72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Győri Devi
    MADHOUSE és Warner Bros. közös akciója! Odaát (Supernatural) anime 2011 januárjában! már alig várom :)
  • BEAST #30241
    Szeretem a tsundere karaktereket, Luiset is, de egy két "domina" jelenet vele vagy a nővérével már kicsit sok volt nekem... kicsavartam volna a kezükből a korbácsot az biztos. -.-
    Eddig tetszik az anime, a második évad vége különösen tetszett, csak néha fizikai fájdalmat okoz miután félholtra veri a srácot elkezd pityeregni mert nem szereti. :D Mondjuk a srácot is bántanám, olyan szinten gyenge a női mellekkel szemben. :P
  • Malakai
    Ízi, semmi különösebb szexuális felhang nincs benne, csak a szokásos agresszív tsundere. :)
  • Zomil
    "eltekintek a szadista korbáccsal csapkodós jelenetektől. -.-"

semmi csak ezen néztem egy nagyot :D
  • BEAST #30238
    wut? :o
  • Zomil
    :O
  • Timbo
    That's it boys and girls. The very last chapter of Full Metal Alchemist. We hope you enjoyed the series.
  • BEAST #30235
    Ez a Zero no tsukaima egész jó, ha eltekintek a szadista korbáccsal csapkodós jelenetektől. -.-
  • Malakai
    Ja és amikor nem futnak külön néven, akkor általában egybe is mennek ezen adatbázisokban is, lásd többszáz részes sorozatok, ami valójában több szezon, több évad.
  • Malakai
    Animéknél gyakran külön sorozatként, folytatásként kezelik az új évadokat. Nem a megszokott filmsorozatos évad kezelés megy.

Ez nem feltétlen ezen adazbázisok hibája, általában a készítők is külön neven futtatják ezeket, vagy külön alcímet kapnak.
    Tehát a te példádnál maradva a K-On! második évadja hivatalosan is K-On!! és nem a MAL-osok találták ki. :)
    Vagy teszemazt Black Lagoon második évad hivatalosan is Second Barrage alcímmel fut.

Az egyéb epizód szám különbségek általában a specialokból adódnak.
    MAL-on általánosan az a tendencia, hogy a specialok külön kerülnek (előferdül 1-2 kivétel, példa nem jut eszembe).
    AniDB-n meg az epizódszámba nem kerülnek be, de az anyasorozat alá kerülnek a fileok és nem kapnak külön bejegyzést.
  • Máté94
    Ez a Kuroshitsuji valami hihetetlen nagy.:D
  • Ruley
    Egyébként nem értek hozzá, mert most először követek frissen megjelenő évadot, de nem úgy van, hogy ami ezeken az adatbázisokon van rögzítve, hogy mi hány részes, az amúgy is sokszor csak papírforma szerint igaz?

A MAL például a mai napig esküszik, hogy a "K-on!" az 13 részes. Az meg már egy egészen más dolog, hogy van még a "K-on!!" is, ami még 13 részes, de az valamiért nem új évadként hanem külön sorozatként van számon tartva.
  • Ruley
    Szerintem jó esély van második évadra, vagy legalább lezárásra más médiaformában. Eddíg is a regényekkel és a mangával elkezdtek egy külön történetszálat, (Yuri halálától kezdve), és aztán az animével egy tök újat, (Otonashi bevezetésével), szóval itt keményen megindult a franchise-építés, nem csak úgy "feldobunk valamit és ha sokan nézik akkor még valamit utánadobunk", hanem megvannak a terveik.
  • Lelouch
    AniDB-n kívül szinte mindenhol 13 részt írnak.
  • Bandi 18
    AniDB-n sincs fenn hogy hány részes lesz, szóval van esély a 24-re :)
  • Máté94
    Szeressük Angel Beats!-et.
    Nagyon tetszik, csak nem hiszem, hogy 3 részbe sikerülni fog lezárni a történetet. De ha lesz belőle 2. évad....
  • Zomil
    pedig 8szor láthatod különbözö ruhában a szereplöket, igazi fanservice :DDDDD
  • Győri Devi
    jah nemrossz de most a 10. rész történésiéi kicsit túl gyorsak voltak jó lett volna egy kis rávezetés így nem volt meg a kellő drámai hatás sajnos
  • BEAST #30224
    Hmm a pisztolyosdi nem szokott tetszeni és ahogy nézem hiányzik róla a "romance" tag, de meglesem én is, kösz a tippet. :)
  • Lelouch
    Én nézem, eddig tetszik.
  • Ruley
    Én az ∞8 egyik részét véletlenül kétszer néztem meg, és csak a közepére vettem észre..

Angel Beats-et nézi valaki? A Kanon/Air/Clannad írójától van, hasonló drámával, de azoknál valóságtól elrugaszkodottabb, akció-fantasy témával. Tizedik résznél tart, 13 lesz ha minden igaz.
  • LasDen #30221
    ilyen apróságok miatt nem érzem szükségességét :D
  • RelakS
    pedig nem rossz végignézni :D Mindig kicsit másképp van rajzolva, meg Kyon sem mindig örvend a telefonhívás miatt XD

Pokoli lány: 1. évad: miután megjelenik az újságíró, kicsit beindul a történet.
    2. évad: epizodikus, a végén egy kis történettel
    3. évad: egy történeti szál ugyan végigfut az egészen, de epizodikus, a vége meg wtf
  • LasDen #30219
    nézze a halál...2 részt végig szenvedtem utána már csak tekertem....semmi nem történt, amitől érdemes lett volna :D
  • Győri Devi
    nézzed végig!! csak ajánlani tudom
  • armageddon666
    gyenge vagy :( én még újra is néztem az Endless Eightet :( (najó azért nem)
  • armageddon666
    a story csak a végén kerül elő az első két évadban 3-at meg még nem láttam...

egyébként nem bántam az epizodikusságot...
  • LasDen #30215
    endless eight loop....értelmetlen baromság volt....8 rész a semmire....2 részben lerendezem, csá....
  • LasDen #30214
    ez a pokoli lány valaha jobb lesz???eleinte jó volt, de mostmár kicsit unalmas, hogy minden rész ugyanaz csak más szereplőkkel történettel...most bejött ez az újságíró meg a lánya, de több teret kaphatnának, mert ez így nem túl izgalmas...
  • LasDen #30213
    tegnap még miellőtt elnyomott volna az álom megnéztem ezt az xxxholicot is...erősen érdekesnek néz ki...:D
  • RelakS
    lehet, ha már úgyis megvan HD-ben, ideje lenne még egyszer végignézni?
    Vagy esetleg a magyar felirattal O_o
  • BEAST #30211
    Amikor fantasyból átment ilyen scifi visszaemlékezős témába én is pislogtam egy kicsit, vissza is kellett néznem, hogy nagyjából felfogjam mi van.
  • RelakS
    mert csak :P
  • biomage

kösz mindenkinek :D

1 kérdés :D miért nem írtad be a vicces a képbe? :D
  • RelakS
    azt én sem értettem istenigazából O_o
  • RelakS

-Most már értem, miért mondtad RelakS-nak, hogy gyorsan nézzen be az anime topikba... Szóval Boldog Születésnapot, kisember!
    [szín=#dc86a9]-Háá, Boldog Szülinapot Képes-bááá![/szín]

szóval BSzN :P
  • Doddy a düdő
    régen rohadtul nem értettem az utawarerumono végét. már nem is emlékszek semmire a sorozatból, de megmagyarázhatjátok, ha van kedvetek
  • LasDen #30205
    igen az első részt láttam...aztán dobtam.....majd meglátjuk mit hoz az élet....:D igen az a jelent jó volt :D
  • BEAST #30204
    Már csak az első epizód faroksimogatós jelenete miatt megéri belekezdeni ... a többi egyszer nézhető :)
  • LasDen #30203
    hmm...ilyet se szoktam gyakran....úgy döntöttem, hogy adok még egy esélyt egy dobott sorozatnak...az Utawarerumononak....bár ezen döntésemet erősen kétségbe vonom, hisz egésznap a 40 °C-on főtt az agyam....de meglássuk...:D