72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
jó kérdés, bár én mondjuk csak a fate/stay night-al játszottam, de abban is igy volt :D
amugy meg gz, szép ték :DD -
Baccano
halálkomoly -_- -
Végre, végigvittem az Ef-t. Jó hosszú volt, de nagyon megérte.
A vége felé a csavaron nagyon meglepődtem, pedíg annyira fájdalmasan nyilvánvaló volt végig!
Nem is tudom, egyáltalán tényleg csavar volt, vagy csak nekem nem esett le? Az animében is így volt előadva?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mármint az hogy két tökegyforma Otawa van
Az ero jelenetek mondjuk kicsit idegesítettek, mi ez a fura fétise a japánoknak folyton, hogy a lány előtte is azt mondja hogy igen, utána is azt monja hogy jó volt, a kettő között meg végig sipákol hogy "jaj, ne, aú, hagyd abba" ?! -
esetleg Gungrave -
van valami maffias anime? valami keresztapa stilusu kene, komolyabb hangvetelu. -
a karacsonyos reszbe lehet majd rajta kacagni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor megtudja Inko-chan, hogy csirket akarnak sutni vacsorara
-
Valószínűleg tetves,azért hullik csomóban a tolla :) -
nagyon jó ez a toradora....:D de annak a madárnak mi baja??? haldoklik??? -
"Ha kijön mind a 4 és lesz Bluray lejátszóm meg HDTVm akkor megveszem a tetralógiát"
csak egy kis nyári munka és megvan :D -
Najó szedem torrentről...
Már majdnem lejött, belenéztem, pont harc közepébe, valami kórusos vagy milyen háttérzene megy, és tök intenzív az egész és ááááh de beleborzongtam :DDDD
Ha kijön mind a 4 és lesz Bluray lejátszóm meg HDTVm akkor megveszem a tetralógiát, meg ha még lehet kapni akkor a sorozat gyűjtői változatát End of Evangelionnal >.< Addigra talán lesz pénzem is :D
Vagy már nem fog annyira izgatni ...
De azért jó álmodozni :D -
az jó akkor már megvárom a magyar forditást :D -
A heten nem is tudom mar hany animet lattam.
Amugy tenyleg nem rossz. :)
-
IRCn mindkét botnál foglalt az összes slot -.- -
Már van THORA-verzió is.
-
Nehogy már megelőztél :D Milyen dolog ez? :D
Sry a hypeot hozzá. De eddig nekem nagyon tetszik :) (ep6) -
Szodaval elmegy, nem volt olyan jo mint remeltem. :( Akkor mar ezerszer inkabb a Seiken no Burakkusumisu vagy az Utawarerumono :) -
biztos...de ha nem akkor is...másban is volt már ilyen :D -
biztos,h visszefele? nem lehet, h csak a kamera mutatta másik szögböl? :) -
nem....mennek, beszélnek...aztán az egyik elindul vissza arra amerről jöttek...:D
legutóbb ilyet a hatsukoi limitedbe láttam....csaj sétált haza aztán jött egy másik csaj, aki megkérte valamire....válaszolt neki és elindult visszafele :D -
ilyet hol? Esetleg kereszteződésben és más irányba mennek vagy valami :D -
ezt soha nem fogom megérteni....pl.: 2-n sétálnak (mondjuk haza), aztán az egyik megállítja a másikat és mond neki valamit....elmondják mondandójukat és akkor az egyik elindul vissza a másik irányba....
vagy valaki szintén sétál haza (egyedül)...jön szembe vele valaki, aki megállítja és mond neki valamit...elintézik és akkor megfordul és arra indul haza....
de minek???? :D -
szerintem nem...:P :D -
Scrapped Princess NAGYON JÓÓÓ -
nálunk is második évadként emlegetik....de lényegtelen szerintem :D aki akarja nézi...vagy nem tudják mi van vagy így akarnak több nézőt :D -
a roman animaxon ugy ajanljak a brotherhood-ot mint masodik evadot, pedig ez nem igaz, na mindegy. magyaron is ez a helyzet, mert azon meg nem lattam az ajanlot?
-
pedig én kíváncsi lettem volna rá...:D -
animaxon égenjárók helyett death note :( -
Én amikor belekezdtem anno, nem számítottam ilyen nagy taktikázásra az elején, de nekem is nagyon bejött, bírom az ilyen agyalós dolgokat :D De más is lesz benne, nem hiába az a címe, ami... :)
A karakterdizájn elsőre nekem is szokatlan volt, de utána már bejött. Örülök, hogy nem változtattak a mangaka stílusán. -
8 reszt neztem meg, es este meg nekiulok mert kivancsi vagyok, hogy mivel tudjak meg folytatni. de eddig eleg erdekesnek tunik, tetszenek a logikai reszek benne.
azonban szokatlan a karakterek rajzolasa, meg nem lattam ilyen megoldast egy animeben sem. -
Látom elkezdted a Kaijit... Kiváncsi leszek majd a véleményedre. :D -
huhh hát a 2. azonnal ment a listára, az 1. már ott volt :D
ehh mostmár itt a nyár vizsgák között neki kéne állni megnézni pár anime-t :D
már régen néztem utoljára :( -
Elkezdtem nézni Princess Resurrectiont
2 rész megvolt
több nem tudom lesz-e... nagyon gondolkozom, hogy dobom, pedig ritkán csinálok ilyet... 3. részben tűnik fel a vérfarkas csaj, 5. részben meg a vámpírcsaj, akik asszem állandó szereplők lesznek, szóval a 6. részig jó lenne kibírjam, de áááh, vontatott, csúnya, nagyszerű alapötlet, pocsék megvalósítás. uncsi. manga viszont Plan to Read, állítólag az jó :)
Ezek után elkezdtem Scrapped Princesst
anno egyszer már leszedtem, de valami csúnya verzió volt, R1 DVDRip, meg talán más bajom is volt, akkor hagytam... most leszedtem egy normálisat
1. részt most néztem meg
NAGYON JÓ! Egyből a közepébe, egyből történik valami, megtudjuk miről fog szólni, láthatunk valamit a karakterek személyiségéből, és jók! -
bazz, ez nagyon beteg volt :D -
de nagyon jó :D -
ez kicsit beteg :D
-
tényleg, a régi is csak megvan, de nem néztem meg :(
Zomil: Thumb Wars-t láttad? videjó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Loke, I am your MOTHER! (és Black Helmet Man leveti a fekete szerelést, ami alatt rózsaszín szoknya figyel) -
de attól függ melyiket nézzük...az új Burton félét vagy a régit...:D -
és Darth Vader Luka apja? :O
Micsoda spoilerek ban-t neki :D -
micsda?!!? A majmok bolygója a Föld?
ARGH! 

-
Hát figy mivel nemrég volt moziban igy kb szeptember/öszre tehetö a megjelenés.