72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #30122
    próbáld ki a Mamoru-kun ni Megami no Shukufuku wo-t...nekem nagyon tetszett....
  • BEAST #30121
    Anno az AA! Megami-samat is félbehagytam, de most hogy a Love Hina is tetszett tettem vele meg egy próbát. Nagyon tetszett, ha tud még valaki valamit romantikusabb sztorival vicces tálalásban, az előző kettőhöz hasonlóan az ne tartsa magában. :) Lassan kezdek kifogyni megint a címekből.
    Végeztem a Maburaho-val is, aranyos kis anime, vihették volna még pár részen át, hogy valami értelmesebb befejezése legyen. :)

Olvasgattam az Efekről is, de állítólag elég szomorkás. Arra pedig a Clannad After Story még mindig elég volt egy jó időre.
  • Máté94
    Az jóak. Alig várom, hogy a filmhez legyen felirat.:D
  • LasDen #30119
    megnéztem a Higashi no Eden első részét....igazából elég semleges volt a rész..azé folytatom, de majd meglássuk...:D
  • Hixer
    ejj nem láttam még olyan jót, mint az... komolyan fetrengtem a földön Harima!!!
  • Győri Devi
    A manga sem fejeződött be még igaz? Akkor sztem inkább megvárom az animét.
    Madhouse studios csinálja szal must watch kategória :)
  • Lelouch
    Olvassa innen valaki a Deadman Wonderland mangát? Pár napja elkezdtem, és hát eléggé komoly darab. :O
  • Prof William
    A High School of the Dead anime július 5-én indul. ( Pre release Júni 27-én ) AZ mindenesetre jó hír hogy este 11.30-kor kerül adásba, szóval jó esély van a cenzúrázatlan vérfürdőre. x) Szóval aki még nem olvasta el az gyorsan nézzen el a http://xamayon.org/ -ra vagy az onemamngára esetlegaz AA-ra a magyar nyelvű részekért.

Szerencsére a nyelvizsga is véget ér addigra úgyhogy az anime indulását új magyar manga rész(ek) felkerülésével fogjuk ünnepelni.

Trailer
  • Lelouch
    Még ott van a School Rumble Z manga is. Állítólag javít valamit a helyzeten.
  • BEAST #30113
    Végeztem a School Rumble utolsó részével is... azt hiszem megyek és a kardomba dőlök. Harima!
  • LeventeV
    animaxon megy az uj slayers szeria
  • Győri Devi
    óó nem is tudtam, hogy van már 3. rész. De látom 31én már kint volt a sub...
  • Lelouch
    3 rész után már ki merem jelenteni, hogy a DtB OVA köröket ver a második szériára...
  • LasDen #30109
    School Rumble 2. évada már nem volt olyan jó mint az első...elment...aztán a 3. évadnak nevezett 2 rész...hulladék...:D
  • Lelouch
    Nekem viszont nem jött be annyira ez a lövöldözős dolog >.>
  • BEAST #30107
    Az első évad utolsó részénél meg majdnem letettem a hajamat...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én teljesen elhittem, hogy az az ütődött teknőcsrác egy idegen :D ... örültem is hogy Harimanak jó lesz, de aztán mégsem. :D
  • BEAST #30106
    Jah a katonásdi jó volt. :d Az s2 eddig jobban tetszik mint az első, főleg mert nem csak olyan jó mint az első második fele, de rátesz még egy lapáttal. :D De azért voltak még hasonló részek, pl az osztályok közti versenyek. :) és az s1e19 vége is nagyon tetszett, szép volt.

Az elején még kicsit sajnáltam, hogy nem veszik komolyabban a dolgaikat, de végül mindig megnevettettek. Folytatom is a második évadot.
  • armageddon666
    S02E02+S02E03 két legjobb rész >.<
  • BEAST #30104
    Nem birtam ki és belekezdtem a School Rumble-be... :p Az első pár rész után majdnem abbahagytam, főleg mert irritált a teknőcsrác -.- , de szerencsére amint megjelentek az osztálytársak és össze vissza keverték a sz... szerelmi dolgaikat nem bírtam többé letenni. :D Hanai és Harima félelmetesek.
  • armageddon666
  • armageddon666
    Nekem nagyon belassult a nézése... majd vasárnap befejezem, meg Eva2.22 is akkora marad :D
  • Győri Devi
    felvételire megvan ami kell az meg hogy másból leszek mondjuk 2es nem érdekel
    de lassan elég lesz a offból mert jön RelakS és nem lesz kegyelem XD
  • Ruley
    Végignéztem a Scrapped Princess-t. Jó volt, közben abba se tudtam hagyni, de utólag valahogy nem hagyott maradandó emléket.
  • Máté94
    Te aztán könnyen veszed:D
  • armageddon666
    presztizs, nem pont...

• Győri Devi
    olyan vicces hogy mindenki hogy ráfeszül az emeltekre :D
    nekem már csak egy 10%os magyar meg töri szóbeli kell :P
  • armageddon666
    jah... szombat emelt matek :\
  • Győri Devi
    dehogyis hát készülni kell az érettségire
  • Seth
    Azt kell ,hogy mondjam,hogy túl sok a szabadidőd XD
  • Győri Devi
    Nah be is fejeztem a One Outs-t! :) Azt kell hogy mondjam, hogy tetszett :D
  • LeventeV
    kara no kyoukai nagyo jo, nekem nagyon tetszett.
  • Győri Devi
    nah asszem megvan a holnapi adag a Kara no Kyoukai filmek mellett :)
  • Lelouch
    Tehetsz egy próbát az One Outs-al is. Azt hallottam, Tokuchi van olyan állat mint Akagi. :D
  • Lelouch
    Hát nem vagyunk egyformák... :) Nálam az ilyen elég sokat levon az élvezhetőségből.
  • Győri Devi
    hmm 75 részes? nem baj plan to watchba elfér :D
  • Doddy a düdő
    go szabályait máig nem tudom, hikaru no go mégis az egyik kedvencem :p
  • Lelouch
    Nem hiszem hogy velem ez megesne. :P Inkább én is folytatom majd a Kaijit a mangával...
  • Győri Devi
    énis úgy néztem meg hogy azelőtt egyáltalán nem tudtam a szabályokat ma meg már unalmamban csak azt játszok :D
  • Lelouch
    Engem pont a Mahjong miatt nem érdekel az Akagi. Semmi kedvem utánanézni a játékszabályoknak... Plusz Akagi és Kaiji kb. az ellentettje egymásnak... :D
  • LeventeV
    igen az. na mindegy, ugyse sokat nezem, nagy reszet lattam az animeknek amiket vetitenek. csak erdekesseg keppen irtam.