72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
érdekes.....ilyen még nem volt velem...:D még márciusban láttam a Saikanot...akkor egy erős 7-re értékeltem...aztán teltek múltak a hetek és valahogy megváltozott a véleményem és simán megérdemli a 10-t...:D
nem szoktam átértékelni a filmeket, mert amit először adok rá az később is megállja a helyét :D -
Manabi Straight végignézve.
Ez jól esett. Olyan mint a K-on, csak nem gitárok vannak benne hanem 2035-ben játszódik, és nem rossz, hanem jó. -
még csak a megnézendö listához van rakva, attol még nem biztos, h most egyböl ledarálom, elég hosszu az a lista :P
elöbb index-et akarom megnézni csak még lusta voltam letölteni, aztán meg fma brotherhood-ot nézném meg de az meg hosszu és azért vagyok lusta elkezdeni :D -
Hát te tudod... Én szóltam előre. :P -
áhh, flcl, excel saga meg dokuro-chan után már nem érzek egy hülyeséget sem idöpazarlásnak :D -
Na, nem szapulni őket. Örökre a vinyómon maradnak:D -
Szerintem ne pazarold rá az idődet. :P -
Az RTL nem vesz meg semmit, már pár éve a birtokában van a kb. 60 maradék rész a sima szériából, csak nem méltóztatják se leadni, se továbbadni az Animaxnek. Azért ebben a 60 részben nem kevés dolog történt, így egyelőre teljesen értelmetlen szerintem leadni a Final Act-et... Inkább arra lenne eszük, hogy folytassák például az FMP-t... -
nah +1 került a megnézendö listára :D -
Rundstedt17 #30153 Köszönöm -
Seitokai no Ichizon
Örök kedvenc!^^
Aka-chan!:) -
seitokai no ichizon -
Rundstedt17 #30150 miből van ez a kép?ismerős
-
megvette a retek? Minek?! perceket vágtak ki, mert nem bírták, hogy az egyik rosszfiú fojtogatja a kisfiút... pont félbevágták miatta a dalt :D
Kiiireiii waaa kiiitaaanai
Kiiitanai waaa kiiireeei... -
Ja, pont a lényeget hagytam le.
-
Ez InuYasha akar lenni? -
Hát jó lenne... -
A detective conan első mozifilmje elvileg még idén jön, aztán majd a sorozat is gondolom folytatódik valamikor... -
A DC-t folytathatná az Animax is... Nem hiszem el, hogy olyan kevesen nézték, mint azt állítják.
Amúgy ha már Animax... Az RTL ugye nem akarja átadni a maradék részek vetítési jogát nekik. Akkor meg mi értelme van leadniuk a Final Act-et? Kb. 60 rész nem lett még leadva, így aztán sok értelme van megvenni a folytatást. -
De jó!^^ -
Uhh, én úgy nem tudnám, illetve a detective conant próbáltam, de feladtam. Nem is értem hogy ennyi fansubcsapat közül miért nem fordítja szinte senki (tudom uraharashop, de ott már hónapok óta nincs újabb rész)... -
Még a Love Hina előtt néztem meg, tetszett, de abban is a főszereplő sráccal voltak gondjaim. :p
Most Shakugan no Shana-t meg Macross Frontiert fogok nézni. Utóbbit már egy jó ideje leszedtem, csak mindig találtam valami mást ami akkor jobban érdekelt. :) -
Következő legyen mondjuk a Chobits :) -
Midori no Hibi is jó volt, bár a főszereplő srác elég hangos. Az elején ettől a jobb kezem a barátnőm témától is féltem egy kicsit, de végül nem volt rossz. :D -
Jó hír.
-
mindig van gyengebb minosegu fansub, nyelvtol fuggetlenul. ezt ugyis csak akkor lehet elkerulni ha japan hanggal nezed az animet, de meg az se 100%os mert egy idegennyelvet nehez 100%osan megtanulni, hat meg a japant... -
Majd egyszer megkeresem azt a részt. Kíváncsi vagyok japánul mit mond
amúgy van pár angol nyelvű troll sub de ha ismered őket ellehet kerülni... -
Höh jön az Index-nek is a folytatás. -
de "People die if they are killed..."
-
jah mindig angollal szoktam -
És magyar felirattal nem is vagy hajlandó animézni, csak angollal? -
Eddig tetszik ez is, már tegnapelőtt elkezdtem leszedni a részeket csak megszakítottam az itt ajánlottakkal. :) -
Ja jó
-
Teachert most nézem :D -
Onegai Teacher/Twins még jók -
Köszönöm, nagyon tetszett. :) Bár ez a chibi hős azért zavart egy kicsit, lehetett volna egy fél fejjel magasabb :p Ilyesmi jöhet még sok! 
Lelouch: Köszönöm, lehet az lesz a következő :))
Szörnyű, kezdek ellágyulni, anno az ilyen "mentsük meg a világot a szerelem erejével" témáktól falnak mentem volna, többek közt ezért tettem le a Love Hina-t és az AA! Megami-t is pár rész után. Érdekes, most nagyon rákaptam az ilyesmire. :D -
Egyszer majd nem angolról magyarra fognak a subberek fordítani hanem fordítva:D -
Jah elég jó igaz én csak 4 részt láttam eddig mert nincs több angol nyelvű fansub. Hihetetlen hogy magyar van míg angol nincs... -
Ma daráltam le a House Of Five Leaves 7 részét.. nagyon tetszik :) szinte végig aláfestő zene kíséri a történetet. -
Midori no Hibi?