benyomnak max 10 részes fillereket, de én azokat kapásból meg sem néztem
mangához képest eléggé le van butítva, így vérre ne nagyon számíts (nem mintha az bővelkedne benne)
mindent összevetve kellemes darab, de nem kell világmegváltást várni tőle, bleach-naruto szintet hozza -
Nos az ugy volt hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eredetileg azt akarták berakni rendesen ahogy te is vártad, de ahogy haladt elöre a történet kicsit más irányba mentek végül el az irok(nem egész igy tervezték a dolgot ez az anti spirál dolog nem volt betervezve), szoval végül nem tudták sehogy se berakni azt a jelenetet :)
ha megnézed ott boota ember marad(mig az anime végén csak az alternativ világba lett egy ideig ember) ráadásul vmi másik faj ellen harcoltak nem is az anti spirál ellen -
Most 10.
Egyébként nem jó ha ott a listában... felfigyelnek rá, és betévednek a trollok :D -
jó lenne, mert szívessen elmennék....most hogy lesz pézem :D -
Valószínűleg lesz, de hogy mikor és hol, az még szerintem nem ismert. -
az anime topik a nepszeru temak kozt az 5. helyen all :P -
nem tudjátok, hogy nyáron lesz-e valamilyen Con????
a sakuraconról lecsúsztam.....:D -
Kateikyoushi Hitman Reborn!-t nézi valaki? Esetleg leírná véleményét róla? -
pedig azt vártam már az elejétől, hogy az hogy fog beleilleni:D
De mindegy attól függetlenül tetszett, nem sok animét nézek végig még akkorse ha ilyen rövid. -
alternatív jövő, vagy éppen múlt :) -
tegnap befejeztem a TTGL-t és nagyon jó volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont azt nem értem, hogy az első részben lévő jelenet a jövőböl az mikor van? Mert a vége alapján nem passzol össze. Na mindegy ettől függetlenűl jó volt az utolsó harc is, bár a galaxisokkal való frizbizés egy kicsit tulzás volt de azért jó volt. -
tegnap befejeztem az Airt...de nem egészen olyan lett mint vártam...az első részek alapján valami sokka ldurvábbra számítottam, de nagyon lagymatog lett a sztori... -
Nuki #29725 Úgy látom magadnak meg is válaszoltad a kérdésedet. -
Beck 
Nem vagyok nagy animés, de az valami óriási :)
Vagy fél évig volt a csengőhang a hit in the usa :D -
Shugo Charat látta valaki? :D milyen?