72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Amennyi időbe beletelt ennyit ősszeírni azalatt egyet-kettőt inkább meg is nézhettél volna. :P -
Azért a Gintama eléggé más jellegű, nem hinném hogy be mernék vállalni. -
basszus....már 94 plan to watch van MALon...beszarok :D -
ha a Bleach eljutott akkor talán a gintama is :D -
Gintama szerintem tuti nem lesz... -
Gintama mellett ezt remélem még nagyon, hogy lesz itthon :D -
Ha egyáltalán lesz... -
jó...mosmár leesett :D
mindegy...lényegtelen ezen okoskodni...soká lesz ez még itthon :D -
Hamvas Dani inkább Rival-nak lenne jó. :D -
Ismerem király Attila hangját, nem azért írtam azt amit... :)
Fekete Zoltán szerintem akkor se illene hozzá :P
Szerintem totál nem... Még Előt Botond is jobb lenne neki, ha már a listádat nézem :P -
Király Attila - South Parkban Butters faterja sok részben...vagy az Everybody Hates Chrisben Julius...nagyon karizmatikus és erős hangja van...imádom :D
Fekete Zoltán alias Ashura vagy Allen (two and a half men), neki is sokrétű hangja van...ezér passzolna...:D
Hamvas Dani meg teljesen passzol Lelouchöz :D -
Lelouch - Hamvas Dani jó szinkronhang, de mint Lelouch?
C.C. - Ez még akár be is válhatna.
Suzaku - Valami Markovics Tamás-féle hang jobban illene hozzá szvsz.
Kallen - Csondor Kata nem lenne rossz.
Orange - Fekete Zoltán alias Butters/Bozont? Elég furcsa lenne... XD
Nunally - OK.
Cornelia - Nem lenne ellenvetésem ezzel se.
Charles - Háát, erre nem tudok mit mondani. Ezt hallani kellene először élesben.
Toudou - Pálmai Szabolcs??? Hát ez honnan jött? De Bozsó Péter se lenne jobb. XD -
mondjad :D -
Hát bele tudnék kötni párba...
-
ma melóba, hogy ne arra gondoljak, hogy 'legyen má vége ennek a szarnak' ezért fejben összeállítottam a Code Geass szinkronhangjait...nem minden szereplőnek, de a fontosabbaknak :D
Lelouch - Hamvas Dániel
CC - Kökényessy Ági
Suzaku - Előd Botond
Kallen - Csondor Kata
Orange - Fekete Zoltán
Nunnaly - Bogdányi Titanilla/Csifó Dorina
Cornelia - Zsigmond Tamara
Charles zi Britannia - Király Attila
Toudou - Bozsó Péter/Pálmai Szabolcs
Hülye vagyok :D -
Leszedtem Canaant.
És megnéztem Canaant...
Ahelyett hogy fizikát tanultam volna -.- Na mind1... :D De jó volt :) -
Ja megvan köszi :) -
ANN? -
Nekem is tetszett, es Ren tenyleg nagyon aranyos :)) -
ANN-en is szoktak lenni nézettségi és eladási listák, tv, dvd, manga, meg box office is... -
Igen, fordítják. -
A mangát valakik fordítják magyarra?? -
Ahogy Armageddon is mondta, azokat mar lattam. :) -
sankakucomplexen szoktak lenni jump népszerűségi listák illetve dvd eladások japánban. -
Tud valaki egy listát linkelni, hogy japánon BELÜL (!) mik a legnézettebb animék (valamilyen oldalt, ami japán tvs vagy mozis nézettségi listát dob ki, lehetőleg nem japán nyelven :) Próbáltam guglizni, de nem nagyon találtam, és eléggé érdekelne... -
Kár, hogy Tsukune a mangában is ugyanolyan nyálgép :D De legalább ott produkál is valamit. -
chuuru chuuru chuuru paaarapppaaaa
disco lédi, disco lédi...
etcetc...
:D jó lesz az anime is :D kell a szinkron ^^ aztán nézem a mangát, elejétől... mert ott valahogy normálisan néz ki a Ghoul nemtommianeve srác... animében szar volt ^^ -
Gondolom látta -
Capu2 helyett inkább a mangát nézd. -
To Love-ru DVD/BDRip release teamet mondjon valaki, köszi ^^
Rosario+Vampire Capu2 szintén kéne :D Mondjuk ahhoz talán tudok majd találni. Mintha már láttam volna. -
TTGL,Evangelion es Full Metal Panic miért nem? :( Pedig szvsz ezek az egyik legjobbak a mecha müfajbol :) -
Nem kapott alternatív lezárást, simán lehetne folytatni. Bár most is nagyon lassan halad a manga. -
Ezért véglegesen FINnel lezárták az animét? ... -
nekem nagyon tetszett...Ren pedig aranyos volt :D -
megbetegedett a mangaka -
Hmm ezt az Elemental Gelade-t lehet meglesem, koszonom(tobbit lattam mar). Elsore Soul Eaterhez vagy D. Grayhez tudnam hasonlitani. :) -
Úgy tudom, nem volt túl nagy nézettsége, illetve a DVDk sem fogytak talán... Szóval miért is lett befejezve? :) -
akkor 11eyes, Chaos Head vagy Elemental Gelade??? :D -
Nekem vegig tetszett, bar az elso par reszben igazan bevertem volna a "hosunk" kepet :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig volt "Resistance is futile" szoveg is! :D
Gun X Swordot anno elkezdtem nezni, de par resz utan abba is hagytam, ugyan az volt a bajom mint Trigunnal, ez a westernesdi nem tetszik. :) -
Linebarrelt áprilisban néztem végig (nem volt net úgyhogy volt időm :D) és egész jó volt....az utolsó 2 rész főleg...de eza folyamatos igazság hőse duma az agyamra ment....részenként 50x elhangzott valamilyen formában :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!spoilerbe rakom mer valakinek még lelövöm a poént :D de nekem ez az egész párhuzamos univerzum, ami már teljesen kihalt el akarja foglalni a másikat és ugyanolyanná tenni a star trekből a borgra emlékeztett :D már csak a szövegük hiányzott belőle
világmegmentős cucc?? Gun x Sword???