72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    ez egy mi ez?
  • Ruley
    Ef - A tale of memories végignézve.

Nagyon nem bántam meg hogy elsőnek inkább a VN-t olvastam el.
    Ez az anime olyan volt mintha egy csapat betépett szürrealista művész egy rakás fanart-ot készített volna az eredeti mű alapján, aztán az egészet összevágták volna egy AMV-be.
    Kb. a harmadik részre bírtam megszokni ahogy ugrálnak a cselekményszálak között, Kei és Miyako karaktereit meg egyáltalán nem dolgozták ki.

Ugyanakkor nem mondhatnám hogy nem tetszett, a kép és a zene tényleg gyönyörű volt, és az egész olyan zseniális, de tényleg inkább kiegészítő anyagnak való mint önálló történetnek.
    Kezdem is a melodies-t.
  • Lelouch
    Még nincs hivatalos időpont.
  • Zomil
    index 2. évada most összel kezdödik? Mert nincs valami lezárt vége :)
  • Győri Devi
    gondolom az a kis összeg ami velejár is jöhetne mi? :D
  • LasDen #30518
    ilyet akaroooook....:D
  • LasDen #30517
    nem kerestem magyar feliratot így nemtok róla...a rajta lévő angollal néztem :D

folytatás....6 hónappal a sorozat befejezése után vagyunk és Saki Takizawát keresi ámerikánóban :D de a második múvira még várnom kell...aug 4-én jön a dvd bluray....:D
  • Győri Devi
    folytatása
  • Máté94
    Van hozzá magyar felirat?
  • armageddon666
    folytatás vagy alternatív remake vagy mi?
  • LasDen #30513
    nah megnéztem a King of Edent is.....:D fasza volt....érdekesen alakul a sztori...am ez a noblesse oblige teló tök jól néz ki...kéne egy ilyen :D
  • Lelouch
    Jó volt ez a Claymore, csak kár hogy a végén eltértek a mangától...
  • LasDen #30511
    amolyan geassosan...
    Nippon banzai :D
  • Győri Devi
    kicsit off... de japán továbbjutott a vb-n!!!
    és kaptok egy kis Ritsut is :)
  • Malakai
    Kurokot én Indexben nem csíptem, miatta tartottam leginkább a Railguntól, de végülis nem lett rossz. :P
  • BEAST #30508
    Hétvégén lehet meglesem ezt a railgunt is ha ennyire jó. Bár eddig nem igazán érdekelt mert nem folytatása az első évadnak és nem Index - Touma páros körül történnek a dolgok. :) Viszont már az első évadban is több Kaori meg Kuroko jelenet kellett volna. Az előbbi kb a sorozat egyetlen értelmes felnőtt nőnek tűnő szereplője az utóbbi pedig mindig vicces féltékenységi jeleneteket rendezett. :D

Ha már Index...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyszerűen nem tudom megunni az 5. 6. részeket, imádom az ilyen karaktereket(Touma) és az ilyen jeleneteket(kórházas emlékezetvesztős jelenet főleg). Sajnáltam, hogy végül nem jött rá senki az igazságra az első évad végéig.
  • Máté94
    Hol élsz te?
    Menj már be egy ált. suliba és nézz körül:DDD
  • Zomil
    nem utálom, nemtom hány éves lehet, de valahogy nem tudom párositani, ezt a mértékü perverzitást a fiatal korával :DDD

mondjuk semmi bajom nincs vele, sok poén forrása :D
  • efti
    Nekem bejott a kamichu, egynek aranyos volt, az azumanga meg plane :)
  • Máté94
    Ő a legjobb! Egyszerűen imádom az a csajt:D
    Hogy lehet, ti utáljátok őket:D
    Ja, és 2. rész vége: ~oneeesaaaammmmmaaa...~
  • Zomil
    elkezdtem a railgun-t,nem rossz, bár Kuroko perverzitása sztem csöppet el van tulozva :DDD
  • LasDen #30502
    én már vagy 20 sorozatot dobtam...és ennyi vagy kevesebb van on-holdon...de onnan van esély a folytatásra :D
  • LeventeV
    engem nem fogott meg. a MAL listaba se vettem fel.
  • Máté94
    Értem, én is félek megnézni, bár eddig csak Azumangát dobtam:D
  • Gurren
    én is kb. a felénél dobtam
  • LeventeV
    engem nagyon nem kotott le kamichu... nem szerettem, vegig se neztem.
  • Máté94
    Nincs mit.
  • Ruley
    Váá! most rákerestem, és rájöttem hogy ez az amiből még évekkel ezelőtt láttam egy részt TV-ben, vagyis technikailag az első animém, csak elfelejtkeztem róla.

Töltöm is lefele!

• Gurren
    hangulata meg grafikája kellemes, de azt is untam
  • biomage
    nem rossz anime
  • Máté94
    Kamichu-hoz mit szóltok?
  • BEAST #30492
    a világból ki lehetne kergetni vele :c
  • Máté94
  • Zomil
    legjobb opening :D és anime egyben :DDDDD
  • Máté94
    Pedig az a legjobb:DD
  • LasDen #30488
    am nekem is lejött már az első részekből....sőt...aszittem már az elején összejönnek....de amúgy az utolsó részek nekem se tetszettek annyira....talán túl drámaiak voltak már :D

tegnap meg megnéztem a dokuro-chan első részét....ez a piru pi az agyamra fog menni :D
  • BEAST #30487
    A loli tanárnő kicsit zavart, de amúgy nekem is tetszik. :) Bár a végén nagyon érezhető, hogy majd csak a második évaddal lesz kerek a történet.
  • Ruley
    A legtöbbel én is így vagyok, de nem mindíg, pl. már egy hete nézem az Aria-t, és nagyon tetszik, de napi két résznél többre ráunnék belőle.
  • Zomil
    Majd nekikezdek a railgun-nak is remélem az is hasonloan jó :)
  • Máté94
    lol:DD