72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
he? Nézős?
-
jó, de ebből semmit nem látni a sorozatban...:D mondjuk érdekes, hogy sosem szoktam feltételezni az ilyeneket a sorozatokban....mivel nem beszélnek róla és már attól elalélnak ha megfoghatják a másik kezét....:D a clannadba is meglepődtem mikor Nagisa közölte, hogy ők bizony keményen űzik az ipart :D -
Nekem se kellett, csak már csomóan ilyeneket írtak:D
Remélem azért, hogy olyan rész ami a 13. rész utáni lesz:) -
Igen közben nézem, örültem is. :p -
Nekem nem volt szükség zsepire, de azért elég hatásos befejezés volt szvsz. -
Touma a 4. részben szerepelt a legtöbbet. :D -
Hát egy szemem sír, másik nevet:)
De örülök mert lesz +1. rész Dec. 22.-én!^^ -
Jaj voltak bankrablók is... teljesen összeomlik az elméletem. :o -
Nem látom az összefüggést. Tudtam, hogy Misakáról szól, de nem tudom miért csak lányok szerepelnek... nem is az, hogy nincsenek fiú barátai (bár Touma remélem lesz benne később), de hogy még az utcán meg az iskola környékén sincsenek fiúk elég vicces. Még csak 4 részt láttam, lehet majd a többi 20-ban lesz más is, nem csak lányok közti bugyilesés meg mellfogdosás.
edit: Igaz volt benne egy ovis kisfiú, tehát vannak fiúk csak a többiek a város másik felében élnek! :) -
Na hoztam zsepit az Angel Beats! utolsó részéhez.
-
Ha címet elolvastad volna akkor kiderül, hogy a Railgun-ról, vagyis Misakáról lesz benne szó 24 részen keresztül egy kisnagy adag harccal:D -
Jut eszembe, belenéztem az AA-n az egyik mangába és mi volt az? Egy eroguro.. 
Had ne részletezzem, hogy elég beteg volt:DD -
Persze, imádnivaló meg minden, indexben hiányoltam is néha, de szerintem nem kellene túlzásba vinni ezt a túl a barátságon témát. :/ Kicsit furcsa így elsőre, hogy eddig csak lányok szerepeltek... ugye ez nem 24 résznyi amazonkodás lesz?
Tényleg, valaki látta a Shinkyoku Soukai Polyphonica-t? -
Ha ez a vágyad, keress valami doujinshi-t.
-
Ő visz színt az egészbe.
De jó lenne Misakával látni egy ágyban..
-
mondtam én :D
de azért szeretjük :D -
Nem baj, akkor is megnézem. :D Viszont 3 rész Railgun után kicsit tényleg túlzásnak érzem Kurokot. :) -
hááátőőő....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor elmennek nyaralni, akkor nagyon valószínű, hogy Kaoru megreszeli Aoi-t. Mondjuk lehet, hogy az első évad végén is :D -
igazából azért nem kezdtem el, mer mikor aa-n olvastam a 2. évadról, akkor ott írták, hogy nincs igazán előrelépés a kapcsolatukban.....és akkor úgy gondoltam, hogy akkor minek.....kb ugyanaz lehet mint ami az elsőben :D -
ez jobban tetszik, mint az elözö :) -
nemtom, nekem mindkét évad tetszett. De mintha kissé befejezetlen lenne a történet :/ -
aoshi nekem is teetszett...bár 24 rész kicsit sok volt nekem....2. évadra már nem is maradtam....elég volt ennyi.... -
Akane-iro ni Somaru Saka - Szokásos harem anime a szokásos szereplőkkel. Nem bántam meg, hogy megnéztem, egyszer pont jó. Bár a vége meglepett... kicsit zavart is, hogy ilyen lett.
Ai Yori Aoshi - Tetszett, bár azt hittem viccesebb lesz. Nagy hangsúlyt fektettek a két főszereplő szerelmére, ami így el is nyomot minden mást. Végül rájöttem, hogy nem is volt ez akkora baj, nagyon szép történet. Észre se vettem és végig mosolyogtam az egészet, ami nem kifejezetten szokásom. Majd folytatom a második évaddal, de előbb egy kis szünet Railgun-nal... lassan haladok az ilyen animekkel. Pihenőket kell tartanom egy-egy rész között, nem bírom ha ennyire ellágyulok. :D -
egy könnyed hülyülésre. nekem tetszett mind a három "évad"
-
Minime-ke ben mire számítsak?:DD -
huh, én ezektől félek D: -
De, hármat is :D Azóta találtam egy egész jót.
http://www.youtube.com/watch?v=PT9sFEpzDCg&feature=related
ezaz
GENOM az zúzósabb sztem. -
nna, amúgy szarabb ripet nem találtál tecsőn? :D
De ha már K-On!! Death-Devil, akkor a Genom jobban bejön nekem:
Mondjuk lehet azért, mert a gitárszóló a Quake 2 zenéit juttatja eszembe :D -
Inquisitor #30534 Jól néz ki ez a NEC teló, de 700USD picit sok érte :)
Érdekes, hogy már 2009 áprilisban kint volt az oldalukon ...
Van fullos Selecao téma telefonokra, de sajnos csak DoCoMo userek tölthetik, valami jótét lélek "közzé" tehetné. -
jáj
van rajta vuvuzela gomb
csak kattintsatok bele, hogy a youtube oldalán jöjjön be, és kattintsatok a focilabdára XD -
nem nagyon.....és sajnos nagyon valószínű hogy ilyen telóm sose lesz :( -
nekem 403 forbidden, de am anno linkeltem már én is asszem :D -
nem egy sürün látott telefon az biztos :D -
ilyen telót használnak a higashi no edenbe a selecaok....kurva jó...nekem tökre tetszik....ilyet akarok.....bármennyibe kerül....:D -
-
Még várok az utolsó részek felirataira:D -
igen :D Az anime otaku hercegnője
-
Pina-chan? O_o -
Ladies versus Butlers... Arcpirítóan sok ecchi jelenetet megint szoknom kellett, de egész jó volt. Remélem lesz folytatás, mert ilyen befejezéssel nem elégszem meg. -.-
Ja és Pina-chan az én hősöm.
-
ez egy mi ez?