72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
de ő nem az Advent Childrenre gondol??? -
jól tudod mert csak egy van és annak egy bővített változata -
jah értem, de akkor most több FF7-re épülö film is van? Én csak 1-röl tudtam eddig. -
jah volt egy ff film régebben Final Fantasy: The Spirits Within néven de tényleg nemvolt vmi nagy siker
a másik képen szereplő karakter (Vincent) pedig a ff7ben szerepelt először a dirge of cerberus meg rá épül szóval azaz 1967 ne tévesszen meg nem az első ff-kben szerepelt :) -
jah közben megnéztem a kép nevét is :D
Amugy jól tippeltem h ff7 csak nem akartam hülyeséget irni, a játékot kb. feléig elvittem, aztán vmiért nem tudtam befejezni, azt meg tudtam h csináltak hozzá egy jó kis kiegészitö filmet és az elsö képen felismertem a fehér haju fögonoszt :)
Be kéne már fejezni a játékot és megnézni a filmet :D
A másik kép linkjét nézve meg akkor az is FF :D És évszám alapján az elsöböl van :)
Amugy sorozat/film csak az FF7 kiégészitö filmje volt, meg még vmikor régen egy különállo FF film ami meg is bukott szépen? Ha jól tudom.
-
jah de a kép az elsőből van a kép nevében is ott van :) -
crisis core és dirge of cerberus
bár ez a 2 kimaradt életemből de van még időm :D -
az elsö FF ugye? Melyik része? :) -
1000köszi. :D -
Genesis Rhapsodos és Vincent Valentine -
Megtudná nekem valaki mondani, hogy hogyhívják ezt a fazont? Meg őt hogyhívják? Köszi. :D -
megnéztem a Beck első részét, de nem vagyok elszállva tőle....de kap még esélyt :D -
Boldog Születésnapot!^^ -
kéki?? arigatou gozaimasu!! :D
még egyszer köszi mindenki :)
-
Isten Éltessen Sokáig! -
Boldog Szülinapot! -
-Bollldog szűűűliiinaaaapooot! Bollldog szűűűliiinaaaapooot! Bollldog szűűűliiinaaaapooot Deeeviii *khihihi* Bollldog szűűűliiinaaapoooot! ... Senki? Akkor egy kicsit belenyalok, úgysem fogja észrevenni!
-Grrr... RITSU!!!!! -
köszi mindenkinek :)
csak jönne ki a Rainbow új epizódja már az jó ajándék lenne XD -
HBD! -
Boldog születésnapot :) -
Bódog születessnapot... -
Boldog születésnapot! -
köszi :)
amúgy nemtom miről beszélsz XD -
Boldog Születésnapot Devi !!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!alkoholt tudod ,csak mértékkel ;P -
Ismer valaki Tower of Druaga/Ragnarok fele fantasy vilagmegmentos romantikazos animet? :D -
na hat nem vagy egyedul, mert rajtam kivul meg bulykin van hasonlo velemenyen a school days-el kapcsolatba. engem azert sokkolt anno, mert halvany lila gozom nem volt a befejezesrol, a visual novelrol akkor meg nem is hallottam, es nekem annyira echinek tunt, hogy meglepett a vege. -
Szerencsére engem nem csapott meg anno a School Days "drámai" befejezése. Én inkább a másik táborhoz tartozom... :D -
asszem amator munka de le a kalppal, en tavaly ilyenkor lattam kb, es 1 hetig nem voltam jo semmire, igaz, hogy school days utan lattam, es az is megcsapott. -
de a rajzolása szvsz nagyon szép :) -
ehhh ez valóban eléggé szomoru :(
pedig már kezdtem reménykedni mikor elkezdte ütni a falat :D
francba, h mindig happy endbe reménykedek :D -
nem vagy nomrális XD
Szerintem nekem ennyi completed nincs
-
netmester #29811 akkor már nyithatunk lélekgondozót :D -
most tök szomorú lettem tőle :\ -
netmester #29809 nagy THX -
Draw with me
btw: sad story anime glass wall -- így találtam meg xD -
ez mondjuk igaz...:D
mindegy...akkor legalább Geass legyen vagy Hanayome (esetleg Clannad)...:D -
netmester #29806 valaki régebben berakott egy vidit. röviden a két szereplő között áttörhetetlen üvegfal ha valaki tud linket dobni megköszönm -
hasonló nálam is...bár azér próbálok onnan választani valamit...csak mikor elkalandozok malon, aa-n vagy más oldalon mindenfelé és csak úgy jönnek az ismeretlen animék és egyik érdekesebbnek tűnik mint a másik mennek planbe :D -
187 Plan to Watch :\
És általában nem ezek közül választok mikor nézek valamit, hanem egy újabbat, és még 3 másikat beteszek Plan to Watchba :D -
Gintama nem lesz szinkronizáltan, szerintem még angolul sem... Annyi nyelvi poén, meg helyi, kultúrához kötött poén van benne... Nem lehet lefordítani... Feliratozni lehet, megfűszerezve TL's noteokkal... De szinkron esélytelen...
Alapvetően már csak az egyik karakter is: Ketsuno Ana... Ketsu no ana tulajdonképp az ánusz :D na most hasonló nevet (női, aki nem nézné) tessék kitalálni... És akkor már a párját is, Hanano Ana...
Na meg a Kintama (arany golyó, here) poénok... Mikor egy egész rész erről szól :D És még sorolhatnám...