72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ha a Kaiji tetszett az Akagit még tudom ajánlani csak annyi a különbség hogy mahjongot játszanak -
őőő... passz... Fless friss? Ha minden igaz, kell nekije -
nekem is bejott az anime, mangat is elkezdem majd.
RelakS: nekem is win 7em van, mozillaval es nem megy. mar a kivant animet es reszt sem tudom kivalasztani :(
nem lehet, hogy regiofuggo, mint youtube-on is vannak olyan videok amelyek "not available in your country"? -
Mozilla Firefox -
FF 3.6.3, Win7, meg is nézem, mit brekegtetek Ichigo hangjáról -
Tényleg, láttam hogy végignézted a Kaijit... Remek példa rá, hogy fanservice nélkül is lehet csinálni jó animét.
A folytatást már nagyon várom, nemrég lett lefordítva végig a második Kaiji manga, és MAL-on elég bíztató pontszámmal rendelkezik jelenleg. :O Bár lehet a végén nem lesz az anime folytatásból semmi, elvégre már vagy 2 éve be van jelentve, aztán még mindig nincs sehol semmi. :S -
Abszolut egyetertek
:)
-
milyen bongeszot hasznalsz? -
engem idegesített....néha megtudtam volna ütni...:D -
Ami > Minorin >> Taiga
Taiga lehetett volna húg karakter
Küzdelem Ami és Minorin között. Ami is tsundere szerintem, és ő a jó tsundere... -
Én is Takasu X Taiga párosnak drukkoltam
-
nah végeztem a toradorával...:D jóféle...da ahogy nézem a befejezés csak nekem tetszett...én örülök hogy összejöttek....Ami egy ribanc...:D -
Nekem megy.
-
nektek megy az animax lejatszoja, ahol teljes reszeket lehet nezni?
-
ezzel én is igy vagyok pl. az 13 részes elfen lied-et egy délután alatt ledaráltam, de a 24-26 részesek sem tartanak 1,5 napnál tövább :D -
Ha valami lekot eszre sem veszem es mar reggeledik, ilyenkor pedig zombi modban vergodok egesz nap. :) Viszont igy tul gyorsan vegzek a rovidebb animekkel ezert eleg hamar elfogynak. :(
School Rumblebe majd csak hetvegen kezdek bele, ma alvas lesz hetvegeig meg nezek egy kis Rosario + Vampiret az orom es bodotta' kedveert. -
de gyors vagy basszus....én 1 hete kezdtem....de még van 3 rész vissza... -
A loli reszet tenyleg nem. :p De szerintem akkor is inkabb neztek ki testvereknek mint egy szerelmes parnak. -.- -
nem szereted a loli tsundere-t valld be! -
Keveset szoktam aludni. :p
neha meg elfelejtek aludni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elejen meg annyira megvoltak a "parok" akik osszeillettek volna, erre a vegere kb mindent osszekavartak. :(
Kitamuranak ott lett volna a kis vadoc, nem kellett volna a diakelnokot belekeverni. Igy a vegere egy Takasu - Ami - Minori szerelmi haromszog tokeletes(vagy inkabb nekem tetszo) befejezes lett volna. Vegig ugy viselkedett Takasu Taigaval mintha a batyja lenne, szerintem jobb lett volna, ha ezt ennyiben is hagyjak.
-
Na ne kamuzzál, hogy már végig is nézted ...
-
why? -
Toradora jo lett volna, de az utolso reszeket szeretnem elfelejteni. -
Love Hina az első sorozatok egyike volt amit végignéztem, nagy kedvenc. -
Szerintem megeri, jokat nevettem rajta. :) -
Love Hinát lehet megpróbálom megint. :) Anno 2 részt néztem aztán annyi volt...
Előbb Toradorát nézz szerintem :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is Ami párti voltam, sajnáltam is, hogy szinte végig esélytelen volt... :S -
Huh, koszonom akkor School Rumble meg Toradora :) Meg mindig a Clannad tetszett a legjobban, foleg mert neha elmorzsoltam egy konnycseppet kozben. :p Love Hinat pedig regebben felbehagytam par resz utan mert akkoriban nem jott be, most egesz elveztem. :) -
"3. évad" az nem az ahol ilyen óriási timeskip után vagyunk, és fingunk sincs mi van, és ha esetleg lenne valódi 3. évad akkor hatalmas spoiler is lenne? :D
BEAST: Toradora :) az vicces addig amíg drámai/komoly lesz...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyébként tökre szomorkásan maradt meg bennem... az ilyen szomorú részek szerintem nagyon erőteljesek voltak és kontrasztban a vidám részekkel. A második opening teljesen árassza magából azt a letörtséget amit éreztem...
Nagy spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és a végén összejön valakivel a főszereplő! ritkaság... mondjuk ha Amival jött volna össze (ugye így hívták a modellt) az lett volna a legjobb xD Vagy ha azzal a lánnyal akivel eleve akart...
óriási plusz: a csaj nem az a tipikus loli-tsundere! vagyis az kezdetben, de aztán FEJLŐDIK!! és a kapcsolat is FEJLŐDIK!! és a seiyuu tipikus loli-tsundere-hangja is változik, és nem maradt az a tipikus loli-tsundere ami már a könyökömön jön ki :DDD -
A School Rumble nem rossz, már csak Harima miatt is érdemes belekezdeni szerintem :D A befejezéssel kapcsolatban viszont nem sok jót hallottam... :S Még nem is jutottam el odáig, nem szeretném lerombolni az összképet :D -
Toradora-t láttad? -
a Rumble az jó...én élveztem...kivéve a "3. évadot" :D -
A Clannad dramaibb/komolyabb, a Love Hina pedig inkabb viccesebb, de mindkettoben ugyan azon van a lenyeg. :p School Rumble milyen? :o -
Kicsit más stílusú a kettő :D -
Ize, valaki tudna ajanlani meg valami Love Hina/Clannad-szeru animet? Az anidb lassan kifogy. :D -
Ja, az poénos volt hogy olyan helyeken is torzítottak, ahol nem kellett volna :D -
egyetertek. azert volt bar baki; a hollow hang az torzitva van, es volt hogy shinji hollow hangon beszelt mikor a maszkja nem volt fent(mikor vitte ichigot a fold ala), ez ugyanugy igaz hyorira is es ichigora is (mikor mondta magaban, hogy megfigyeli hyorit es magatol fogja iranyitani) -
Ja és még annyit megjegyeznék, hogy Szalay Csongor meglepően jó volt mint Hollow Ichigo :O -
Itt még azért nem lehetett tudni Shinjiről szinte semmit, úgyhogy nem rónám fel hibának... :) Nekem Hiyori hangja is bejön, japánhoz hasonló hangot úgyse tudtak volna adni neki szerintem. A többi vaizard között viszont volt pár érdekes hang :D -
FMA:B szinkronhangok...
Karakter Magyar hang
Roy Hujber Ferenc
Bradley Varga Rókus
Edward Szabó Máté
Alphonse Baráth István
Hughes Oberfrank Pál
Elicia Bogdányi Titanilla
Gracia Oláh Orsolya
Kimblee Joó Gábor
Riza Makay Andrea
Trisha Nyírő Eszter
Winry Györfi Anna
Pinako Várnagy Kati
én meg befejeztem a true tearst...fogjuk rá...a 8. rész után már csak az utolsót néztem meg....egy rakás ... volt az egész....nem tudom felfogni, hogy voltam képes 9 részt ebből megnézni :D elég ha megnézem az elsőt meg az utolsót...ugyanott vagyok...húú...:D