72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #30802
    de ott van a Higashi no Eden 2. movie...márciusban volt és augusztusban jön ki....szóval a gintama is valahol augusztus-szeptemberbe jön ki...az meg azé messze van a téltől...
  • armageddon666
    hát szerintem pénzzel nem unatkozik az ember :D
  • Zomil
    Evangelion 2.0-ra is fél évet kellett várni, ahogy Fate/Stay Night film is majd csak vmikor szeptemberben jön ki :(
    Sajnos ott kinnt elég lassan jönnek ki a DVD-k
  • LasDen #30799
    télen??? ne basszámákivelem...:D hát áprilisba volt....nem kell 8 hónap hogy kijöjjön a dvd....
  • Zomil
    nem is csoda, h mindig unatkozik és izgalmas uj dolgokat talál ki :)
    nehéz beleképzelni a helyzetbe magad ez tény, de ez kb. olyan lehet, h pl. kurva gazdag vagy egész nap csak otthon kell ülnöd ez kb. 1honapig tök poén lehet, de egy idö után unalmas

Lelouch: szvsz nem volt az olyan borzasztó, végülis ugye értelme is van(a föszereplö "felnötté" válása) és szvsz 1-nek jó volt, többször nem nézném meg, de nekem tetszett :)
  • armageddon666
    Így gondolja a kívülálló. Egyébként megunnád. Nem arról van szó, hogy minden sikerülne amit akarsz, hanem hogy MINDEN sikerülne... megszűnne minden kihívás...
  • LeventeV
    ööö.... nagyon boldog???
  • Lelouch
    Kb. télen jön ki DVD-n.
  • Lelouch
    Tényleg agysejtpusztító, de ez sajnos nem jelenti azt hogy jó is.
  • LasDen #30793
    egy kicsit hosszú...de nem rossz :D
  • LasDen #30792
    akkor fasza :D

amúgy Gintama filmről nem tuttok valamit??? mikor jön ki vagy bármi?? :D
  • Ruley
    Elég keveset szerepel benne, (lévén a címe is "The Disappearance of Suzumiya Haruhi") és akkor is visszafogottabb.

• LasDen #30790
    akkor is vegyen vissza az arcából :D
    remélem a filmet végig bírom majd nézni :D
  • Zomil
    nemtom te milyen lennél ha minden mindig elsöre sikerülne és minden megvalosulna ami az eszedbe jut :D
  • LasDen #30788
    én is...:D
  • LeventeV
    en meg haruhit tudnam megfolytani egy kanal vizbe...
  • LasDen #30786
    mindenki oda van az opért, de szerintem fos....
  • BEAST #30785
    Azzal openinggel a világból ki lehetne kergetni engem. :D
  • Zomil
    ne félj a dokuro-tol, ln a 8részt még kicsit kevésnek is tartottam :D
    egy délutáni napon, szvsz jó felüdülés, nem tudom nekem valahogy ütött az egész :D
    Az opening meg mindent visz :DDD
  • BEAST #30783
    Haruhiról már sokat olvastam tőletek, lehet majd egyszer meg is nézem. Dokuro chan-tól félek, csak végszükség esetén vetemednék rá. A többit köszönöm már láttam, csak hirtelen nem ugrottak be a listázás közben. :)
  • Zomil
    jah és ha már hülyeség akkor még FLCL, rövid mégis keményen pusztitja az agysejteket :DD
  • Zomil
    lehet, h téged nem érdekelnek, de amit nem láttad a listádon és nekem tetsztt:
    The Melancholy of Haruhi Suzumiya, Elfen Lied, Tengen-Toppa, Dokuro-chan, Excel Saga (ez a 2 dokuro+excel tömény agysejtpusztito hülyeség, de ilyen is kell néha :D )
  • BEAST #30780
    Lehet meglesem :p
  • Máté94
    Ez az!
    Van felirat Ookami-san to Shichinin no Nakamatachi 1.részéhez!^^
  • Lelouch
    Hayate no Gotoku? Azzal ellennél egy darabig.
  • Lelouch
    Már nem először hallom ezt. Na majd hamarosan én is belevágok a második felvonásba, eddig még csak random belenéztem pár fejezetbe.
  • BEAST #30776
    boff

Nagyjából bejelölgettem amire emlékszem vagy már máshol bejelöltem. Pár dolgot biztos kihagytam, de majd amikor új néznivaló után turkálok biztos beugranak. :)
  • armageddon666
    Hmmm, Moka húga a mangában így elsőre barátságosabbnak tűnik sokkal mint animében.
  • Bandi 18
    Én max magyar feliratért kerestem fel, de mivel a feliratok kb 70%-a magyartalan azóta angollal nézek mindent. Most már csak a fórumért látogatok el oda.
  • armageddon666
    csináld MALon. Mondjuk AA sokat fejlődött, de mióta CartoonAddicts azóta nem foglalkozom vele
  • armageddon666
    Először nézd meg az animét, második évad mindenképp DVDRip legyen!!
    Utána keseredj el hogy 0 storyline, utána állj neki a mangának és WOW O.o
    De nehogy fordítva, és ne is keverd a kettőt, mert úgy kegyetlenül szar lesz az anime...
  • armageddon666
    akkor kezdem a második mangát xD
  • LasDen #30770
    hát lehet megnézem akkor, de nem most az biztos :D
  • Zomil
    ne hagyd ki a sorozatot, szvsz az egyik "legepicebb" anime amit eddig láttam :D
    Nem igazán lehet semmihez se mérni
    "Who the hell do you think I am?" :)
  • LeventeV
    kosz
  • Lelouch
    Befejeződött, de azóta van R+V II manga.
  • LeventeV
    teljesen befejeztek a mangat, vagy meg folyamatban van?
  • Bandi 18
    Erre van a myanimelist.net :)
  • Bandi 18
    Nehogy kihagyd a sorozatot. Szerintem az egyik legjobb anime.
  • BEAST #30763
    Hátőő anno elkezdtem írogatni animeaddictson, de amilyen amilyen tempóban nézelődök nem győzném jelölgetni, majd lehet ma csinálok valami aktuálisabbat.