72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Úgy látszik minden nyárra jut valami trollkodás.
  • Lelouch
    SZS-féle cenzúra tényleg poén. Nem hiába SHAFT...
  • armageddon666
    Úgy látszik, hogy.... bazzzzzzzz :D köcsög trollok... ez rosszabb, mint endless8 :D akkor majd ha kijött megnézem.
  • armageddon666
    R+V-be viszont már azért lehetett volna zavaró ha azt nézem, mert az lényegében erről szól :D

De ott van pl. Sayonara Zetsubou Sensei, elején fürdős jelenet. Ott vicces volt a cenzúra :D
  • BEAST #30718
    Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de - Ez is tetszett, bár a főszereplő lehetett volna egy kicsit határozottabb és önállóbb. Kicsit szebb befejezésre számítottam, de ez is megteszi. Összességében jóféle. :)

Belekezdtem a B Gata H Kei-be, de ez a borzasztó nőszemély két lábbal tiporja sárba az ártatlan szerelmes lányról alkotott képet. :D
  • Lelouch
    Úgy néz ki mégis érdemes belenézned...
  • Zomil
    lehet, h aki rajzolta épp be volt tépve és nem tünt fel neki :D
  • Lelouch
    Hm, nekem nem rémlett ilyesmi. :D De ez még mindig jobb mint egy bizonyos denevéres.
  • armageddon666
    Ha már beletesznek egy fanservice jelenetet hagyják úgy...
    Vagy ne tegyenek bele...
    Vagy legyen kicsit másképp a jelenet, és DVDn meg lehet így. kicsit hosszabb szoknya, vagy magasabb szögből van, vagy valami. De könyörgöm, NE EZEKET A FEKETE MASZATOKAT
  • Lelouch
    Hát igen, az elején nem túl szép a rajzolás. Időközben majd javul.
  • armageddon666
  • armageddon666
    Elkezdtem R+V mangát.
    Rajzolása kissé fura, kicsit olyan kezdő feeling jön belőle, de még csak az elején vagyok :) Meglepően lassan haladok vele... :D
  • Lelouch
    Egy képet tudnál beszúrni? :)
  • armageddon666
    Ezaz hogy nem olyan, és mégis volt...
  • LasDen #30708
    de ahogy olvastam pont a legjobb rész volt a sztori tekintetében....okos...:D
  • Lelouch
    Passz, de ilyet kiadni 2010-ben elég nagy szégyen.
  • LasDen #30706
    efogyott a péz vagy mi?? :D
  • Lelouch
    És ez még csak egy kiragadott példa. Érdemes olvasgatni a véleményeket a részről.
  • LasDen #30704
    hát őőő...érdekes...olyan mintha valami nem túl ügyes fan rajzolta volna...:D
  • Lelouch
    Ez benne volt a legújabb részben.
  • LasDen #30702
    ez valami paródia vagy fan made akar lenni??? :D
  • Lelouch
    Látom a Naruto legújabb részében a minőség nagyon ott volt a szeren.
  • Lelouch
    Szerintem nem volt cenzúrázva semmi már a TV-verzióban se. Ez egyszerűen nem olyan sorozat.
  • BEAST #30699
    Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de 6. epizódjában a "death note" részletek félelmetesek, ijedtemben majdnem leállítottam :D
  • LasDen #30698
    megnéztem a sora no woto 5. részét...de nemtom....nem rossz, de nem igazán értem ezt a háborús koncepciót...miért pont a hadseregbe kellett ültetni ezt az egészet??? annyira nem illik oda...:D ha valami újat akartak akkor meg kitalálhattak volna jobb környezetet az egésznek :D
  • LasDen #30697
    elnézve a listát, alig láttam közülük valamit....durva..:D
  • armageddon666
    Van uncensored Nyan Koi Blu-ray rip ^^ a 10. részig... aki látta: utolsó három részben vannak "fekete felhők" ?

btw nem a rajzolt bugyik hiánya zavar, hanem a gusztustalanul utólag odamázolt fekete valami ... illetve ennek fordítottja a mágikus fehér fények... nagyon rondák.
  • Máté94
    AA-n most lehet szavazni az Awards-okra^^
  • BEAST #30694
    Otome wa Boku ni Koishiteru - Elsőre eléggé megijedtem a főszereplőtől, szvsz elég beteges... de végignéztem és végig tetszett. :)
  • Máté94
    Hát a második végén Hosaka nagyon nagy volt.
    Ez az első évad:D
  • armageddon666
    Ha már 2-t megnéztél miért ne? ... Úgy rémlik van benne Hosaka, akkor rossz már nem lehet :D

+

mondjuk ez nemtom emlyik évad
  • BEAST #30691
    Nekem anno nagyon tetszett, egyszer mindenképp megéri megnézni. :)
  • LasDen #30690
    te tudod bázzeg...:D
  • Máté94
    Végeztem az első kettő Minami-ke-vel. Az első valahogy nyögvenyelősebb volt mint a második. Hozzákezdjek a harmadikhoz vagy ne? Mert hallottam, hogy nem hozza a szintet.
  • LasDen #30688
    ezaz appleseed emmi??? :D
  • BEAST #30687
  • LasDen #30686
    ez a Get Backers nem rossz....3 rész után volt egy hosszú szünetem, de most újra elkezdtem...csak lehetne szebb...meg valahogy elkéne találni a poénkodás és akció közötti egyensúlyt...:D
  • armageddon666
    ezeket a negatív dolgokat japán topicba plz. Anime topic maradjon valóságtól elvonatkoztatott, ne törd össze az ideális japánról való animék által felépített elképzeléseimet ^^
  • armageddon666
    R+V2 vége... Asszem elkezdem a mangát...

Ami először nagyon jónak indult a végében, az aztán nagyon rosszul sült el... elég csúnyán bántak Mokával... Viszont jó volt újra látni a szereplőket 13 részen át ^^ meg Kurumu mamát és Mizore mamát :D
  • Ruley
    Ja. Kezdetnek ki a lakásból.