72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gyors volt:O -
Befejeztem az index-et :)
Nem egy 10/10-es anime, de kellöen szorakoztató/érdekes volt. Nem bántam meg, h megnéztem nekem nagyon tetszett.
Föleg, h hamarosan jön a 2.évad már nagyon várom :D -
Amúgy is filler volt. -
Én erre nem is emlékszem:D -
egyetertek. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem sokan lesznek szerelmesek a "testvérükbe", márpedig inkább viselkedtek testvérekként mint egy alakulófélben lévő szerelmes párként :) Minori vagy Ami inkább illett volna egy romantikus kapcsolatba. Arról nem is beszélve, hogy nem törpenövésűek. :D
Belekezdtem az indexbe tegnap este, az első pár rész tetszett, majd ma este folytatom. -
index 16. része nagyon beteg volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor minden felcserélödik
uhhh index hogy nézett már ki fiuként :D:D:D
-
Na, végignéztem a Toradorát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy tűnik túlkomplikáltam hogy ki kivel jön össze, nekem végig ez volt a nyilvánvaló párosítás, ebből is gondoltam hogy akkor biztos mégis váratlanul Minorival és Kitamurával jönnek össze, és emiatt hisztiznek sokan. Most komolyan, akinek az első részből, sőt, a FŐCÍMBŐL nem egy határozott Ryuuji/Taiga jött le, az szereltesse meg a klisédetektorát :P
Egyébként végig nagyon tetszett, az utolsó rész méltóan grandiózus volt az egészhez.
Nagyon érdekes volt Ami karaktere, meg maga a gondolat hogy amíg egy csomó animében fétisizálnak olyan jellemhibákat mint pl. a tsundere viselkedés, az addíg Ami-hoz hasonlóakat ellenségesen kezelik, ebben meg az ő jellemhibáját is a többi szereplővel egy szinten kezelték. -
Igaz. :/
Ezt az indexesdit lehet meglesem, érdekesnek tűnik. :) -
Azért annak örülök hogy a folytatás lehetőségét felvetették az utolsó rész végével, bár magukhoz híven azt is elkapkodva és össze-vissza.
-
Engem több dolog is zavart, de hosszú lenne felsorolni mindent. :D De valóban jellemző volt a kapkodás az egész sorozatra. -
Nekem is tetszett, csak a vége nagyon gyors volt:D -
Egy két hülyeségen* kivül nem volt vele semmi gondom. Mint mondtam, egyetlen baja, hogy túl gyorsan halad a történet. Szerintem több részt kellett volna szentelniük a karakterek közti dolgoknak.
* Az élő tévés közvetítés a "világháborúról" és a "hős" is elég gagyi volt -
Nekem nem tetszett annyira.
-
Ichiban Ushiro no Daimaou: Nagyon jó, csak kár, hogy bezsúfolták az egészet 12 részbe. 24 részben kényelmesebben elfért volna és nem lett volna az az érzésem, hogy túl gyorsan történnek a dolgok. Remélem lesz második évad, valamikor. :) -
Nekem eddig tetszik:) -
Lattam, szerintem nem rossz, erdemes emgnezni, de ne szamits valami falrengeto hudetyuha valamire -
Nekem is fura volt először de nekem tetszik:DD -
Tetszik az index, jópofa meg látványos is :)
egyedül a loli tanárnö idegesit, de ö nagyon :D -
pénteken gyün a 11eyes ova...hmm...kíváncsi löszök rá :D -
Furcsa lenne az Akira sztorija családbarát történettel. Legyen ez a látvány, vagy a sztori maga.
Az, hogy megpróbálja így is megoldani az persze pozitív, de hát nem is mondhatja azt, hogy akkor valami teljesen mást fog összerakni.
Másrészről, amit utána mond, hogy egyszerűsít is. Erről csak az jut eszembe, hogy kiherélik az egészet és csak névben lesz Akira.
Nem mintha nagyon másra lehetett volna számítani.
Azért biztos megcsinálják 1:1 cgi másolatát Kaneda motorjának, hogy legyen mit mutogatni a rajongóknak.
Az utolsó mondatodra pedig:
Abba szerintem felesleges belemenni, hogy ki mennyire viseli el a goret a filmeken. Azt azért hozzáteszem, hogy szerintem az Akirában nem öncélú. -
Mire gondolsz?
Azért mert a gonosz öltönyösök nem engedik hogy puncit és felrobbanó fejeket tegyenek bele, vagy éppen azért mert olyan rendezője van aki ennyire eltökélte hogy csakazéris minden áron belecsempésszen pár puncit és felrobbanó fejet?
Egyébként nem ismerem a művet, de úgy általánosságban mindkét irányelvet vannak akik a média tönkretevőjének tartják... -
Akira adaptációt jól el fogják cseszni.
Albert Hughes (rendező):It's not rated R. That's like something I had to take on when I was talking with the studio. The first thing they said to me is that it gotta be PG-13. And I said, 'Ok, I can look at that as a challenge or a hinderance.' There's something about cinema — old cinema — where I get excited about some subversive things you can do with being held down by something like that or being censored. That I kinda found to be a challenge — how can I make this feel like a rated-R movie. I look towards what [director Christopher] Nolan did with Batman. Tonally, those don't feel like PG-13 movies.
...
...it's a hard nut to crack because there are so many heavy themes — and there are some goofy stuff going on there too, but…. The trick for me is to simplify everything for the audience because you can't come in with that complexity. -
Shigofumi-t látta már valaki? -
Nekem tetszett a vége is, azzal jött össze akivel szerettem volna, hogy összejöjjön :) -
Nekem nem tetszett a vége, de azon kívül nagyon jó az egész. :) -
Toradora!-t nézem, nagyon tetszik. Az első jelenetben egyből arra gondoltam hogy "Ez meg mi, az Átlagos Középiskolás Főhős miért néz ki úgy mint egy gengszter?" De aztán kiderült hogy direkt van így. :)
Spoilerekből valami rémlik hogy mintha sokan hisztiztek volna a végkifejlet miatt, de szerintem az engem nem fog zavarni, most éppen minden kombinációra vevő vagyok. -
5perce még jó volt, de most már nem jön be :( -
Egy mellékszál így nézhető az is:D -
Ja, nálam is. -
AA megkotlott? -
könnyen lehet, most kihagytam legalább 2honapot anime nézéssel(lehet picit több is volt), ugyhogy lehet, h ujra rákapok az izére és bedarálom bh-t is :D
aztán, mint Beast én is majd darálom a heti 10-et(najó nem attol még messze vagyok) :D
amugy ez a Railgun ez mi? Ugyan abban a világban játszodik csak másik szereplövel? mert akkor leszedem azt is elöre ugyis érdekelni fog -
Pedig a BH-t elég hamar bedarálnád szerintem. -
Toaru Majutsu no Index.. -
itt elhangzott vélemények alapján annyira nem lehet borzaszto :)
szoval adok neki egy esélyt, multkor mikor vmi olyat kerestem amiben van mágia ezt is ajánlotta valaki, meg a fma:b-t, de az tul hosszu és nincs kedvem elkezdeni :D -
gondoltam plan to watchra teszem ezt az indexet....hát nézem, már ott van...:D -
egyiket se, mert unalmas ;d -
én az anime cimére gondoltam, nem a karakter nevére, de mind1 igy is megkaptam a választ :D -
Én meg az angol fordítását nem láttam soha... :) -
uraharashop.hu oldalán van FULLHD videó.