72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Elég sok dolgot kihagynak a sorozatból, meg van ami máshogy van... Szerintem a sorozatot érdemesebb megnézni. -
a Tengen Toppa filmek a sorozat újrázása??? mer akkor csak a filmeket nézem meg...most nincs kedvem elkezdeni a 27 részt :D -
Moka családja/múltja pont most van terítéken a mangában. -
ezt az R+V-t is annyit láttam itt emlegetve, h lassan meg kéne már nézni :D -
Tegnap leszedtem Black Blood Brotherst, de most nincs kedvem megnézni -.- az is vámpíros ... Szóval lehet inkább Nyan koit nézek, utolsó 3 rész marad TVrip, remélem nem fanservice részek és nincs benne fekete köd meg mágikus fény...
Illetve danboorun keressetek rá: monster_girl_profile vagy my_life_with_a_monster_girl (vagy ilyesmi) :DDD -
R+V manga befejezve. Vicces tudni, hogy honnan szedtek pár dolgot az animéhez, és hogy mennyire elbaszták őket. Kéne egy reboot anime ami
-ecchi szinten a manga és anime között van
-kevesebb Yukari van benne... nem szeretem az ilyen annoying lolikat
-kevesebb "félbeszakítás" van a románcos részeknél...
-több GORE!! simán belefért volna
-kevesebb one-kick-win... meg oké hogy szupervámpír, de egy high-kickkel ne rúgjon már fel 3 embert... kicsit lehetne reálisabb
-hosszabb. 2*26 rész mondjuk. Ennek kb harmada lehetne slice-of-life jellegű filler, meg fanservice, esetleg fókusz a karakterekre, vagy azok kaphatnának akár külön OVAt :D
-Moka családját megnézném
-Többiek szüleiből többet
-Ghoul-vámpír-ember-mutáns Tsukune
-Moka-san, Tsukune-kun, Moka-san, Tsukune-kun, Moka-san, Tsukune-kun a sorozat eleje fele, aztán közepére megszűnhet.
-Capucchuuu~
Így hirtelen... -
A Kampfer egyszer megnézhető. Kivéve az utolsó részt.
-
Desert Punk egész jónak néz ki :)
a Kampfer-röl meg megvárom a véleményeteket :D
Bár most elötte mindenképp az FMA:B-t akarom megnézni, csak még nem volt lehetöségem leszedni. -
Van animelistád? Ha beraknád, könnyebben tudnánk ajánlani neked. -
Igen ettől én is tartok... But i give it a try :D Max drop. -
Workinget lehet meglesem majd köszönöm. Nézegettem már a Kampfer-t is, de ez a fiú lányként hadakozik téma egyelőre elég ijesztő gondolat. :D -
Én most a workinget nézem majd a Desert Punk-ot, és ha belefér akkor Kampfer :). Ezeket csak ajánlani tudom. -
én először végignéztem aztán dobtam, de elfelejtettem MALon átrakni....így 1-2 hónappal később újra elkezdtem az első részt...:D néztem és mondom milyen ismerős ez az egész...aztán leesett, hogy mivan...:D -
Nem tudom, nekem a rajzolásával nem volt gondom. Szerintem a szánalmas főszereplőn kívül még egész nézhető anime lehetne. Viszont megint kifogytam és hosszú hétvége lesz ez így. :D -
Huu az tényleg nagyon rossz :S. Még kb 1 éve próbálkoztam vele. Asszem 5 percet sikerült is megnéznem belőle :D. A rajzolása egyáltalán nem jött be :S -
kanokont én 1 rész után dobtam....:D -
A Kanokon az tényleg rémes. Messze rosszabb mint azok, amiket mostanában itt leblamáltam.
Nem is tudom, hogy bírtam végignézni.
-
Végignéztem már. :D Volt egy rész ahol már majdnem férfiasan viselkedett a kis szerencsétlen, de nagyon nem volt elég, hogy ellensúlyozza a többit. :/ -
DROP IT DROP IT DROP IT DROP IT DROP IT DROP IT
Kevés animét droppolok :D Kanokon az egyik ... -
Fuh de utálom a szánalmasan használhatatlan főszereplőket... a Kanokon is csak lehangolt :/ -
R+V manga
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyik gonosz úgy néz ki mint Aizen :D
Ez a szörnyvér befecskendezés kicsit overusednak látszik... vámpíroknál oké, de random átváltozós szörnyeknél?? milyenmár?? amúgy ettől függetlenül nagyon jó a manga :) -
wut? -
mit keres Aizen a Rosarioban? :D
-
chapter 27
Egy ideje már egész szép a megrajzolása. Tetszik, hogy a karaktereknek komolyabbak az érzelmeik. -
Gondoltál volna erre azelőtt, hogy beletapostál a lelkivilágunkba. :D -
Most mi a bajotok? Inkább hazudjak?
-
Menj, állj be a sarokba! 

-
Ez van, de azért barátok még lehetünk?
-
Nem egyforma az értékrendünk. Engem az ilyenek már inkább csak fárasztanak, mintsem szórakoztatnának. -
Nem tudom mi bajotok vele. Szerintem egyáltalán nem rossz, sőt. :) Ken karaktere kifejezetten tetszik. A poénok nem rosszak, főleg ha felismeri az ember melyik animet figurázzák ki. Különösen a kontraszt tetszik az egészben, ahogy a folyamatos ökörködést Ken megszakítja egy-egy komolyabb jelenettel. 
ha Ken csak egy kicsivel gyakrabban lenne komoly tényleg összejött volna neki a harem ending :p -
ti még könnyen vagytok, de én még paranoiás is vagyok :D -
R+V manga:
Jééé, nem csak Moka tud harcolni? :D Wow :D -
legnagyobb hiba amit elkövettem:
Megismertem AniDBt... azóta nem nézek shitty subos animéket :( és néha elég sokat kell várni hogy kijöjjön valami quality sub... Kéne egy group aki csak raw ripeket csinál de jó minőségben, a subberek pedig arra raknák rá a felirataikat... -
Most, hogy így mondod, lehet... de akkor is :) -
AZt a 13 részt tényleg csak nehéz,fáradtságos munkával lehet berakni letöltésbe :) -
Én félek tőle... ha az anime közepe fele nem kezdett volna igazi érzéseket mutatni nem is néztem volna tovább. Végeredményben tetszett, de az eleje eléggé elbizonytalanított. :)
Most viszont amíg nincs egyben tölthető Angel Beats addig megint kifogytam xd -
Ó, hogy rohadj meg! 

:DD -
Jó hogy eszembe juttattad, így meg van nekem is a jelöltem a legrosszabb kategóriában.
-
AA-n elég sokaknak nem tetszik a Seitokai no Ichizon...
-
Hehe, Yamada nagyon nagy