72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Elég sok dolgot kihagynak a sorozatból, meg van ami máshogy van... Szerintem a sorozatot érdemesebb megnézni.
  • LasDen #30761
    a Tengen Toppa filmek a sorozat újrázása??? mer akkor csak a filmeket nézem meg...most nincs kedvem elkezdeni a 27 részt :D
  • Lelouch
    Moka családja/múltja pont most van terítéken a mangában.
  • Zomil
    ezt az R+V-t is annyit láttam itt emlegetve, h lassan meg kéne már nézni :D
  • armageddon666
    Tegnap leszedtem Black Blood Brotherst, de most nincs kedvem megnézni -.- az is vámpíros ... Szóval lehet inkább Nyan koit nézek, utolsó 3 rész marad TVrip, remélem nem fanservice részek és nincs benne fekete köd meg mágikus fény...

Illetve danboorun keressetek rá: monster_girl_profile vagy my_life_with_a_monster_girl (vagy ilyesmi) :DDD
  • armageddon666
    R+V manga befejezve. Vicces tudni, hogy honnan szedtek pár dolgot az animéhez, és hogy mennyire elbaszták őket. Kéne egy reboot anime ami

-ecchi szinten a manga és anime között van
    -kevesebb Yukari van benne... nem szeretem az ilyen annoying lolikat
    -kevesebb "félbeszakítás" van a románcos részeknél...
    -több GORE!! simán belefért volna
    -kevesebb one-kick-win... meg oké hogy szupervámpír, de egy high-kickkel ne rúgjon már fel 3 embert... kicsit lehetne reálisabb
    -hosszabb. 2*26 rész mondjuk. Ennek kb harmada lehetne slice-of-life jellegű filler, meg fanservice, esetleg fókusz a karakterekre, vagy azok kaphatnának akár külön OVAt :D
    -Moka családját megnézném
    -Többiek szüleiből többet
    -Ghoul-vámpír-ember-mutáns Tsukune
    -Moka-san, Tsukune-kun, Moka-san, Tsukune-kun, Moka-san, Tsukune-kun a sorozat eleje fele, aztán közepére megszűnhet.
    -Capucchuuu~

Így hirtelen...
  • Lelouch
    A Kampfer egyszer megnézhető. Kivéve az utolsó részt.
  • Zomil
    Desert Punk egész jónak néz ki :)
    a Kampfer-röl meg megvárom a véleményeteket :D

Bár most elötte mindenképp az FMA:B-t akarom megnézni, csak még nem volt lehetöségem leszedni.
  • Lelouch
    Van animelistád? Ha beraknád, könnyebben tudnánk ajánlani neked.
  • Bandi 18
    Igen ettől én is tartok... But i give it a try :D Max drop.
  • BEAST #30752
    Workinget lehet meglesem majd köszönöm. Nézegettem már a Kampfer-t is, de ez a fiú lányként hadakozik téma egyelőre elég ijesztő gondolat. :D
  • Bandi 18
    Én most a workinget nézem majd a Desert Punk-ot, és ha belefér akkor Kampfer :). Ezeket csak ajánlani tudom.
  • LasDen #30750
    én először végignéztem aztán dobtam, de elfelejtettem MALon átrakni....így 1-2 hónappal később újra elkezdtem az első részt...:D néztem és mondom milyen ismerős ez az egész...aztán leesett, hogy mivan...:D
  • BEAST #30749
    Nem tudom, nekem a rajzolásával nem volt gondom. Szerintem a szánalmas főszereplőn kívül még egész nézhető anime lehetne. Viszont megint kifogytam és hosszú hétvége lesz ez így. :D
  • Bandi 18
    Huu az tényleg nagyon rossz :S. Még kb 1 éve próbálkoztam vele. Asszem 5 percet sikerült is megnéznem belőle :D. A rajzolása egyáltalán nem jött be :S
  • LasDen #30747
    kanokont én 1 rész után dobtam....:D
  • Lelouch
    A Kanokon az tényleg rémes. Messze rosszabb mint azok, amiket mostanában itt leblamáltam. Nem is tudom, hogy bírtam végignézni.
  • BEAST #30745
    Végignéztem már. :D Volt egy rész ahol már majdnem férfiasan viselkedett a kis szerencsétlen, de nagyon nem volt elég, hogy ellensúlyozza a többit. :/
  • armageddon666
    DROP IT DROP IT DROP IT DROP IT DROP IT DROP IT

Kevés animét droppolok :D Kanokon az egyik ...
  • BEAST #30743
    Fuh de utálom a szánalmasan használhatatlan főszereplőket... a Kanokon is csak lehangolt :/
  • armageddon666
    R+V manga
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyik gonosz úgy néz ki mint Aizen :D

Ez a szörnyvér befecskendezés kicsit overusednak látszik... vámpíroknál oké, de random átváltozós szörnyeknél?? milyenmár?? amúgy ettől függetlenül nagyon jó a manga :)
  • RelakS
    wut?
  • armageddon666
    mit keres Aizen a Rosarioban? :D
  • armageddon666
    chapter 27

Egy ideje már egész szép a megrajzolása. Tetszik, hogy a karaktereknek komolyabbak az érzelmeik.
  • BEAST #30738
    Gondoltál volna erre azelőtt, hogy beletapostál a lelkivilágunkba. :D
  • Lelouch
    Most mi a bajotok? Inkább hazudjak?
  • Máté94
    Menj, állj be a sarokba!

• BEAST #30735
    Ez van, de azért barátok még lehetünk?
  • Lelouch
    Nem egyforma az értékrendünk. Engem az ilyenek már inkább csak fárasztanak, mintsem szórakoztatnának.
  • BEAST #30733
    Nem tudom mi bajotok vele. Szerintem egyáltalán nem rossz, sőt. :) Ken karaktere kifejezetten tetszik. A poénok nem rosszak, főleg ha felismeri az ember melyik animet figurázzák ki. Különösen a kontraszt tetszik az egészben, ahogy a folyamatos ökörködést Ken megszakítja egy-egy komolyabb jelenettel.

ha Ken csak egy kicsivel gyakrabban lenne komoly tényleg összejött volna neki a harem ending :p
  • LasDen #30732
    ti még könnyen vagytok, de én még paranoiás is vagyok :D
  • armageddon666
    R+V manga:

Jééé, nem csak Moka tud harcolni? :D Wow :D
  • armageddon666
    legnagyobb hiba amit elkövettem:
    Megismertem AniDBt... azóta nem nézek shitty subos animéket :( és néha elég sokat kell várni hogy kijöjjön valami quality sub... Kéne egy group aki csak raw ripeket csinál de jó minőségben, a subberek pedig arra raknák rá a felirataikat...
  • BEAST #30729
    Most, hogy így mondod, lehet... de akkor is :)
  • Seth
    AZt a 13 részt tényleg csak nehéz,fáradtságos munkával lehet berakni letöltésbe :)
  • BEAST #30727
    Én félek tőle... ha az anime közepe fele nem kezdett volna igazi érzéseket mutatni nem is néztem volna tovább. Végeredményben tetszett, de az eleje eléggé elbizonytalanított. :)

Most viszont amíg nincs egyben tölthető Angel Beats addig megint kifogytam xd
  • Máté94
    Ó, hogy rohadj meg!
    :DD
  • Lelouch
    Jó hogy eszembe juttattad, így meg van nekem is a jelöltem a legrosszabb kategóriában.
  • Máté94
    AA-n elég sokaknak nem tetszik a Seitokai no Ichizon...
  • Máté94
    Hehe, Yamada nagyon nagy