72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Akkor nem szóltam.
A hatodik nekem pont nem tűnt kiemelkedő résznek, a Kaorin-Kimura jelenetet leszámítva ami viszont ott van a top 5-ben. -
azért nem olyan vészes mint ahogy leírtad....:D itt nem olyan eszes mindenki....sőt...:D -
A Code Geass-t mindjárt kezdem. Jól számítok ha arra számítok hogy olyasmi lesz mint a Death Note csak mechákkal?
Mármint hogy mindenki zseniálisan ravaszodik, meg mindenki gonosz, de nem egyértelmű hogy ki az aki nagyon gonosz és ki az aki kicsit gonosz? -
nemtom...annyira nem jön be...de a 6. rész meg egész jó volt....hova lassítsak még...így is elég lassan nézem....2-3 hónapja láttam a legutóbbi részt :D
de annyira fáradt vagy én nemtom....ilyennel még nem találkoztam :D
-
Mármint nem annyira rossz hogy dobd?
Ha esetleg túl gyorsan nézted, próbáld meg lassabban, nem mindenhez való a darálás. -
Most nincs hangulatom semmihez, de még a nyáron belevágok én is. -
nemtom :D nekem már egy kicsit sok volt :D -
lassan haladok :D vagy gyorsan? :D
Chapter vége, na erre nem számítottam... mára abbahagyom, mert még első helyen végezné a topic... -
10 oldalanként??? :D inkább percenként :D -
x3 áááá page 37 jáááááááj :DDDDD valahogy éreztem, de jááááj :DDDD Tsukunével képzeltem ezt el, mert megérdemli, de így jobb :DD meg fairebb a többivel szemben.
Lelouch kezdj neki a második mangának! :D
és sry guys hogy 10 oldalanként beírom a hirtelen reakcióim xD -
következő oldalon ez tovább fokozódott... a következő chapter közepén csúcspontot ért el...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!utána kiderül, hogy csak egy csók, ami miatt szimplán mérges voltam...
Jah, Yukari nem kell... -
page34, most mérges vagyok... -
Jó kis hárem, csak Yukari nem kellene bele.
-
én meg nemtom mivan...erőltetem az azumangát, de nem igazán akar bejönni...:D de dobni se akarom :D -
Rosszul fogtam fel, na:D
-
máté mindig ilyen...:D -
Naaa, tanácsot adott, ne érzékenykedj! -
R+VII Ch.11
Hogy tudott Tsukune ellenállni? O.o wow <3 Mizore
De amúgy Kurumu is, meg Moka is... áááh >.<
Mangában Kurumu anyjának mintha szeretőként mutatta volna be Mokát és Mizorét, szóval Succubinál mintha nem lenne gond poligámia :DDD -
Csak egy tanács volt, nem tudom mi a bajod.
-
Nem azért, csak ilyen felmordulok, hogy ha Kurokot akarsz akkor nézz To-Love-RU-t.
-
Szerinted? Ott is ugyanezt a hangszínt használja az egyik szereplőnél. -
Boldog Születésnapot BEAST!^^ -
Most mire fel ez a hsz?
-
Hát nem tudom, én mindíg nagyon szeretem a Tsundere karaktereket, de azért manapság már elvártam volna hogy legyen személyisége azon kívül is hogy ő az idei Tsundere.
Tényleg, mintha már nem is próbálkoznának, a trailerben is csak bejelentették hogy ez itt egy vices-romantikus sorozat, ez itt a lúzer főhős, ez meg itt a Tsundere szerelme, oszt jónapot.
Ez a negyedik fal átlépés meg már az első rész végére is fárasztó volt, hogy a narrátor kommentálja a mellméretüket, ők meg mérgesen néznek rá. Ha nem variálnak rajta valamit nagyon, akkor 2-3 rész után dögunalom lesz.
-
én is remélem...az első manga amit az anime előtt kezdtem el :D -
Remélem jó lesz, mert eddig konkrétan semmi se érdekel a nyári szezonból. -
fuck yea...kedden/szerdán jön a HOTD....jejejeje...:D -
Boldog Szülinapot Beast!! :) -
Neked is köszönöm. :) A szülinap nálam nem sokban különbözik a többi naptól, szóval a szokásos hétvégi anime maratonon vagyok.
-
Ez a Kampfer, így az első rész után eddig elég jónak tűnik, de miért kell a férfi főszereplőnek nő alakban harcolnia... MIÉRT?!
-
Merii Kurisumasu Biisto-san!
Ja ez más :D Boldog Szülinapot! :) Szülinapi extra animenézés? :D -
Köszönöm :) -
Boldog születésnapot! -
Ha tetszik Kuroko hangja, nézz To Love-rut. -
Ookami-san szerintem nagyon jó lett így első rész után.
Van benne tsundere és...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és mindenki kedvenc perverze Kuroko aki most se hazudtolja meg magát.:DD] -
Köszönöm LasDen, Relaks :) -
Szerintem leghamarabb novemberben jön. -
EVA 2.0-ra 1 hónap híján egy évet kellett várni... -
Igazad van.
BEAST, BSzN, meg a füled érjen bokáig, bár úgy biztos hülyén néznél ki :] -
most látom....HBD Beast...:D