72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hehe!
Ma épp azon tipródok itt, hogy el kellene már kezdeni valami munkát, de ahhoz ki kéne mozdulni itthonról, meg emberekhez szólni, és a fenébe is miért vagyok ekkora hikikomori. Gondoltam inkább látatlanban elkezdek valami animét amit az egyik fórumon ajánlottak, hátha attól eltűnnek a problémáim.
Na ná, hogy a Welcome to the NHK lett az az.
Utoljára akkor kiáltott ki hozzám ennyire anime a valóságba, amikor szilveszterkor itthon döglődtem, úgyhogy inkább beraktam az animét amelyiknél épp tartottam, ami tökvéletlenül az Azumanga újévi része volt, és tökvéletlenül 0:00-kor értem ahhoz a részhez amikor Buékot kívántak egymásnak (és nekem
).
Mondjuk az valamivel jobban esett mint a mostani. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagi és Jin is rájönnek mennyire fontos nekik a másik, egy érzelgős "jajNagigyerehazamertcsak" jelenet után hazamennek... majd miután Nagi kijön a fürdésből összeütközik Jinnel és a szokásos lány alul fiú felül pózban bámulnak egymásra. Épp betoppan a gyerekkori barát félreérti és elfut, ők ketten meg elkezdenek veszekedni, hogy ki emnnyire perverz disznó. Olyan a vége mint hasonló animekben legalább 4 másik. -
Már nem emlékszem, mi volt a vége? -
Kannagi - Nagyon tetszett volna, de a végét nem igazán értem... szó szerint mintha levágták volna a végét és hiányozna 2-3 rész. -
Kiváncsi vagyok rendesen le lesz-e zárva, vagy az lesz mint a mangában.
-
-
Azt hittem az OVA-k után már nem jön semmi To Love-ru, de be lett jelentve a folytatás. -
Semmi különös. A félénk rész a két főszereplőre vonatkozik, a szokásos kivillan egy váll vagy egy boka és elpirulunk meg elvérzünk téma. Míg az első évadban inkább a romantikán van a hangsúly (jajszeretnemszeret), addig a második évadban többet foglalkoznak a testi vágyakkal. Több olyan helyzet van ahol többet mutatnak (fürdők meg ilyesmik) a többi erotikusan túlfűtött jelenetről nem is beszélve. Gondolom ezért várják mások is a DVD/Bluray verziót. :) -
"félénk ecchi" ? Ezt hogy érted? Érdekesen hangzik! -
Míg az első évad inkább a félénk romantikus helyzetekről szól, addig a második évad inkább elment a félénk ecchi írányba. Szerintem mindkettő jó volt. :) -
Jó kérdés, én megelégedtem a Doki féle tv verzióval, de majd ha lesz dvd/bluray verzió lehet megnézem megint. :) A második évad epizódcímei és ahogy azok az epizódban megjelennek... félelmetes. :D -
Majd egyszer rá kell vennem magam,hogy megnézzem a folytatást, mert tetszett az anime, de állítólag a 2. évad már nem olyan jó:/ -
a folytatasbol mikor lesz DVDRip? -
Nogizaka Haruka no Himitsu: Nagyon tetszett, bár Yuuto-t párszor igencsak bántottam volna. Az rendben van, hogy a szerelmes pár félénk, de hogy ennyire... Viszont külön tetszettek az utalások (jelenetek, karakterek) más animekre. :D -
OFF, de sokkolo: ma reggel egy diak az egyetemunkon ongyilkos lett. kiugrott a bentlakas 8. emeleterol...
-
gondolom a mangához képest filler, de mondjuk engem nem zavrart, mivel mangát nem szoktam olvasni :D
bár valahogy jobban el tudnám viselni, ha az index-ben railgun, a railgun-ban pedig Touma szerepelne többet :D
jókat nevettem, mikor railgun-ban néha feltünt és totál ilyen "nem érdekel" modon benyögött félmondatokat :DD -
Jóhogy beleférne egy 2. évad, a 2. fele filler volt. -
Végeztem a railgun-nal nagyon tetszett, érdemes volt végignézni, a vége is tetszett :)
Remélem valamikor majd csinálnak 2. évadot is hozzá, végülis még sztem simán beleférne :)
Mind a 2 opening nagyon jó volt, és persze Kuroko perverzsége határtalan :D -
:DDDD ez baz...ez kész :D -
jah valszeg csak fapofa meg irgalmatlan nyugalom jár vele -
akkor nem lehet olyan elme mint Lelouch ha így is kiestek...:D -
azt tudtátok hogy a japán szövetségi kapitány is geass használó? 
de ennek ellenére is kiestek
(sry az offért)
-
utolsó chapter jött ki a mangában -
Gyakorlatilag is.
-
64 elvileg :) -
ummm, nem most jött ki nemrég az uccso rész? :O
Bocsi, akkor valóban nem fogok ilyet találni :D
most járnak a 63. résznél ha jól láttam, mennyi rész lesz összesen? -
jaja egyben nem fogsz találni de az oldalukon szépen sorba ott van mind szal hajrá :D -
Míg ki nem jön az összes rész, addig elég nehéz lesz ilyet találni.
-
Ha esetleg vki tud linket FMA:B torrenthez egyben azt nagyon megköszönném, mert sajnos csak külön-külön találtam, egyben nem :(
Lehetöleg Eclipse lenne a legjobb, mert ahhoz van magyar felirat :) -
érdekes ez a DNAngel....Daisuke és Hiwatara ellenségeskedése olyan mint a Buson Renkinben Chuono és Kazuki ellentéte....igazából segítik egymást és szinte már haverok...:D érdekes, de közbe meg igazából csak időnyerésre van....Hiwatara mindig beszar és sose kapja el Darkot...:D -
-
nem vártam, hogy a Ladies vs Butlers special túlkomplikálja a dolgokat, de hogy olyan egyszerű lesz mint a bot, azt se vártam :D -
Elhiszem, hogy jobb lett volna így. Sőt biztos jobb lett volna ha Tsukune egy kicsit komolyabb, de nekem nem volt hiányérzetem az anime után. Ecchi ökörködésnek pont jó volt így is. -
De már előtte is durvult párszor, úgyhogy ez nem az első alkalom. -
Több fázisa is volt a dolognak, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!itt még nem ghoul. -
anidbn ott vannak listázva specialok. -
ez nem mikor először változik át? -
Pedig ha érdekel az eredeti sztori, akkor érdemes elkezdeni a mangát. Ilyenek hol voltak az animében? -
Jóvanna. Nem tudtam, én csak anidb-re hagyatkozok. -
12 részt adtak le a TV-ben, hármat meg a hivatalos honlapon...