72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ezeket én is nagyon utálom, az egyik "kedvencem" a Kanokonból Kouta.
-
olyan animet en nem lattam meg. de megertelek. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én az agresszív loliknál csak a chibi fiúkat utálom jobban. Mint pl Mamoru a Mamoru-kun ni Megami no Shukufuku wo-ból aki 16 éves létére akkora mint aki általános iskola első osztályba jár. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!en annyira nem szimpatizalok a lolikkal, foleg nem az agresszivebb fajtabol, talan azert is voltam ugy, hogy akarki csak ne taiga legyen. en minden anime eseteben remenykedek abban, hogy nem az egyertelmu veg fog bekovetkezni. de azert van mikor orulok neki, pl olyan animek eseteben amikor csak egy fiu es egy lany van es masok akarjak megakadalyozni az osszejovetelt, bar sajna ezekben az animekben nem jonnek ossze egyertelmuen persze vannak kivetelek -
Oh... hát igen... mondjuk nekem jobban fájt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shirley emlékezettörlése...
és második évad spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de a legdurvább Shirley halála volt... ott kicsit kikészültem :'( Lelouch is... Aztán végén meg a Zero Requiem... -
Igazából kiszámítható...
Bár
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a bár csak elterelés xD
Szóval ilyeneknél általában hárem ending van, de legalábbis nem választ a főhős, vagy pedig a nyilvánvaló személlyel jön össze... és ki lenne nyilvánvalóbb, mint a címszereplő?
pedig Ami-channak szurkoltam, vagy annak a rózsaszínhajúnak akivel eleve össze akart jönni... Taiga meg megkaphatta volna a szemüveges srácot. Másrészt az meg az diákelnökkel vagy kivel akart összejönni... Az is jó lett volna, de akkor Taiganak nem találtam volna párt, mert a srácnak Ami vagy rózsaszínhajú kellett volna... :D
Ettől függetlenül jó befejezés, mert összejött valakivel, ami ritkaság. Másrészt elég kusza szerelmi gráf is volt az animében... meg a humor is jó volt... Bár valahogy ha meghallom a 2. openinget, kissé szomorú leszek :( Sőt, a második fele annyira hatott rám, hogy az első opról is arra asszociálok már... de sokkal kevésbé -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Euphinator.
Kedvenc karakterem volt, ennél kegyetlenebb befejezést el se tudnék képzelni neki!
-
Höhö :P majd meglátod mi lesz :P de ahhoz meg kell nézni.
OVA az 0. rész kb. az évadhoz.
ToraDora vége egyrészt nagyon jó, másrészt nagyon rossz... -
Akkor már én is kiváncsi vagyok, hogy arra gondolsz-e amire gondolok hogy gondolsz. -
Köszönöm, akkor ma OVA lesés lesz, pihenésként. :) -
Folytatás az, csak lesz néhány kimaradt dolog, meg néhány dolog mangahű változata az első évadével szemben, de ez is csak az elején főleg. De majd úgyis meglátod. Amúgy ha már felhoztad, valamennyire többet fog foglalkozni a szereplők közötti kapcsolatokkal is.
Az OVA meg ilyen strandos rész, a kihagyhatatlan bonyodalommal a végén, szerintem megéri megnézni, legalább szokod egy kicsit a másabb rajzolást.
-
Sehol, mondtam ilyesmit? -
És hol itt a gond? :D -
Ez a te magánvéleményed, a másik meg a enyém -
Szerintem elég egyértelmű mi lesz a vége, már az első részből megmondtam volna:DDD -
Pedig de :c -
Második évadnak majd kicsit később állok neki, vagy nem tudom. Most, hogy átanimeztem a fél éjszakát, mert nem tudtam letenni, zombi módban várom, hogy hazamehessek. :D
Szerintem Maria lenne az ideális választás, de mivel eddig elég ritkán jöttek össze úgy a dolgok ahogy azt én szerettem volna, valószínűbb, hogy marad a chibi szörnyeteg vagy nem lesz semmi. (az utóbbit inkább feltételezem erről a sorozatról :D)
Viszont akkor a második évad nem folytatás, hanem valami féle remake? O_O Az OVA-t megéri megnézni a második évad előtt?
-
Amivel szerintem semmi gond nincs :) -
kivancsi vagyok ,hogy fog tetszeni a vege :P -
Én Nishizawa-san párti vagyok. 
A második évadot, és az azt megelőző OVA-t amúgy már egy másik stúdió csinálta, amit azért fontos megjegyezni, mert szorosabban követi a mangát. Az első évad majdnem fele elvileg filler volt.
Meg volt ami máshogy volt a mangában, vagy más időrendi sorrendben, kihagyásokkal, így egy kicsit furcsa is lesz az elején a második sorozat.
-
Hozzákezdtem Toradorához. Eddig elég tetszetős darab:) -
Huhh, végre vége Minami családnak, OVA-val bezárólag. Kicsit untam már de mindig volt valami jó poén benne:DD -
Hayate no Gotoku első évad kipipálva, még tegnap este végeztem. Összességében nem volt rossz. Sőt ahogy egyre több szereplő lett és egyre jobban megismertem őket az erőltetett - jó poénok aránya is meglehetősen sokat javult (vagy csak már nem figyeltem oda, annyira lekötött :)). A chibi őnagyságát viszont valahogy nem tudom megkedvelni, lehet azért mert Hayate jobban járna Maria-val vagy Hinagiku-val. -.- -
22-ben mi volt?
és 26 részes nem? :D Szal nem az a cliffhanger. -
Nagyon helyes, a gyerekkori barátok általában idegesítőek szoktak lenni az ilyen animekben. :D
-
Végignéztem a Code Geass első évadját.
Rohadt 22. rész, nem fogok tudni aludni miatta. -
Igazából a gyerekkori barát nagyobb eséllyel veszít mint nyer, bár mindkettőre van sok példa.
Victorious Childhood Friend
Unlucky Childhood Friend
-
Én meg a hatvanat.
-
Havi manga... -
R+VII Ch31 P35
epic...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor a három nagyúr, az egyik a törpe kínai vénember, a másik a papruhás ördögűző igazgató, van egy harmadik, és Akasha Bloodriver vezeti őket, vagy Akasha Bloodriver a harmadik, és... vezeti őket?
Vagyis ezek a nagyurak vámpírok?
+az igazgatónak és a buszsofőrnek egyébként ugyanolyan szemük van. -
És itt a teljes család, és már csak egy chapter van :(
Milyen sűrűn jönnek a chapterek? -
Ahá, és ezt a lányok folyamatosan komolyan veszik:DDD -
Pedig nagyon egyszerű. :) Arra gondol, hogy mind a 4 lánnyal közelebbi kapcsolata lesz és boldogan élnek együtt amíg meg nem halnak. :D Valójában ennél tisztábbak a szándékai, mert csak szeretné ha boldogok lennének, de így viccesebb. :p -
Sose értettem mit magyaráz ezzel, tehát mi az a hárem ending?
-
újra kezdtem a FMP second raid...anno 2 rész után parkolópályára tettem...de most megin csúsznak a részek....:D
a DNAngel meg elég szar fordulatot vett...valahogy az egész elkallódott...fasza lehetett volna, de sikeresen elbaszták.....bár még van néhány rész vissza, de nem hiszem, hogy bármi változik.... -
Egyébként ez a Won Long vagy ki (a kínai maffiózó srác) valahogy szimpatikus karakter volt az elejétől... kíváncsi vagyok megváltozik-e...
Mokáéknak most + a nagy mínuszos NO POLYGAMY után... -
Ok, nem csak az animében bántak csúnyán Ura Mokával ... (Inner Moka, Outer Moka meg valami O betűs...) -
a kivétel meg a szabály...:D -
erre tudok egy ellenpeldat: ef-a tale of memories -
és ugye a mindig a gyerekkori barát a befutó...:D