72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #30322
    ez az eden of the east kezd érdekes lenni 4 rész után....nem lenne rossz ha én is kapnék 10 milliárdot...bár engem nem érdekelne az ország....elherdálnám aztán csá van :D
  • LasDen #30321
    az mondjuk lehet...:D én nem értek má ezekhez...nem tudom tartani a lépést..:D
  • Malakai
    Meg az esetek többségében jobban is tömöríthatő a rajzolt dolog, kevesebb a formai zaj, így gyorsabban is játsza le.
  • armageddon666
    más kódolás
  • LasDen #30318
    az hogy lehet, hogy tudok 720p-s hd-ban nézni animét, de filmet vagy más eseményt nem??? jó az anime is elszokott 1-2 jelenetnél csúszni, de nem vészes és visszaáll normálisra..:D
  • BEAST #30317
    Ha másban nem is, de openingben jobb a To Love-ru :)
  • Lelouch
    A Seto nekem is sokkal jobban bejött, már elég rég láttam, de még mindig benne van nálam a TOP5-ben...
  • BEAST #30315
    Seto no hanayome-ben szerintem "betegebb" poénok voltak mint To Love-ruban. Talán a Gintama-n nevettem utoljára ilyen jóízűen. :D Viszont köszönöm, tuti meglesem ezt is. :) Most kezdtem bele a Sekirei-be mert valami "komolyabb" harem/romance témájú animet kerestem eksönnel, nevetésből most pár napra elég volt. :D

Eddig túl sok mellet villantanak benne, de valahogy túlélem.
  • LeventeV
    LOL
  • Lelouch
    Ha tetszett a To Love-ru, akkor szerintem tehetsz egy próbát a Sora no Otoshimono-val is... Petsze csak ha nem riasztanak el az elborult poénok...
  • Győri Devi
    pontosabban Revy mert a rendes neve Rebecca csak a subberek idióták :D
  • Seth
    Revy, nem Levi :)
  • LeventeV
    black lagoon-t elkezdtem. kicsit megdobbento, hogy a noi foszereplo neve Levi (at first i was like then i LOL'd )

de a Heireken sor is utott...

de eddig bejon az anime, most kb pont erre vagytam :D
  • BEAST #30309
    Az utóbbi napokban megint végeztem pár sorozattal. :)

A Kannazuki no miko számomra elég nagy csalódás lett. Igaz már belekezdtem mire kiderült, hogy erősen Shoujo Ai, de ez még nem zavart volna. Viszont amilyen módon végződtek a dolgok azt már nem bírta a gyomrom. :(
    Szerencsére a To Love-Ru (bár itt a befejezés lehetett volna jobb) és a Seto no hanayome nagyon jók voltak. Főleg az utóbbi, kb végig nevettem a huszonvalahány részt. :D

Hétvégéig keresgélhetek még valamit. :)
  • LeventeV
    kosz az ajanlasokat. Black lagoont elkezdem, addig lejon a brotherhood is.
  • Lelouch
    Bár nincs a listádon, én az FMA Brotherhoodot ajánlom. Már úgyis csak 3 rész van hátra belőle.
  • Malakai
    Esetleg Black Lagoon, Gantz, azok viszonylag pörgősek.
  • Doddy a düdő
    kamen no maid guy, szerintem.
  • Győri Devi
    Mushishi szuper pörgős!!!
  • LeventeV
    akinek nem vagyok felveve itt a link a listamhoz

http://myanimelist.net/animelist/TheSponsor&status=6&order=0
  • LeventeV
    valami porgosebb animet akarnek megnezni most... mit ajanlotok a listambol?
  • Malakai
    Ennél jobbat nem találsz, mivel ha nézed az animét te is láthatod, hogy változó a mérete ugyanannak az Evának. :)
  • Zomil
    sztem ilyenbe kár belemenni :D
    ugyis olyan gyorsak/olyan magasak ahogy a készitök akarjék beállitani a lentebb linkelt idézet sztem pont passzol :D
  • armageddon666
    Azt néztem, hogy ha egy átlagos futót veszünk, akkor ha 50 méter megvan az Eva, akkor megcsinálja a hangsebesség fölötti futást :D már ha úgy vesszük, hogy mérettel egyenesen arányos a sebessége (lévén emberien mozognak, emberi sebességgel, csak nagyobb méretekben)
  • armageddon666
    jah, láttam feliratot, csak valahogy olyan dinamikus a jelenet hogy nem tudtam lepausolni xD
  • Seth
    Az tényleg nem napkollektor, hanem vmi pajzs. Még jó, hogy rá van írva :)
  • armageddon666
    "The official height of an Evangelion changes between 40 and 200 meters (130-650 feet). The Evas literally change in height from situation to situation. The animators make them however big they want them to be for dramatic effect, in some cases they climb up buildings, in others they easily step over them."

Ez kamu :D ennél jobbat kérek...
  • armageddon666
    Eléggé erős napkollektorok... minden összedől az Evák futása alatt, azoknak meg semmi baja? :D Na de ez kis apróság :D

AT fildo, zenkai!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor alig van már idő és elkezdenek így hullámzani iylen emberként az angyalon azok a kis valamik :D az hatalmas :D

A vértenger általában ottmarad
    Városnak különböző részei pusztulnak el
    Mivel gócpont ezért gondolom gyors újjáépítésre fel vannak készítve :D nagyon gyorsra. nem 4es metró színvonal :D

Szóval Evak kb. milyen magasak?
  • Győri Devi
    szerintem az embereknek is ott áll a raktáron a gyors fagyasztott pótlása :D
  • Seth
    Mondjuk azt csodálom, hogy egyeltalán lakik még Tokyo-ban vki. Bár nem mutatták a világ többi részén milyen a helyzet, de ennél a gócpontnál mindenképpen csak jobb lehet.
  • Győri Devi
    Jah értem a raktáron vannak az épületek és ha kell simán lecserélik őket. Milyen praktikus.
  • Seth
    Az Eva-k szivaccsal lecsutakolják a vért éjszaka, az épületeket meg csak lerakodják, instant lakóépületek :)
  • Győri Devi
    én meg azt nem értem soha hogy mindig mutatják mennyi minden elpusztult a városban meg elönti a vér egy angel után azt köv kép egy teljesen ép város :D
  • Seth
    Azok napkollektorok voltak, illetve épületek. Misato csak improvizált :)
  • armageddon666
    Eva 2.22
    ötödször nézem a futós részt :D
    És még mindig nem értem, hogy Tokyo 3 miért tud futópályává változni :DDDD ráadásul elvileg többfélévé, legalábbis csak bizonyos útvonalakat állítottak be :DD

Kérdés: Milyen magas egy Eva?
  • LasDen #30287
    írta az infonál, hogy kért engedélyt az arctól, hogy megcsinálhassa :D
  • Bulykin
    Supernatural
    kicsit több infó a 2011-ben megjelenő animéről!
  • Cat 02 #30285
    Ismerős :D
  • armageddon666
    Codec hibára tippelek még mindig. Vagyis inkább kódolási hiba, ami más codec használatával nem jelentkezne. És igen, ez mindig ugyanazoknál a képkockáknál okozna gondot.
  • Zomil
    akkor átfogalmazom, az is lehet hiba, de az is lehet amit irtam :D